Tillbaka till hemsidan
Skärbräda i sten

Skärbräda i sten

Bricka i sten Made in the UKMade in the UK

från 472,00 kr

Gör matlagningen lite roligare med en skärbräda som du själv designar online. Hos oss kan du skapa en skärbräda med eget tryck av dina foton och...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 472,00 kr
 • 2 434,01 kr styck (Spara 75,98 kr)

Detaljer: Skärbräda med eget tryck

 • Välj mellan 3 olika storlekar 
 • Tillverkad av Stonemax köksmaterial
 • Hygienisk med oporös yta
 • Din design trycks runt om kanterna
 • Värmetålig - max 120 grader
 • 2 års garanti

Tvättråd

Endast handtvätt.

 • Handtvätt

Optimalt kökstillbehör - skärbräda med eget foto

Vi tillverkar våra personliga skärbrädor av tåligt och slitstarkt Stonemax, vilket är ett högkvalitativt köksmaterial som passar alldeles utmärkt för att tillverka ordentliga skärbrädor som du kan hacka loss på. Skärbrädan är väldigt hygienisk eftersom ytan är tät och helt oporös, vilket gör den enklare att rengöra än vanliga traditionella träskärbrädor, där bakterier och smuts lätt gror i ojämnheterna. Du kan välja mellan tre storlekar på våra personliga skärbrädor. Välj ut ett fint foto som ger härliga känslor och gör det roligare att hacka grönskar eller servera mat. 

Storlekar:

 • Liten 17 x 13 cm 
 • Medium 25 x 18 cm 
 • Stor 30 x 23 cm

Skapa din personliga skärbräda online 

Skärbrädor med eget tryck utgör förträffliga fotopresenter, perfekt till bröllop, jubileum eller som inflyttningspresent. Våra Stonemax skärbrädor finns i tre olika praktiska storlekar. Vår personliga skärbräda är hygienisk och enkel att hålla ren tack vare dess oporösa yta. Efter användning så kan du diska av skärbrädan för hand med varmt vatten och diskmedel. Skärbrädan tål inte diskmaskin. Gör matlagningen lite extra rolig och personlig med denna skärbräda som du själv designat. 

Skärbrädor med eget tryck av foton & text

Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att designa din egen skärbräda i vårt onlineverktyg. Välj storlek och ladda upp dina foton, mönster, text eller en kombination av de tre för att skapa din personliga skärbräda. Våra högkvalitativa skärbrädor med eget tryck kommer att ge ditt kök en härlig stämning. Varför inte designa en skärbräda till dig själv eller som en personlig present till dina nära och kära? Denna vackra skärbräda trycks över hela ytan samt kanterna med ett beständigt tryck. Med våra personliga skärbrädor så blir det extra roligt att hacka och skära grönsaker, frukt eller kött. Skärbrädan passar även finfint att använda som ett uppläggningsfat eller ostbricka.

Roligt att laga mat med en personlig skärbräda

Du kan designa din skärbräda precis som du vill med dina foton, mönster eller text. Din personliga skärbräda har även många olika användningsområden i köket. Den passar som en vanlig skärbräda, uppläggningsfast men även som underlägg för varma kastruller eller grytor. Skydda köksbänken i stil med denna skärbräda med tryck. Stonemax materialet som vi använder oss av för att tillverka skärbrädan tål värme till 120 grader. Placera din skärbräda lämpligt i köket för att förhindra att varma kastruller förstör ditt kök. Din köksyta kommer att bli skyddad samtidigt som du får en personlig touch i köket.

Skötselråd: Diska din personliga skärbräda för hand. Diska ej i diskmaskin för att behålla tryckets färger. Enkel att rengöra och super hygienisk. Vår skärbräda med eget tryck kommer med 2 års garanti.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett