Tillbaka till hemsidan
Rullgardiner

Recensioner av Personliga rullgardiner

Rullgardiner

Rullgardin med eget tryck

från 973,73 kr

Ge dina fönster en ursnygg makeover med våra skräddarsydda rullgardiner. Rullgardinerna finns i mörkläggande eller halvgenomskinlig textil och d...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 139 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Rullgardiner med foto & text

 • Alla delar/instruktioner/säkerhetsanordning ingår 
 • Skräddarsydda storlekar, efter dina behov
 • Två material, mörkläggande eller styvt halvgenomskinligt
 • Flamskyddad textil som inte fransar sig
 • Enkel montering, väckas inte och lätta att rengöra
 • 3 års garanti på tryck, material & anordning 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Rullgardiner med tryck - måttbeställda

Vi skräddarsyr din personliga rullgardin så att den kan passa alla olika former samt storlekar av fönster. Bags of Loves rullgardiner med foto är fantastiska och ger rummet en ny dimension samtidigt som de låter din personliga stil lysa igenom. Har du kanske en favoritbild från drömsemestern som du vill trycka upp på en rullgardin eller ett mönster som du älskar? Med vårt enkla designverktyg är det både roligt och smidigt att designa en rullgardin med tryck. Det är viktigt att du mäter dina fönster noggrant för optimal passform. Din personliga rullgardin tillverkas hos Bags of Love under ett och samma tak, efter de mått som du har gett oss.

Vi lägger till 2-3 extra varv av extra tyg överst på din bild. Vi spegelvänder din design i de flesta fall så att när rullgardinen är fullt utdragen så blottas inte metallstången. Se till att du inte drar ut rullgardinerna länge än dina fönsters nederkant, detta kan orsaka att rullgardinen trillar av efter år av bruk. Om du väljer det mörkläggande materialet så är baksidan vit.

                                            

rollerblind

roller blind            
     

 

    

Utanför fönsterkarmen:

Din rullgardin monteras utanpå fönsterkarmen på väggen. Du måste lägga till 5 cm i bredd för att ge utrymme till fästena samt rullgardinerna.

Inuti fönsterkarmen:
Din rullgardin monteras över fönsterkarmen på väggen.
Du måste lägga till minst 5 cm extra i bredd för fästena samt rullgardinen.

Beställ en personlig rullgardin online 

Du kan designa din rullgardin i ett kick precis som du vill med val av foto, text eller mönster i vårt enkla designverktyg. Du kan välja mellan två olika material för din personliga rullgardin. Beroende på dina behov kan du antingen välja en mörkläggningsgardin för de rum du vill ska vara mörka eller ett mer transparent material som släpper igenom ljus. Du kan även välja vilken sida snöret ska vara på samt typ av snöre. En rullgardin med foto ger till exempel barnrummet en rolig inredningsdetalj och ditt barn kommer älska att se roliga familjefoton eller sin favoritfigur. Vi skräddarsyr din designade rullgardin med foto här i vår egen fabrik. Det är därför väldigt viktigt att du kontrollerar dina mått för rätt passform.

Vi kan max trycka följande storlekar:
Standard 300 cm x 135 cm (eller 135 x 300 cm)
Mörkläggande 135 cm x 500 cm (eller 500 x 135 cm)

Mörkläggande eller transparenta rullgardiner

Observera att vår Stiff Translucent-textil släpper igenom ljus en aning. Vissa faktorer kan öka eller minska ljuset som släpps igenom, till exempel riktningen av fönstret (norr eller söder etc.) samt färgen av din design; ljusare färger kan möjligtvis släppa igenom mer ljus, medan mörkare färger kan få rullgardinen att verka mer täckande. Om du känner dig osäker eller om du vill ha en helt material som helt stänger ut ljus, så rekommenderar vi att välja det mörkläggande alternativet. Båda alternativen är enkla att rengöra och varken veckas eller fransar sig.

Observera –  Barnsäkerhet – rullgardin med tryck

Observera att din rullgardin med tryck kommer med en kedja som kan utgöra en kvävningsrisk för barn. Om kedjan dras i för hårt, finns det ett spänne som släpper lös kedjan, för att göra det säkrare. Förvara alltid detta snöre/kedja utom räckhåll för barn genom att använda den medföljande snörklämman. För säkerhets skull rekommenderar vi att du alltid flyttar barnsängar, sängar, stolar eller dylik bort från fönster försedda med rullgardiner som har ett snöre trots säkerhetsanordning. Alla våra rullgardiner kan monteras för barnsäkerhet med den medföljande säkerhetsanordningen. Läs igenom den senaste information här nedan:

Vänligen läs säkerhetsfunktioner för Contrados personliga rullgardiner. Säkerhetsföreskrifter för rullgardiner innebär att alla rullgardiner måste uppfylla EN13120. Contrado Imaging Ltd tar följande åtgärder för att uppfylla dessa krav:

 • Alla rullgardiner kommer att levereras med en spännanordning - i vårt fall en snörklämma. Eller annan anordning.
 • Vi rekommenderar avståndet från snöre till golv att vara minst 1500 mm.
 • Säkerhetsanordningar kommer att levereras med alla rullgardiner som har snöre och/eller kedjor.
 • En säkerhetsinstruktion kommer att levereras med din personliga rullgardin. 
 • Installationsinstruktioner kommer att ges och måste följas vid montering.
 • Produkten kommer att vara märkt med en varning på förpackningen.

Dessa säkerhetsåtgärder kommer att tillämpas på varje rullgardin med tryck levererade av Contrado Imaging Ltd.

Din personliga rullgardin kommer med en 3 års garanti på tryck, material och anordning.

Brandsäkra rullgardiner

Din rullgardin med foto tillverkas av brandsäker textil i enlighet med 5867 del 2, Typ B.

Här kan du läsa säkerhetsföreskrifterna för din personliga rullgardin. 

Klicka här för att se paketets innehåll. 

Designidéer

Ta hem stranden till vardagsrummet med dina egendesignade rullgardiner. Tryck dem med blå himmel och böljande vågor för att ge dig riktig semesterkänsla i vardagen.

Blanda utbildning med dekoration och tryck en gammaldags karta på dina rullgardiner. När du står och diskar så kan du planera din nästa resa, eller ligg i sängen och dröm om ett land långt bort.

Designa rullgardiner för barnrummet med bilder från deras favoritserie, hobby eller husdjur. Det mörkläggande tyget är ett bra val för att ge ungarna bättre sömn då de slipper klaga om att det är för ljust vid läggdags på sommaren. Om dina barn är äldre så kan ett par personliga rullgardiner vara den perfekta inflyttningspresenten till första lägenheten.

Designa specialanpassade rullgardiner för ditt företag eller verksamhet, med din logga och valfri text som visar ditt namn och kontaktinformation. Ett perfekt sätt att marknadsföra dig på samtidigt som du stänger ute alla nyfikna blickar som tittar in genom fönstren efter du har stängt.

Trendar just nu: