Tillbaka till hemsidan
Pyjamasbyxor med eget tryck dam

Pyjamasbyxor med eget tryck dam

Personlig pyjamas för dam Made in the UKMade in the UK

från 727,00 kr

Alla tjejer älskar att mysa hemma i sina pyjamasbyxor. Våra personliga pyjamasbyxor tillverkas av antingen Stretchy Lounge Jersey eller Classic...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Pyjamasbyxor med eget tryck 

 • Storlekar: XS-4XL 
 • Välj mellan två tyger
 • Praktiska fickor
 • Välj mellan byxor eller shorts
 • Lös passform med resårlinning
 • Designa din personliga etikett

Tvättråd

Vänd ut och in före tvätt. Stryk på baksidan av den tryckta sidan. Tvätta i 30 grader. Torktumla på låg värme. Vrid ej ur. Stryk på låg värme. Kan ångas.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Vrid ej ur
 • Låg värme
 • Ångtålig

Produktinformation - pyjamasbyxor med eget tryck dam

Våra personliga pyjamasbyxor är perfekt för alla tjejer som älskar att kura upp sig i soffan med en bekväm pyjamas. Finns det något bättre än att komma hem från en lång dag och byta om till en skön pyjamas? Nu kan du designa din egen pyjamas online med hjälp av oss. Ladda upp dina foton, mönster eller text och designa en pyjamas för lata dagar. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt designverktyg. Där kan du välja om du vill ha ett par pyjamasshorts eller pyjamasbyxor, storlek samt trådfärg. Din personliga pyjamas tillverkas av det tyg du väljer, antingen stretchig polybaserad trikå eller klassisk vävd bomull.

 • Storlekar XS - 4XL plusstorlekar dam pyjamas 
 • Välj mellan byxor eller shorts 
 • Välj mellan två tyger
 • Lös passform med resårlinning
 • Praktiska fickor
 • Personlig etikett med ditt märke eller text
 • Designa din pyjamas med foton, mönster eller text
 • Hållbart tryck med full färgåtergivning 
 • Lätt och luftig pyjamas som håller dig varm

Skötselråd: Följ våra skötselråd för att garantera att trycket håller sig. Vänd dina pyjamasbyxor in och ut innan du tvättar dem i 30 grader. Tvätta med liknande färger. Blanda ej med vittvätt. Torktumla på låg värme eller låt hängtorka. Stryk på baksidan av trycket på låg värme. Kan ångstrykas. Vrid ej ur. 

Din pyjamas med eget tryck tillverkas för hand i vår egen fabrik under ett och samma tak. När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av din personliga pyjamas. Vi trycker din design på det tyg du valt och skräddarsyr sedan din pyjamas för hand. All tillverkning sker under ett och samma tak. Processen övervakas minutiöst för en slutprodukt som kommer ge dig glädje i flera år framåt. 

Designa dina egna pyjamasbyxor online

Hittar du inga pyjamasbyxor som passar din personliga stil i affären? Glöm tråkiga massproducerade pyjamasar när du nu kan designa din alldeles egen pyjamas online. Välj ut ditt favoritmönster, illustrationer eller foton och designa din pyjamas som du vill. Din personliga pyjamas är otroligt bekväm och passar utmärkt till att mysa runt med hemma. Pyjamasbyxorna och shortsen har en lös passform med resårlinning som låter dig snurra runt och vända dig om på natten för en bekväm sovstund, samt praktiska fickor som du alltid kan ha nytta av. Med din personliga pyjamas kommer du att känna dig underbar även om du har en avslappnad dag hemma!

Designtips eller idéer för din pyjamas med fototryck 

Du har 5 områden att designa på din personliga pyjamas; fram- och baksidan av båda benen samt en personlig etikett. Har du många foton och inte riktigt kan välja ut vilka som du vill ha tryckt på din pyjamas så kan du enkelt skapa ett fotocollage. Du kan välja en fotocollagemall och sedan genererar vår app ett slumpmässigt fotocollage. Gör något roligt med dina foton och blås liv i gamla minnen!

Sov gott med en personlig pyjamas för dam 

Om du ska gifta dig, har äran att vara brudtärna eller har planerat en möhippa är ett per personliga pyjamasbyxor för bruden eller tärnorna en trevlig detalj. Tänk dig hur fina fotona av förberedelserna inför bröllopet kommer att se ut med bruden och hennes tärnor som alla har matchande pyjamasar!

I vårt designverktyg kan du lägga till egen text i olika typsnitt. Skriv in roliga slogans som "[Namn] har en dejt ikväll med... sin säng". Lägg till foton eller motiv för att göra det ännu roligare.

Om det är en present kan du designa den personliga etiketten med ett speciellt meddelande till mottagaren. Eller om det är en present till dig själv (varför inte skämma bort dig själv ibland) så kan du lägga till ditt namn för en extra personlig present.

OBS! Vänligen tvätta plagget innan du använder det första gången, då tyget kan vara någorlunda stelt efter tryck.

Ge bort ett par personliga pyjamasbyxor i present 

Eftersom vi vet att alla föredrar olika typer av nattkläder så har vi skapat 2 olika typer av personliga pyjamasar. Välj mellan pyjamasshorts, som är supersexiga och roliga att använda som sommarpyjamas eller om du vill ha något mer gosigt och varmt kan du designa ett par pyjamasbyxor. Våra personliga pyjamasar är ett underbart tillskott till vårt ständigt växande sortiment av personliga kläder. Om du är på jakt efter en personlig present till din syster, flickvän eller mamma är våra pyjamasbyxor med eget tryck en underbar och omtänksam gåva som garanterat kommer att uppskattas.

Varning: Håll borta från eld. Våra pyjamasbyxor är lämpliga för vuxna och barn över 1 år.

Observera att när du väljer alternativet Classic Woven av bomull så kan tygets naturliga egenskaper och våra tillverkningsmetoder leda till att det uppstår mycket små vita prickar. Detta är där bitar av bomullsludd avlägsnats, vilket blottlägger det otryckta, vita materialet undertill. Tänk på att detta är normalt och inte går att undvika, men det kommer inte påverka ditt trycks starka färger och detaljrikedom.

Mät dig själv för att hitta rätt storlek Womens
  XS. S. M. L. XL. 2XL. 3XL. 4XL.
Midja XS. 54 - 62 cm
21 - 24 "
S. 62 - 70 cm
24 - 28 "
M. 70 - 78 cm
28 - 31 "
L. 78 - 86 cm
31 - 34 "
XL. 86 - 94 cm
34 - 37 "
2XL. 94 - 106 cm
37 - 42 "
3XL. 106 - 118 cm
42 - 46 "
4XL. 118 - 130 cm
46 - 51 "
Höft XS. 79 - 87 cm
31 - 34 "
S. 87 - 95 cm
34 - 37 "
M. 95 - 103 cm
37 - 41 "
L. 103 - 111 cm
41 - 44 "
XL. 111 - 119 cm
44 - 47 "
2XL. 119 - 131 cm
47 - 52 "
3XL. 131 - 143 cm
52 - 56 "
4XL. 143 - 155 cm
56 - 61 "
 • Midja Mät runt det smalaste området
 • Höft Mät runt det fylligaste området (över rumpan)


Omvandling storleksguide Womens
  XS. S. M. L. XL. 2XL. 3XL. 4XL.
EU klänning XS. 28 - 30
S. 32 - 34
M. 36 - 38
L. 40 - 42
XL. 44 - 46
2XL. 48 - 50
3XL. 52 - 54
4XL. 56 - 58


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett