Tillbaka till hemsidan
Personlig morgonrock

Personlig morgonrock

Designa egen morgonrock Made in the UKMade in the UK

Spara 12% från 1 055,00 kr Tidigare 1 200,00 kr

Denna personliga morgonrock skräddarsys för hand och har en chic och skön passform i en unisex modell. Dessa badrockar med eget tryck är mjuka, varma och lyxiga. Ta chansen och designa en morgonrock hos oss online som du kan anpassa med ditt egna mönster, foton eller text.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 1 055,00 kr
 • 2 923,00 kr styck (Spara 264,00 kr)

Detaljer för personlig morgonrock 

 • Unisex morgonrock 
 • Välj mellan 2 lyxiga textiler  
 • 9 olika storlekar XXS - 4XL
 • Beständigt tryck över hela ytan 
 • Fem färger på skärpet & kant
 • 2 fickor på framsidan
 • Skräddarsydd på beställning 

Tvättråd

Tvätta i 30 grader. Torktumla på låg värme, stryk ej.

 • Tvätta i 30 grader
 • Torktumla 1
 • Stryk ej

Designa din egen personliga morgonrock

Om det bästa du vet är att mysa i soffan och kolla på tv varför inte då göra det i stil? Vår personliga badrock är ett riktigt mysplagg som dessutom ser både elegant och lyxig ut. I vårt enkla designverktyg kan du välja hur du vill att din personliga morgonrock ska se ut. Ladda upp dina foton, mönster, text eller en kombo av dem tre för att designa din egen morgonrock. Du kan välja mellan två olika fantastiska textiler som båda känns helt underbart mjuka mot huden. Välj mellan Tender Terry frotté eller mysig sammet för din morgonrock. Vårt skickliga designteam har tagit fram denna modell för att passa alla. Du har fem områden att designa själv - framsidan, baksidan, ärmarna och bandet. Vi erbjuder ett brett sortiment av storlekar, så oavsett om du är på jakt efter en petite storlek eller en plusstorlek så har vi det! 

Personliga morgonrockar för herr och dam 

Skapa den perfekta morgonrocken för både herr och dam med Bags of Love. Vi kan tillverka din personliga morgonrock precis efter din design. Hos oss är det du som är designern och i vårt smidiga onlineverktyg får du fria händer att designa din egen badrock. Välj ut dina favoritfoton eller mönster och släpp lös din kreativitet. När vi mottagit din beställning så sätter vi genast igång med att tillverka din personliga morgonrock. Vi använder oss av den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett bestående och miljövänligt tryck. Vi skräddarsyr din morgonrock för hand och all tillverkning från tryck till sömnad sker under ett och samma tak i London, Storbritannien. Vi kan på så sätt garantera högsta kvalitet och korta tillverkningstider. 

Skräddarsydda Hans och Hennes badrockar  

Vi känner alla till det där kärleksfulla paret som knappt kan hålla sig borta från varandra. Om du är på jakt efter den perfekta presenten till detta par varför inte designa ett set av matchande badrockar? Använd deras favoritfoton och designa en morgonrock var med "hans" och "hennes" tryckt på ryggen så att de inte kommer att kunna ta fel. Till det nygifta paret är även detta en underbar och omtänksam gåva som kommer att uppskattas.

Personlig bröllopspresent för den stora dagen 

Hennes bröllopsdag är den mest speciella och magiska händelsen i hennes liv. Från den stund bruden vaknar på morgonen tills hon somnar sent in på småtimmarna är hon den mest viktigaste personen i rummet och det är hennes dag. Klänningen är vald, smink och hår planerat. Men alla de viktiga timmar i mellan innan självaste bröllopet börjar? Istället för att bruden ska ha på sig en vanlig pyjamas som bärs varje dag, varför inte designa en personlig morgonrock med hennes bilder? För att göra bröllopsfotona ännu mer speciella kan ni designa badrockar till alla brudtärnorna som matchar med brudens! Pryd morgonrockarna med personliga foton och text såsom "Bruden" och "Brudtärna" eller annat - vad du än vill är möjligt när det kommer till våra personliga badrockar. 

Varning: Håll borta från öppen eld. Våra morgonrockar passar vuxna och barn över 1 år. Sammetstyget uppfyller BS5722 låg brännbarhet test. "LÅG BRÄNNBARHET BS 5722"
Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!