Nyckelring med foto i läder

2 FÖR 1 ERBJUDANDE
close

2 för 1 erbjudande: Lägg 2 av vald produkt med samma eller annorlunda design för att få 2:e gratis. Rabatten kommer att dras automatiskt i varukorgen.

Nyckelring med foto i läder

Gör en personlig nyckelring online

Spara 7% från 325,00 kr Tidigare 349,00 kr

Vår exklusiva fotonyckelring tar presentation av foton till en helt ny nivå. Designa en cool och snygg nyckelring med foto, text eller mönster i vårt enkla onlineverktyg. Vi trycker och tillverkar din foto nyckelring med ett val av två olika äkta nappaläder eller läderimitation.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala nu, betala senare

Detaljer för nyckelring med foto

  • Välj mellan 3 olika lädersorter
  • Designa din foto nyckelring online 
  • Tryck på båda sidor
  • 70 x 57 mm med en vacker ring
  • Trycks och skräddarsys på beställning 

Recensioner av Läder nyckelring

Läder nyckelring Betyg 5/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Designa egen nyckelring 

Skapa en unik foto nyckelring med hjälp av Bags of Loves proffsiga service. I vårt smidiga onlineverktyg kan du ladda upp dina digitala bilder och släppa lös din kreativitet. Du kan välja om du vill ha en rektangulär eller hjärtformad nyckelring. Efter form så kan du välja om du vill ha lent nappaläder, nappaläder med struktur eller läderimitation. Efter du har gjort de grundläggande valen så börjar den roliga designprocessen. Din personliga nyckelring är dubbelsidig och du kan välja om du vill ha samma eller annat foto på baksidan. Du kan även lägga till text för en extra personlig touch. Vår personliga nyckelring i läder är en riktig liten juvel. 

Äkta Läder

Nyckelring med foto av läder

Ibland kan det vara svårt att hitta personliga presenter till dina nära och kära. En personlig nyckelring tillverkad av läder med bild och text är en liten men fantastisk uppskattad gåva som enkelt kan postas till släktingar eller vänner som bor långt bort. Du kan designa din personliga nyckelring precis som du vill i vårt onlineverktyg. Du väljer själv om du vill trycka upp bilder, text eller kanske ett mönster som du älskar. Vi tar sedan din beställning och skräddarsyr och trycker din nyckelring med foto i London, Storbritannien. Processen övervakas minutiöst för en slutprodukt som kommer att ge glädje många är framöver. 

Personlig nyckelring i läder 

Vi ville gå steget längre när vi bestämde oss för att lägga till personlig nyckelring till vårt sortiment. Vi skippade det vanliga plastmaterialet och bestämde oss för att satsa på äkta nappaläder av hög kvalitet eller ett val av fantastisk läderimitation. Det är precis det som Bags of Love står för, personliga fotoprodukter av hög kvalitet. Vi var en av de första på marknaden att kunna erbjuda denna exklusiva form av nyckelring med foto tillverkat av läder. 

Information om tryck på läder

Vårt tryck på läder resulterar i ett fantastiskt resultat med rika färger och en superb färg- och detaljåtergivning. Vi strävar efter att alltid hitta det bästa lädret som finns tillgängligt på marknaden. Men ibland finns kan det finnas vissa ojämnheter i lädrets översta lager. Små märken och synlig kornighet är oundvikligt. 

Recensioner av Läder nyckelring

Läder nyckelring Betyg 5/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Du kanske även gillar: