Tillbaka till hemsidan
Näsduk

Näsduk

Näsdukar med eget tryck Made in the UKMade in the UK

från 472,00 kr

Personlig näsduk med eget tryck tillverkad av sidentwill, 100% bomullssatäng, 100% sidensatin eller en sidenimitation. Handtillverkad på beställ...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Bröstnäsdukar med eget tryck

 • Rikt varaktigt tryck över hela näsduken 
 • 330 x 330 mm i set av 1, 2, 4, 6 eller 12
 • Väger under 20 gram
 • 4 textiler: Sidensatin, Sidentwill, Bomullssatäng eller Sidenimitation
 • Designa varje enskild näsduk eller upprepa din design
 • Handtillverkade på beställning

Tvättråd

Tvätta i 30 grader

 • Tvätta i 30 grader
 • Låg värme
 • Torktumla
 • Vrid ej ur

Skräddarsydda näsdukar med tryck

Ta chansen och designa din egen näsduk online. I vårt onlineverktyg laddar du upp den design du vill använda. Använd dig av ditt favoritmönster, foton, text som du själv placerar ut på näsdukens tryckyta. När det kommer till material så kan du välja mellan sidentwill, 100% bomullssatäng, 100% sidensatin eller en sidenimitation. När vi tar emot din beställning sätter vi genast igång med att tillverka din personliga näsduk. Vi trycker och skräddarsyr din näsduk minutiöst för en slutprodukt som du kommer att älska i flera år framöver. Bags of Loves näsdukar med eget tryck finns i 1, 2, 4, 6 eller 12-pack. En rolig idé är att designa personliga bröstnäsdukar till brudgummen och hans best man i ett matchande tema. Det är även populärt till tävlingar och företagsfester. Visa upp din unika stil med en egen designad näsduk. En näsduk till kavajen är ett klassiskt och säkert kort som fungerar vid alla stora och mindre tillställningar.  

Designa egen näsduk med foto, mönster eller text

Oavsett om du vill ha en glad färgklick till din kostym eller en rolig näsduk med dina personliga foton så är det här produkten för dig. Du kan välja t.ex. 100% bomull som känns mjuk och är lätt att vika. Vi har även ett sidentyg med fantastiska kvaliteter som otrolig mjukhet och färgfasthet, en härlig sidentwill, eller Silk Sensation (poly-alternativ) som är lite djärvare med ett kraftfullt tryck. Våra bröstnäsdukar med eget tryck känns fantastiska och är verkligen ett bearbetat hantverk. När du vikt din personliga näsduk och stoppat in den i din kavajficka håller den formen och ger din outfit en unik touch. En sak som du kan vara säker på att ingen annan kommer att ha samma näsduk ute på stan. 

Designtips för din personliga bröstnäsduk

Vänligen notera att att näsduken inte broderas utan vi trycker den med digitaltryck. Om du skulle vilja ha en näsduk med en broderad effekt så kan du ladda upp en bild med broderat motiv för att få det bästa av två världar. En traditionell bröstnäsduk med ett fantastiskt tryck. Vi använder inte kemikalier på det äkta sidenalternativet vilket låter fibrerna behålla sin naturliga och pärlemorskimrande baston.

Skötselråd: 
100% Bomullssatäng: Vi rekommenderar handtvätt med kallt vatten för att bevara trycket. Din näsduk med tryck kan komma att blekna och krympa vid tvätt.
Äkta silke: Endast kemtvätt av specialister.

OBS: Baksidan är mestadels vit men lite av trycket syns igenom.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett