Tillbaka till hemsidan
Personliga pyjamasbyxor herrmodell

Recensioner av Pyjamasbyxor

Personliga pyjamasbyxor herrmodell

Designa egen herrpyjamas

från 763,00 kr

Designa ett par personliga pyjamasbyxor med fickor enkelt online med hjälp av Bags of Love. Våra pyjamasar med eget tryck är av högsta komfort m...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Pyjamasbyxor med eget tryck

 • Pyjamasbyxor med tryck över hela ytan 
 • Storlekar: XS-4XL
 • Praktiska fickor
 • Välj mellan två härliga tyger
 • Bekväm resårlinning
 • Valfri personlig etikett på insidan

Tvättråd

Vänd ut och in före tvätt. Stryk på baksidan av den tryckta sidan. Tvätta i 30 grader. Torktumla på låg värme. Vrid ej ur. Stryk på låg värme. Kan ångas.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Vrid ej ur
 • Låg värme
 • Ångtålig

Designa pyjamasbyxor herr

Finns det något härligare än ett par underbart mjuka pyjamasbyxor? Om du nu älskar att mysa hemma i pyjamasbyxor, varför inte designa ditt alldeles eget par personliga pyjamasbyxor med fickor? Så att du kan vara bekväm men samtidigt visa upp din personliga stil. Vi varnar dig dock att våra handtillverkade pyjamasbyxor är farligt bekväma. Du kanske aldrig vill byta om till vanliga kläder efter att du tagit på dig dem! Dina personliga pyjamasbyxor tillverkas av antingen Stretchy Lounge Jersey, som är av polyester, eller Classic Woven Cotton, som är av bomull. Pyjamasbyxorna har en klassisk och smickrande passform med resår i midjan för optimal komfort.

Pyjamas med eget tryck är en unik present

Om du har en kompis som är helt omöjlig att köpa en present till, så varför inte skapa något unikt och användbart? Ett par personliga pyjamasbyxor är den optimala fotopresenten då det är något som verkligen kan användas varje dag. Personliga presenter blir lekande lätt med hjälp av Bags of Love. Vi tillverkar en mängd olika fotoprodukter och våra pyjamasbyxor med eget tryck är en stadig favorit bland våra kunder. För att designa egna pyjamasbyxor klicka på knappen ”Starta Design” här ovan. Ladda upp foton, mönster, text och släpp lös din kreativitet. Vi garanterar att mottagaren kommer att bli positivt överraskad av denna originella present.  

Dröm sött med personliga pyjamasbyxor

Finns det något skönare efter en lång arbetsdag att bara komma hem, sparka av sig skorna och glida in i en skön pyjamas? Tänk dig att få hoppa i ett par egendesignade pyjamasbyxor med dina foton på? Skönt, snyggt och roligt. Du kan nu i ett par klick designa egna pyjamasbyxor som är både bekväma och coola, och har mycket praktiska fickor. Istället för att köpa ett par massproducerade pyjamasbyxor kan du ta chansen och skapa en pyjamas med eget tryck hos oss. Ladda upp bilder av din favoritfilm, seriefigurer, roliga foton eller ett mönster som du riktigt älskar. Just nu ser vi en trend hos Bags of Love att Batman och andra seriefigurer är väldigt poppis att pryda dessa coola pyjamasbyxor med. Det är det bästa när det kommer till personliga kläder: du väljer exakt hur du vill att de ska se ut. Hos oss är det du som är designern. Du designar och vi skapar. Testa vårt designverktyg redan idag. Det är både roligt och gratis att testa. 

Cool pyjamas för olika högtider

Oavsett om du letar efter vuxen-eller barnpyjamasar för att göra din högtid lite extra personlig, så kommer du att hitta rätt storlek hos Bags of Love. Våra personliga pyjamasbyxor är helt perfekta för att ge en stor dos humor till julen, halloween och andra roliga events som svensexor och möhippor. Om du har fått en inbjudan till ett pyjamasparty varför inte designa en egen pyjamas? Våra pyjamasar med eget tryck är så allsidiga och kan verkligen användas till alla högtider för lite extra kul. Våra personliga pyjamasbyxor passar även utmärkt som en personlig julklapp till herr och dam. Det elastiska midjebandet kommer att passa alldeles utomordentligt efter all god mat som finns på julbordet.

Varning: Håll borta från eld. Våra pyjamasbyxor är lämpliga för vuxna och barn över 1 år. 

Tvättråd: Vänd pyjamasbyxorna ut och in innan tvätt. Tvätta i 30 grader med liknande färger. Tvätta ej med vitt. Stryk på baksidan av den tryckta delen på låg värme. Kan torktumlas på låg värme. Vrid ej ut. En diskret streckkod är tryckt på nedre kanten. Vänligen tvätta plagget innan du använder det första gången, då tyget kan vara någorlunda stelt efter tryck.

Observera att när du väljer alternativet Classic Woven av bomull så kan tygets naturliga egenskaper och våra tillverkningsmetoder leda till att det uppstår mycket små vita prickar. Detta är där bitar av bomullsludd avlägsnats, vilket blottlägger det otryckta, vita materialet undertill. Tänk på att detta är normalt och inte går att undvika, men det kommer inte påverka ditt trycks starka färger och detaljrikedom.

Mät dig själv för att hitta rätt storlek Mens
  XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL
Midja XS 71 - 76 cm
28 - 30 "
S 76 - 81 cm
30 - 32 "
M 81 - 86 cm
32 - 34 "
L 86 - 91 cm
34 - 36 "
XL 91 - 96 cm
36 - 38 "
2XL 96 - 104 cm
38 - 41 "
3XL 104 - 112 cm
41 - 44 "
4XL 112 - 120 cm
44 - 47 "
5XL 120 - 127 cm
47 - 50 "
6XL 127 - 134 cm
50 - 53 "
7XL 134 - 143 cm
53 - 56,5 "
 • Midja Mät runt det smalaste området runt midjan


Omvandling storleksguide Mens Waist
  XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
EU Herr Midja XS 44
S 46
M 48
L 50
XL 52
2XL 54
3XL 56
4XL 58

Trendar just nu: