Tillbaka till hemsidan
Personlig strandklänning

Personlig strandklänning

Designa din egen solklänning online Made in the UKMade in the UK

Spara 23% från 656,00 kr Tidigare 850,00 kr

Är semestern eller sommaren runt hörnet? Designa din egen strandklänning online och förbered dig för varmare dagar! Vår personliga strandklänning är lätt, skir och smickrande. Välj mellan två luftiga textiler; tunt trikåtyg eller sheer Florence Net.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personlig strandklänning 

 • Välj mellan 8 storlekar: XS-4XL
 • Fantastiska skira textiler
 • Perfekt strandklänning
 • Tunt Trikåtyg eller Sheer Florence Net
 • Luftig lätt klänning för varmt klimat

Tvättråd

Tvätta i 30 grader

 • Tvätta i 30 grader
 • Låg värme
 • Torktumla
 • Vrid ej ur

Produktinformation - Personlig strandklänning

Designa din egna strandklänning online som är perfekt för varmare dagar eller semestern. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla verktyg där du kan ladda upp dina egna foton, mönster eller text. Placera ut din design som du själv vill på både fram- och baksidan. Vi erbjuder ett val av två fantastiska textiler som är luftiga och passar perfekt till lata dagar på stranden eller vid poolen. Hos oss är det du som är designern. Du designar och vi tillverkar.  

 • Storlekar: XS - 4XL
 • Välj mellan 2 lättviktiga, luftiga textiler
 • Tunt trikåtyg eller Skir Florence Net
 • Perfekt klänning för poolen eller stranden 
 • Smickrande passform 
 • Enkel att dra på över badkläder
 • Kan tvättas i tvättmaskin 
 • Designa både fram- och baksidan av klänningen
 • Använd dig utav dina foton, mönster eller text
 • Tillverkad för hand

När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av din personliga strandklänning. Först trycker vi din klänning med den senaste trycktekniken som resulterar i ett hållbart tryck med knivskarp skärpa och rik färgåtergivning. Efter tryck skräddarsyr en av våra sömmerskor din klänning för hand. Din personliga solklänning tillverkas från scratch på beställning av dig. 

Skötselråd:
Lätt Trikåtyg: Kan tvättas i tvättmaskin. Textilen torkar snabbt. Krymper ej. Kan även torktumlas. 
Skir Florence Net: Kan tvättas i tvättmaskin. Torktumla eller låt hängtorka.

Designa din egen solklänning online 

I vårt onlineverktyg kan du ladda upp dina foton, mönster, text eller en kombination av dem tre. Placera ut din design som du önskar på klänningens fram- och baksida. Du kan välja mellan dessa två underbara textiler: (Se en av produktbilderna som visar en jämförelse mellan de två textilerna för mer info). 

Tunt Trikåtyg: Lätt men ändå tåligt. Trikåtyget är otroligt mjuk och andas, vilket gör det till det perfekta materialet för en strandklänning. Det är lätt genomskinlig men inte lika genomskinlig som Florence Net. Tryck gör sig otroligt fint.  

Skir Florence Net: Nätliknande textil som är super stretchig och mer genomskinlig än trikåtyget. Denna textil passar utmärkt om du vill ha en följsam, mjuk och skön solklänning. 

Designtips solklänning med eget tryck 

Du får fria händer att designa din strandklänning som du vill. Placera ut dina foton, mönster eller text på både fram- och baksidan. Du kan köra ett genomgående tema med samma design på baksidan eller ett helt annat. Om du vill kan du enkelt skapa ett slumpmässigt fotocollage med alla dina favoritbilder. Ladda upp dina utvalda bilder, välj en av våra mallar för fotocollage och låt dina bilder komma till liv i tryck. Din solklänning trycks med ett varaktigt tryck över hela ytan från kant till kant.

Inspiration för din personliga solklänning 

Dyrka solgudarna med en semesterinspirerat mönster av palmer, kokosnötter eller klarblå himmel. Oavsett om du befinner dig i skärgården eller på en exotisk soldränkt ö så kommer vår personliga strandklänning att passa perfekt. 

Du kan använda dina favoritbilder och skapa fotocollage. Låt dina foton komma till liv på ett nytt och roligt sätt. Designa en solklänning med dina foton och visa upp din personliga stil. Ingen annan kommer garanterat att ha på sig samma klänning på playan!

Om du gillar ord kan du designa en strandklänning med en rolig text som "‘Life’s a Beach" eller med något upplyftande citat. I vårt onlineverktyg kan du välja mellan olika snygga typsnitt, textens färg och storlek.  

Köp personliga presenter online 

Är du på jakt efter en originell gåva? Det är inte alltid lätt att hitta presenter till våra nära och kära. Som tur är erbjuder Bags of Love ett brett sortiment av fotopresenter som du själv kan personalisera med dina foton, mönster och text. Vår solklänning med eget tryck är ett moderiktigt plagg som passar perfekt till stranden eller vid poolen. Klänningen är enkel att dra på över badkläderna när det vankas lunch och materialet torkar snabbt. Ta chansen och designa en solklänning till din flickvän, mamma, syster eller kompis. De kommer garanterat att bli överraskade över att få en alldeles egen personlig solklänning. 

Mängdrabatt

Precis som med många av våra fotoprodukter kommer vår personliga solklänning med en attraktiv mängdrabatt. Köp fler än 1 idag för att få ta del av detta attraktiva erbjudande. 

Mät dig själv för att hitta rätt storlek Womens
  XS. S. M. L. XL. 2XL. 3XL. 4XL.
Byst XS. 72 - 80 cm
28 - 31 "
S. 80 - 88 cm
31 - 35 "
M. 88 - 96 cm
35 - 38 "
L. 96 - 104 cm
38 - 41 "
XL. 104 - 112 cm
41 - 44 "
2XL. 112 - 124 cm
44 - 49 "
3XL. 124 - 136 cm
49 - 54 "
4XL. 136 - 148 cm
54 - 58 "
Midja XS. 54 - 62 cm
21 - 24 "
S. 62 - 70 cm
24 - 28 "
M. 70 - 78 cm
28 - 31 "
L. 78 - 86 cm
31 - 34 "
XL. 86 - 94 cm
34 - 37 "
2XL. 94 - 106 cm
37 - 42 "
3XL. 106 - 118 cm
42 - 46 "
4XL. 118 - 130 cm
46 - 51 "
Höft XS. 79 - 87 cm
31 - 34 "
S. 87 - 95 cm
34 - 37 "
M. 95 - 103 cm
37 - 41 "
L. 103 - 111 cm
41 - 44 "
XL. 111 - 119 cm
44 - 47 "
2XL. 119 - 131 cm
47 - 52 "
3XL. 131 - 143 cm
52 - 56 "
4XL. 143 - 155 cm
56 - 61 "
 • Byst Mät runt det fylligaste området
 • Midja Mät runt det smalaste området
 • Höft Mät runt det fylligaste området (över rumpan)


Omvandling storleksguide Womens
  XS. S. M. L. XL. 2XL. 3XL. 4XL.
EU klänning XS. 28 - 30
S. 32 - 34
M. 36 - 38
L. 40 - 42
XL. 44 - 46
2XL. 48 - 50
3XL. 52 - 54
4XL. 56 - 58


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!