Personlig ryggsäck i läder

Bedford

Personlig ryggsäck i läder

Designa din egen läderryggsäck

från 2 868,00 kr

Stå ut från mängden med en personlig ryggsäck som du själv designat. Tillverkad av förstklassigt läder och...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Produktinformation - Personlig ryggsäck

Tålig, slitstark men ändå otroligt lätt, denna personliga ryggsäck rymmer alla dina vardagliga föremål som din bärbara dator, surfplatta, lunchlåda, anteckningsböcker med mera. Ryggdelen består av vadderad canvas vilket ger extra stöd och komfort. Axelremmarna är ergonomiska och justerbara. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att designa din ryggsäck 100% online. 

 • Passar bärbara datorer upp till 17-tum och alla surfplattor 
 • Undersidan, sidorna & handtaget är av mjukt nappaläder
 • Storlek: 32x40x13 cm
 • Vikt: 620 gram
 • Dubbel dragkedja 
 • 2 ergonomiska justerbara axelremmar
 • Stort rymligt fack med ytterfack
 • Ditt foto trycks på framsidan 
 • Tillverkad av 500 gsm canvas & äkta läder 
 • Vattentätt foder 
 • 2 års garanti 

Skötselråd: Om du behöver så kan du torka av din personliga ryggsäck med en våt trasa. Om en fläck är envis kan du använda en gnutta tvättmedel och gnugga försiktigt. 

Vi tillverkar din personliga ryggsäck med kärlek och expertis. Vi använder oss av förstklassiga material och skräddarsyr din väska för hand under minutiösa former. All tillverkning från tryck till sömnad sker under ett och samma tak i London, Storbritannien. Vi trycker dina foton på lättviktig Canvas med den senaste trycktekniken som resulterar i ett fantastiskt hållbart tryck. Trycket går djupt in i tygets fibrer och kommer inte att gnuggas eller tvättas bort. 

Designa din egna ryggsäck online 

Sidorna, underdelen och handtaget tillverkas av mjukt nappaläder. Detta gör din personliga ryggsäck flexibel samtidigt som den ger ryggan en cool och elegant effekt. I vårt onlineverktyg har du möjligheten att designa din ryggsäck som du vill. Släpp lös din kreativitet och ladda upp dina favoritfoton eller ett mönster som du skapat själv, du kan även lägga till text för att personalisera din ryggsäck ytterligare. Din design trycks på framsidan av canvasdelen med ett hållbart tryck med en fantastisk bildskärpa som återger ditt foto exakt. Ryggsäckens handtag är perfekt för att hänga upp ryggan i hallen på jobbet eller i skolan - istället för att sätta ner ryggan på golvet. Axelremmarna av din personliga ryggsäck kan justeras för att passa dig perfekt och den vadderade ryggdelen kommer att ge dig extra stöd och komfort.

Designtips eller idéer för ryggsäck med eget tryck 

När du designar din ryggsäck rekommenderar vi att du använder dig av porträttformat för att passa ryggsäckens avlånga rektangulära form. 

Praktiskt & snyggt - ryggsäck med eget foto 

På jakt efter en personlig present? Att hitta en presenter som passar är inte alltid lätt. Men med Bags of Love kan du utforma presenten som du vill för att passa mottagaren. Välj och vraka mellan alla våra fantastiska fotoprodukter och skäm bort dina nära och kära med fotogåvor som du själv designat. Vår personliga ryggsäck utgör en underbar gåva som kan användas till resan, gymmet, skolan, jobbet eller på hajk. Din ryggsäck med eget tryck är allsidig, bekväm och det bästa av allt är att du själv designat den!

Personlig ryggsäck i äkta läder & Canvas 

Designa en ryggsäck till skolan eller kursen. Låt ditt barn bära alla sina böcker, pennor och andra skolsaker i en snygg ryggsäck med eget tryck av foton eller text. Ryggan är rymlig och bärbara datorer upp till 17-tum får plats så ingen separat dataväska behövs utan allt får plats i din personliga ryggsäck. Att ryggsäcken fått sig ett rejält uppsving de senaste åren är ingen nyhet och med vår coola personliga ryggsäck kommer du ligga helt rätt till modemässigt! Det snygga nappalädret ger väskan ett elegant och sobert intryck medan det sportiga Canvas materialet ger ryggan en ungdomlig look. 

Mängdrabatt

Precis som med många av våra fantastiska fotoprodukter kommer vår personliga ryggsäck med en attraktiv mängdrabatt. Köp en ryggsäck till dig själv och en till en kompis och spara in lite pengar. 

Trendar just nu: