Personlig reseplånbok

Personlig reseplånbok

Designa din egen reseplånbok

Spara 10% från 948,00 kr Tidigare 1.050,00 kr

Real LeatherGör din resa avslappnad och fri från stress med en personlig reseplånbok. Förvara ditt pass, pengar och biljetter tillsammans i din reseplånbok med eget tryck. Välj mellan 3 material; matt vaxduk, slätt eller texturerat äkta läder till plånbokens yttre.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: Reseplånbok med eget tryck 

 • Välj mellan 3 olika material för utsidan
 • Matt vaxduk, slätt eller texturerat äkta läder
 • Designa fram- och baksidan med dina foton
 • Tryckknapp
 • Säkra fack för förvaring
 • Tillverkad för hand

Med vår handgjorda reseplånbok så kan du resa bort utan stress

Den har gott om kortfickor, delar och fack i den här personliga reseplånboken för att förvara alla viktiga dokument, vilket låter dig ha allting på ett och samma säkra ställe. Välj mellan antingen mjukt Nappaläder med len eller texturerad yta, eller matt vaxduk för det yttre, med inre av getläder. En perfekt present för dem som reser ofta.

Förvara dina resehandlingar & pengar i en personlig reseplånbok

Med vår handgjorda reseplånbok för dam, kan du säga hej då till resestress. Håll alla dina tillhörigheter säkra på ett samlat ställe i din personliga reseplånbok. Det finns tillräckligt många kortfickor och fack i plånboken som gör det lätt för dig att samla och förvara alla dina viktigaste saker. Du kan välja mellan 2 olika material till plånbokens utsida; lent nappaläder eller glansig vaxduk. Du kan även personalisera insidan efter dina behov. Vår personliga plånbok är en underbar present till jet settern eller om du har en kompis som ska ut på en långresa.
 • Tillverkad för hand
 • Välj mellan matt vaxduk, lent eller texturerat läder
 • Plånbok med eget tryck av dina foton
 • Designa fram- och baksidan av plånboken
 • Säker tryckknapp
 • 9 kortfickor och myntfack
 • Fack för pass och sedlar
 • Getläder på insidan
 • Praktisk storlek för väska eller jackficka
 • (Storlek: stängd) 10 cm x 10 cm
 • (Storlek: öppnad) 20 cm x 10 cm
 • Vikt 40 g
 • Enkel att rengöra med en trasa

Designa plånbokens insida

Alla våra personliga reseplånböcker kommer med svart läderfoder, men du kan välja mellan två olika stilar beroende på dina behov.
Kort & myntficka: Detta är det perfekta alternativet om du har en massa mynt. 9 kortfickor, sedelficka, fickor för biljetter eller resehandlingar bakom den stora myntfickan.  
Bara kort: 9 kortfickor och ett litet myntfack med dragkedja.

Skötselråd: 
Vaxduk reseplånbok: Vår matta vaxduk är helt vattenavvisande. Du kan enkelt torka av den med en våt trasa.
Läder reseplånbok: Torka av ytan med en fuktig trasa för att rengöra plånboken. Undvik alltför mycket vatten.

När vi mottar din beställning tillverkar vi din reseplånbok med eget tryck för hand i våra lokaler i London, England. Först trycker vi ditt valda material med dina foton, efter tryck skräddarsys plånboken av vårt kunniga team av sömmerskor. Vi använder oss av den senaste trycktekniken som går in riktigt på djupet i materialet och resulterar i ett varaktigt tryck som inte kommer blekna på många år eller skavas av. All tillverkning sker under ett och samma tak. Vi kan på så sätt garantera att din personliga reseplånbok är av högsta kvalitet och korta tillverkningstider.

Designtips för din personliga reseplånbok 

I vårt enkla onlineverktyg får du fria händer att designa din plånbok som du vill. Ladda upp dina foton, mönster, text och placera ut din design som du vill på fram- och baksidan av plånboken. Om du har många foton som du vill använda kan du skapa ett slumpmässigt fotocollage. 

Inspiration för reseplånbok med eget tryck 

Har du en favoritstad? Paris, London, New York, Rom... Listan över alla dessa fantastiska städer kan göras lång. Välj ut foton från din senaste semester och låt dem komma till liv i tryck på en reseplånbok som du alltid kan ha med dig när du är ute på reseäventyr. 

Om du alltid är ute på språng, så är det inte konstigt att du saknar din familj och hem ibland. Designa en reseplånbok med foton av din partner, barn eller husdjur och bär med dig dem i väskan eller fickan när du är ute på tur. 

Illustrationer och mönster gör sig fantastiskt i tryck på vår personliga reseplånbok. Hitta en färgstarkt mönster och designa en plånbok som är helt unik och bara din. Om du råkar förlägga din personliga reseplånbok är den enkel att identifiera och ingen kommer kunna råka ta fel. 

Personlig present till reseälskaren 

Med hjälp av Bags of Loves breda sortiment av fotoprodukter som du själv personaliserar med dina egna foton och text blir det genast lekande lätt att hitta personliga fotogåvor till din familj och vänner. Om du är på jakt efter en originell gåva till någon som alltid är på resande fot är vår personliga reseplånbok en omtänksam och användbar present. Studenter och unga vuxna som ska iväg på en språkresa eller backpackingresa kommer älska att få en reseplånbok med eget tryck av foton av familjen. En jätte fin gåva som låter mottagaren hålla reda på alla sina viktiga dokument och pengar under resans gång. 

Mängdrabatt: 

Precis som många av våra underbara fotoprodukter, kommer vår personliga reseplånbok med en attraktiv mängdrabatt. Detta innebär att om du köper fler än 1 reseplånbok med eget tryck så kommer du att få ta del av detta erbjudande. Perfekt om ni är ett gäng som ska ut och resa eller om du och din bästis ska ut på en backpackingresa. 

Du kanske även gillar: