Zippo® tändare i krom

Zippo® tändare i krom

Zippo® tändare med eget foto

Spara 10% från 440,00 kr Tidigare 489,00 kr

Zippo logoDesigna en personlig Zippo® tändare med namn och foto hos oss. Ladda upp bilder eller text i vårt onlineverktyg och skapa en unik tändare med eget tryck som du garanterat kommer att vara ensam om. Kanske blir din Zippo® tändare inte heller lika lätt stulen om ditt namn pryder den...

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 440,00 kr
 • 2 430,00 kr styck (Spara 20,00 kr)

Detaljer: Personlig tändare

 • Äkta Zippo® tändare som du designar
 • Enkelt onlineverktyg
 • 5,75 x 2,66 x 1,27 cm
 • Kommer i en presentask
 • Klassisk flip-lock, vindtålig Zippo® tändare
 • Klassiskt Zippo® 'klick' stängning av locket

Recensioner av våra personliga tändare

våra personliga tändare Betyg 4,9/5 baserat på 7 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Designa en personlig tändare med foto

Varför köpa en tråkig och vanlig tändare i ett multipack av standardfärger när du kan designa dina alldeles egna tändare? Ta hjälp av vår proffsiga service och designa en unik och cool tändare med eget tryck. Vi erbjuder ett enkelt onlineverktyg där du kan ladda upp bilder eller lägga till text. Bags of Love är specialister på att skapa diverse fotoprodukter av dina bilder. All vår tillverkning sker under ett och samma tak i London, England. På grund av detta kan vi säkerställa toppkvalitet på alla våra produkter samt korta tillverkningstider. Vi erbjuder leveranser över hela världen. Det halvtransparenta färgerna trycks på en yta som är sprayad med vit färg så det är ingen silvrig bakgrund.

Zippo® tändare med namn 

Så hur många gånger har du lånat ut en tändare och aldrig fått tillbaka den? Tänk om du skulle ha en personlig tändare med namn. Då skulle det inte vara lika enkelt att tjuva den... Skämt åsido så kan en personlig tändare vara bra för massor av andra saker. För rökaren till exempel är den en oumbärlig accessoar som alltid hänger med i vått och torrt. I hemmet kan en Zippo® tändare användas till att tända ljus eller brasa för att göra hemmet mer mysigt och ombonat under den kalla hösten och vintern. Eller varför inte till konserten när en skön ballad spelas upp och den obligatoriska gesten vaja med tändare krävs? Då kommer din personliga tändare, passa som handen i handsken. Du kan torka av din tändare med en torr trasa.

Din personliga tändare har den berömda livstidsgarantin från Zippo®. Du kan byta de flesta delarna när de slits ut (till exempel flintan, fjäder och veke). Det personliga trycket kan hålla en hel livstid om du tar hand om det på rätt sätt. Undvik att ha tändaren bredvid nycklarna i fickan, eller bredvid andra föremål som kan skada ytan på din tändare. Tappa den inte, speciellt inte utomhus. Undvik att spilla tändvätska på trycket. Din personliga tändare och trycket är extremt tåligt och reptåligt men det är möjligt att repa den om man utsätter det för för för mycket stryk eller för vassa föremål.

Zippo® tändare med eget tryck  

Vi trycker din design med den senaste trycktekniken, vilket resulterar i ett bestående tryck på din personliga tändares framsida. Din tändare med foto kommer att kunna hänga med dig för evigt då den är påfyllningsbar. Den kommer att bli en trogen vän, som alltid fungerar i väder och vind med sitt klassiska flip-lock och tåliga låga. Zippo® tändaren levereras i en presentask och är en perfekt personlig present. Den är även enkel att skicka då paketet är litet och smidigt..

OBS! När du fyller på vätska i Zippo® tändaren kan du märka att det är rost eller korrosion på insidan av tändaren, eller även i locket. Detta är helt normalt och förväntat av metall då det rostar i kontakt med fuktpartiklar i luften.

Varning: Var alltid försiktig med din Zippo®tändare. Stäng locket för att släcka lågan. Ej för minderåriga. Vid behov så kan du försiktigt torka av din personliga tändare med en torr trasa. 

Du kanske även gillar: