Näsduk

Näsdukar med eget tryck

från 300,00 kr

Personlig näsduk med eget tryck tillverkat av viskos eller silke. Tryckt och skräddarsydd i London. Designa din egna näsduk och stå ut i mängden med din unika stil.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala efter leverans

Bröstnäsdukar med eget tryck

  • Rikt permanent tryck över hela näsduken 
  • 330mm x 330mm i set av 2, 4, 6 eller 12 styck
  • 3 textiler. Viskos, 100% bomull eller 100% siden
  • Designa varje enskild näsduk eller repetera din design
  • Tillverkad för hand i London, Storbritannien 

Skräddarsydda näsdukar med tryck

Ta chansen och designa din egna näsduk online. I vårt onlineverktyg laddar du upp din utvalda design. Använd dig av ditt favoritmönster, foton, text som du själv placerar ut på näsdukens tryckyta. När det kommer till material så kan du välja mellan två fantastiska sidentyper, viskostyg eller 100% bomull. När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med att tillverka din personliga näsduk. Vi trycker och skräddarsyr din näsduk minutiöst för en slutprodukt som du kommer att älska i flera år framöver. Bags of Loves näsdukar med eget tryck kommer i set av 2, 4, 6 eller 12 stycken. En rolig idé är att designa personliga bröstnäsdukar till brudgummen och hans best man i ett matchande tema. Det är även populärt till tävlingar och företagsfester. Visa upp din unika stil med en egen designad näsduk. En näsduk till kavajen är ett klassiskt och säkert kort som fungerar vid alla stora och mindre tillställningar.  

Designa egen näsduk med foto, mönster eller text

Oavsett om du vill ha en glad färgklick till din kostym eller en rolig näsduk med dina personliga foton så är det här produkten för dig. Du kan välja mellan 100% bomull som känns mjuk och är lätt att vika. Vi har även två olika sidentyper med fantastiska kvaliteter som otrolig mjukhet och färgfasthet. Sist men inte minst har vi ett skönt viskostyg som gör sig underbart med tryck. Våra bröstnäsdukar med eget tryck känns fantastiska och är verkligen ett bearbetat hantverk. När du vikt din personliga näsduk och stoppat in den i din kavajfika håller den formen och ger din outfit en unik touch. En sak som du kan vara säker på att ingen annan kommer att ha samma näsduk ute på stan. 

Designtips för din personliga bröstnäsduk

Vänligen notera att att näsduken inte broderas utan vi trycker den med digitaltryck. Om du skulle vilja ha en näsduk med en broderad effekt så kan du ladda upp en bild med broderat motiv för att få det bästa av två världar. En traditionell bröstnäsduk med ett fantastiskt tryck. Vi använder inte kemikalier på det äkta sidenalternativet vilket låter fibrerna behålla sin naturliga och pärlemorskimrande baston.

Skötselråd: 
100% Bomullssatäng: Vi rekommenderar handtvätt med kallt vatten för att bevara trycket. Din näsduk med tryck kan komma att blekna och krympa vid tvätt.
100% Silk Twill:54gsm. Lättviktigt och lent. Om du sköter om detta naturliga silke så kommer det att hålla sig silkeslent i flera år. Vi rekommenderar endast kemtvätt för denna textil. 
100% Silk Satin: Underbart mjukt och luftigt. Endast kemtvätt. Vänligen notera att baksidan är vit och konturer av ditt tryck syns igenom.
Viskos: Vävd med en mjuk känsla. Håller sin form bra trots sin mjukhet. 

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt egna fotocollage själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

Du kanske även gillar: