Tillbaka till hemsidan
Personlig resebag

Personlig resebag

Designa din egen sportbag Made in the UKMade in the UK

från 2 172,00 kr

Denna fantastiska resebag för herr och dam är tillverkad av äkta läder och canvas. Dina foton trycks på båda sidorna av vår personliga sportbag...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: sportbag med eget tryck

 • Tryck på båda sidor av dina foton eller design
 • Tålig och slitstark, två fickor på insidan
 • 100% läder eller 300gsm canvas 
 • 2 storlekar. Handgjord på beställning
 • 10 års garanti på tryck, tillverkning & sömnad 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Designa din egen resebag 

Vår personliga resebag är rymlig vilket gör den optimal till att ha med på gymmet, weekends eller som en lite större jobbväska som rymmer alla dina dagliga nödvändigheter. Du kan enkelt få plats med din dator, böcker, pappersmappar, gymkläder, lunchlådor och annat som du behöver ha med dig. Det är helt enkelt din perfekta bag för de stunder då du behöver något större än en handväska. Våra personliga weekendväskor finns i två olika storlekar och har bekväma svarta läderhandtag för extra komfort. 

 • 2 blixtlås för säkerhet
 • 2 olika storlekar 
 • Svart kantfärg 
 • Tillverkad av 100% äkta läder eller 300 gsm canvas
 • 2 fickor på insidan (en av fickorna är delad i två, vilket är perfekt för förvaring av mobiltelefon) 
 • 10 års garanti på tryck, tillverkning och sömnad 
Storlekar:
 • Liten: 28 x 33 x 15 cm, 520 gram, med tre öppna fickor inuti, innerfoder är gjort utav ett vattentätt material. Botten är gjord utav riktigt läder eller vinyl, beroende på vad du väljer för material för ytterfodret.
 • Stor: 33 x 46 x 22 cm, 860 gram, med en ficka med blixtlås, och en öppen ficka. Innerfodret utav ett vattentätt material och botten är utav läder eller vinyl.
Äkta läder

Vi använder oss av ett flexibelt Canvas material och högkvalitativt äkta läder för att tillverka din personliga resebag. Väskan är tålig, stadig och slitstark - helt enkelt perfekt för att slänga ner alla dina saker som du behöver när du är ute på språng. Alla väskor är handgjorda och unika. Din resebag med eget tryck tillverkas under ett och samma tak i vår egen fabrik. Allt från tryck till sömnad sker här på plats. På så sätt kan vi erbjuda den bästa kvaliteten och väldigt korta tillverkningstider. 

Tips och designidéer för sportbagar med eget tryck 

Vi rekommenderar alltid att objektet är av hög kvalitet samt att det passar runt väskans form. Tänk på att ungefär 1 cm av tyget sys in i resebagen på alla fyra sidor så se till att ditt foto inte innehåller några viktiga detaljer i kanten av fotot. Tänk även på placeringen av handtagen, vi gör vårt bästa för att undvika att handtagen hamnar på en viktig del av fotot. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att testa att designa en resebag online redan idag! Det är både roligt och gratis att pröva. 

Fotoinspiration för personlig sportbag

Det fina med vår personliga sportbag är att du designar den precis som du vill. Ladda upp dina favoritfoton eller ett mönster som du älskar. Du väljer själv hur du vill att din resebag ska se ut. Om du ska använda den till gymmet så kan du ladda upp ett inspirerande citat eller bild som ger dig extra motivation. Resebagar med eget tryck är den perfekta presenten till de som alltid är ute på tur. Ladda upp bilder av New Yorks skyline, karta över världen, flaggor med mera. Om du har många foton och inte riktigt kan välja så kan du till och med skapa ett coolt fotocollage. Vi har en gratis app som låter dig skapa ett slumpmässigt fotocollage med alla dina foton. 

Resebag med eget tryck - personlig present fixad

Vi rekommenderar vår personliga resebag till alla som är ute efter en tålig och rymlig väska som andas stil och klass. Vi tillverkar din weekendväska med eget tryck av mjukt följsamt läder och lättviktig Canvas vilket ger väskan en mjuk, fin form som låter dig packa ner alla dina nödvändigheter enkelt. Som en personlig present till pojkvännen så kan du designa en sportsbag med hans namn. Om du är på jakt efter en originell present till mamma eller kompis så är en rolig och cool idé att designa en personlig weekend bag med ett presentkort till ett hotell eller SPA inuti den nya väskan! 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett