Tillbaka till hemsidan

Personlig läderplånbok dam

Personlig läderplånbok dam

Läderplånbok med eget tryck som du designar själv

Spara 24% från 1.068,00 kr Tidigare 1.400,00 kr

Denna personliga plånbok är en tidlös modeaccessoar. Du kan välja att trycka dina foton på äkta nappaläder eller matt vaxduk, oavsett val av material är vår plånbok med eget tryck en riktig dyrgrip som även är en utmärkt personlig present.

 • Fraktas om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: Personlig damplånbok

 • Högkvalitativ plånbok med dragkedja
 • Välj mellan Nappaläder eller matt vaxduk 
 • Svart läder insida med kreditkortsfack, sedelfack, myntficka 
 • Storlek: 19 x 11 x 2,4cm
 • Väger ca. 100 gram
 • Tillverkad för hand i London, England

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Produktinformation: plånbok med eget foto

 • Matt vaxduk eller mjukt Nappaläder 
 • Slät eller texturerad läder
 • 1 myntficka med dragkedja, kreditkort- samt sedelficka
 • Svart läderfoder
 • Storlek: 19 x 11 x 2,4 cm
 • Dragkedjans färg är svart med silverhänge
 • Tryck på båda sidor 

Personlig plånbok tillverkad av läder eller matt vaxduk 

Real Leather

I vårt enkla onlineverktyg kan du personalisera din plånbok precis som du vill. Välj först material på din personliga plånbok. Du kan välja mellan högkvalitativt nappaläder eller vaxduk. Efter du har valt material så laddar du upp dina foton, mönster eller lägger till text som du sedan placerar som du vill på plånbokens tryckyta. Efter tryck syr vårt skickliga team av sömmerskor din personliga plånbok för hand. Vi trycker med den senaste trycktekniken speciellt utvecklat för läder vilket resulterar i ett hållbart och färgrikt tryck som kommer att hålla i flera år. 

Skötselråd: Våra personliga plånböcker tillverkade av läder och vaxduk kan båda torkas av med en våt trasa. Tvätta inte i tvättmaskin.  

Hur kommer min plånbok med foto se ut? 

Det finns ingen "fram- och baksida" då dina foton trycks på ett stort stycke av ditt valda material. Om du vill ha två olika foton, så möts de på ett snyggt sätt på kanten. Om du bara vill ha ett foto så kommer det att bli en fin design utan sömn från en sida till den andra. Insidan av fotoplånboken är gjort av sobert svart läder med plats för kreditkort, sedelficka samt myntficka för alla dina värdesaker. 

Tips eller designidéer för fotoplånbok? 

Tänk på att vår personliga damplånbok är av ett avlångt format så välj dina bilder efter detta format. Om du väljer att ha två olika foton kommer det att mötas i mitten vid kanten, detta kommer bli knappt märkbart. Designa en plånbok till dina nära och kära som en utmärkt personlig present. Ge liv åt gamla minnen och tryck dina favoritfoton för att skapa en underbar personlig fotoplånbok. I vårt onlineverktyg får du fria händer att skapa din drömplånbok. Hos oss är det du som är designern. Släpp lös din kreativitet och skapa en personlig plånbok som ingen annan garanterat kommer att ha. 

Vem skulle älska en plånbok med eget tryck? 

Är du på jakt efter en personlig present? Det är inte alltid lätt att hitta något speciellt till dina nära och kära när presenttider vankas. Men med Bags of Love breda utbud av personliga presenter blir det genast lekande lätt. Vår fotoplånbok är en vacker modeaccessoar som du kan personalisera som du själv vill. Välj ut foton från härliga minnen och låt dem komma till liv igen. En plånbok är något som vi alla behöver för att hålla reda på våra värdesaker som kreditkort, medlemskort, pengar, mynt och tillhör du den skaran som bär med dig ett foto av dina nära och kära så kommer du älska att kunna ha dina egna bilder tryckta på självaste plånboken! 

Köp flera = spara mera - personlig plånbok 

Precis som med många av våra produkter så kommer vår fotoplånbok med en attraktiv mängdrabatt. Detta innebär att om du köper flera än en plånbok så får du ta del av denna fantastiska mängdrabatt.

Recensioner av Fotoplånbok

Fotoplånbok Betyg 5/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starstarGör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Fotoplånbok

Fotoplånbok Betyg 5/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starstar


Trendar just nu: