Tillbaka till hemsidan

Personlig nyckelring läder

2 FÖR 1 ERBJUDANDE
close

2 för 1 erbjudande: Lägg 2 av vald produkt med samma eller annorlunda design för att få 2:e gratis. Rabatten kommer att dras automatiskt i varukorgen.

Personlig nyckelring läder

Nyckelring läder personlig

Spara 7% från 325,00 kr Tidigare 349,00 kr

Vår exklusiva fotonyckelring tar presentation av foton till en helt ny nivå. Designa en cool och snygg nyckelring med foto, text eller mönster i vårt enkla designverktyg. Vi trycker och tillverkar din foto nyckelring med ett val av två olika äkta nappaläder eller läderimitation.

 • Klar för leverans om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer för Personlig nyckelring läder

 • Välj mellan 3 olika lädersorter
 • Designa din foto nyckelring online 
 • Tryck på båda sidor
 • 70 x 57 mm med en vacker ring
 • Väger < 20 gram
 • Trycks och skräddarsys på beställning 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Designa egen nyckelring 

Skapa en unik foto nyckelring med hjälp av Bags of Loves proffsiga service. I vårt smidiga designverktyg kan du ladda upp dina digitala bilder och släppa lös din kreativitet. Du kan välja om du vill ha en rektangulär eller hjärtformad nyckelring. Efter form så kan du välja om du vill ha lent nappaläder, nappaläder med struktur eller läderimitation. Efter du har gjort de grundläggande valen så börjar den roliga designprocessen. Din personliga nyckelring är dubbelsidig och du kan välja om du vill ha samma eller annat foto på baksidan. Du kan även lägga till text för en extra personlig touch. Vår personliga nyckelring i läder är en riktig liten juvel. 

Äkta Läder

Nyckelring med foto av läder

Ibland kan det vara svårt att hitta personliga presenter till dina nära och kära. En personlig nyckelring tillverkad av läder med bild och text är en liten men fantastisk uppskattad gåva som enkelt kan postas till släktingar eller vänner som bor långt bort. Du kan designa din personliga nyckelring precis som du vill i vårt onlineverktyg. Du väljer själv om du vill trycka upp bilder, text eller kanske ett mönster som du älskar. Vi tar sedan din beställning och skräddarsyr och trycker din nyckelring med foto i London, Storbritannien. Processen övervakas minutiöst för en slutprodukt som kommer att ge glädje många är framöver. 

Personlig nyckelring i läder 

Vi ville gå steget längre när vi bestämde oss för att lägga till personlig nyckelring till vårt sortiment. Vi skippade det vanliga plastmaterialet och bestämde oss för att satsa på äkta nappaläder av hög kvalitet eller ett val av fantastisk läderimitation. Det är precis det som Bags of Love står för, personliga fotoprodukter av hög kvalitet. Vi var en av de första på marknaden att kunna erbjuda denna exklusiva form av nyckelring med foto tillverkat av läder. 

Information om tryck på läder

Vårt tryck på läder resulterar i ett fantastiskt resultat med rika färger och en superb färg- och detaljåtergivning. Vi strävar efter att alltid hitta det bästa lädret som finns tillgängligt på marknaden. Men ibland finns kan det finnas vissa ojämnheter i lädrets översta lager. Små märken och synlig kornighet är oundvikligt. 

Recensioner av Läder nyckelring

Läder nyckelring Betyg 4,5/5 baserat på 4 Kundrecensioner star star star starstarGör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Läder nyckelring

Läder nyckelring Betyg 4,5/5 baserat på 4 Kundrecensioner star star star starstar


Trendar just nu: