Tillbaka till hemsidan
Personlig nyckelring läder

2 FÖR 1 ERBJUDANDE
close

2 för 1 erbjudande: Lägg 2 av vald produkt med samma eller annorlunda design för att få 2:e gratis. Rabatten kommer att dras automatiskt i varukorgen.

Personlig nyckelring läder

Nyckelring läder personlig Made in the UKMade in the UK

från 511,00 kr

Vår exklusiva fotonyckelring tar presentation av foton till en helt ny nivå. Designa en cool och snygg nyckelring med foto, text eller mönster i...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 96 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer för personlig nyckelring läder

 • Välj mellan 3 lädersorter
 • Designa din foto nyckelring online
 • Tryck på båda sidor
 • 70 x 57 mm med en vacker ring
 • Väger < 20 gram
 • Trycks och skräddarsys på beställning

Tvättråd

För att försäkra att lädertrycket på din produkt blir så hållbart som möjligt har vi jobbat hårt med att förfina vår tryckprocess och vårt hantverk. Eftersom läder naturligt har en texturerad yta kan du upptäcka små skillnader på ytan, vilket är vanligt för äkta läder och tryckmetoden. Allt läder åldras naturligt med användningen och detta kan leda till att trycket blir rynkigt eller bleknar något med tiden. Det är möjligt att grundfärgen syns igenom lädret när det åldras och slits. När du inte använder produkten rekommenderar vi att du förvarar den i en skyddande påse eller låda för att hålla produkten i toppskick. • Undvik långvarig exponering för extrem hetta, solsken, vatten och kemiska rengöringsämnen för att bibehålla ett skarpt och hållbart tryck. • Undvik kontakt med ljusa tyg eller möbeltyger eftersom färgen kan färga av sig. • En lätt regnskur gör sannolikt ingen skada, men vi rekommenderar att du skyddar den från regn. Om den blir våt bör du låta den torka naturligt och hålla den borta från direkt värme. • För att rengöra ytan torkar du bara av den med en fuktig, luddfri bomullstrasa.

 • Torka av med en luddfri trasa
 • Tvätta ej
 • Undvik höga temperaturer
 • Undvik direkt solljus
 • Undvik regn och vatten
 • Undvik kemiska rengöringsämnen

Designa egen nyckelring 

Skapa en unik fotonyckelring med hjälp av Bags of Loves proffsiga service. I vårt smidiga designverktyg kan du ladda upp dina digitala bilder och släppa lös din kreativitet. Du kan välja om du vill ha en rektangulär eller hjärtformad nyckelring. Förutom form så kan du välja om du vill ha lent eller texturerat Nappaläder eller läderimitation. Efter du har gjort de grundläggande valen så börjar den roliga designprocessen. Din personliga nyckelring är dubbelsidig och du kan välja om du vill ha samma eller annat foto på baksidan. Du kan även lägga till text för en extra personlig touch. Sedan målar vi kanterna i samma färg som tråden, som finns i fem olika färger, så att din nyckelring får en lyxig och enhetlig look som dessutom ger extra skydd. Vår personliga nyckelring i läder är en riktig liten juvel. 

Äkta läder

Nyckelring med foto av läder

Ibland kan det vara svårt att hitta personliga presenter till dina nära och kära. En personlig lädernyckelring med bild och text är en liten men fantastisk gåva som enkelt kan postas till släktingar eller vänner som bor långt bort. Du kan designa din personliga nyckelring precis som du vill i vårt onlineverktyg. Du väljer själv om du vill trycka upp bilder, text eller kanske ett mönster som du älskar. Vi tar sedan din beställning och skräddarsyr och trycker din nyckelring med foto i vår egen fabrik. Processen övervakas minutiöst för en slutprodukt som kommer att ge glädje många är framöver.

Personlig nyckelring i läder 

Vi ville gå steget längre när vi bestämde oss för att lägga till personlig nyckelring till vårt sortiment. Vi skippade det vanliga plastmaterialet och bestämde oss för att satsa på äkta nappaläder av hög kvalitet eller ett val av fantastisk läderimitation. Det är precis det som Bags of Love står för, personliga fotoprodukter av hög kvalitet. Vi var en av de första på marknaden att kunna erbjuda denna exklusiva form av nyckelring med foto tillverkat av läder.

Information om tryck på läder

Vårt lädertryck resulterar i ett fantastiskt resultat med rika färger och en superb färg- och detaljåtergivning. Vi strävar efter att alltid hitta det bästa lädret på marknaden. Men ibland finns kan det finnas vissa ojämnheter i lädrets översta lager. Små märken och synlig kornighet är oundvikligt.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett