Tillbaka till hemsidan
Personligt bokmärke

Personligt bokmärke

Designa ditt eget bokmärke Made in the UKMade in the UK

från 472,00 kr

Kom ihåg vilken sida du är på i din bok med ett personligt bokmärke. Designa bokmärken med eget tryck av dina foton online i ett par klick. Ett...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 472,00 kr
 • 10 396,06 kr styck (Spara 759,40 kr)

Detaljer: Personligt bokmärke

 • Bokmärke av läder, styckvis eller 3-pack
 • Välj mellan 3 olika lädertyper
 • Handsydda av 2 läderbitar
 • Produktmått: 5x18 cm, <20 gram
 • Fullt färgtryck på framsidan 
 • Välj mellan 5 olika färger på baksidan 

Tvättråd

För att försäkra att lädertrycket på din produkt blir så hållbart som möjligt har vi jobbat hårt med att förfina vår tryckprocess och vårt hantverk. Eftersom läder naturligt har en texturerad yta kan du upptäcka små skillnader på ytan, vilket är vanligt för äkta läder och tryckmetoden. Allt läder åldras naturligt med användningen och detta kan leda till att trycket blir rynkigt eller bleknar något med tiden. Det är möjligt att grundfärgen syns igenom lädret när det åldras och slits. När du inte använder produkten rekommenderar vi att du förvarar den i en skyddande påse eller låda för att hålla produkten i toppskick. • Undvik långvarig exponering för extrem hetta, solsken, vatten och kemiska rengöringsämnen för att bibehålla ett skarpt och hållbart tryck. • Undvik kontakt med ljusa tyg eller möbeltyger eftersom färgen kan färga av sig. • En lätt regnskur gör sannolikt ingen skada, men vi rekommenderar att du skyddar den från regn. Om den blir våt bör du låta den torka naturligt och hålla den borta från direkt värme. • För att rengöra ytan torkar du bara av den med en fuktig, luddfri bomullstrasa.

 • Torka av med en luddfri trasa
 • Tvätta ej
 • Undvik höga temperaturer
 • Undvik direkt solljus
 • Undvik regn och vatten
 • Undvik kemiska rengöringsämnen

Vackra bokmärken med eget tryck

Oavsett om du är en riktig bokmal eller läser en bok då och då när lusten faller in, gör ett personligt bokmärke läsandet ännu roligare. Våra personliga bokmärken är handgjorda och utstrålar elegans och lyx. Tillverkade av äkta läder med varaktigt tryck och handsydda för den där extra touchen av kvalitet. Hos Bags of Love är det du som är designern. Vi lägger all kreativitet i dina händer och det du skapar, tillverkar vi. Dessa personliga bokmärken är ett utmärkt sätt att komma ihåg var du var någonstans i din bok. Glöm gamla, tråkiga, massproducerade bokmärken av papper när du nu kan designa dina egna bokmärken online, tillverkade av äkta läder.

Personligt bokmärke för roligare läsning 

Klicka på den gröna knappen "Starta Design" här ovan för att designa ditt eget bokmärke. Du kan välja mellan tre olika lädertyper: mjukt nappaläder, grovt nappaläder samt läderimitation. I vårt onlineverktyg kan du även välja  mellan 5 olika fina färger för baksidan; svart, benvitt, röd, ljusblå, ljusrosa. Efter att du valt bokmärkenas färg och lädertyp börjar den roliga designprocessen! Släpp lös din kreativitet och ladda upp de bilder och texter du vill ha på dina nya bokmärken. Kontrollera förhandsgranskningen för att se om allt blev precis som du önskade innan du beställer. När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen. Vi börjar med att trycka din design på äkta läder med ett hållbart digitaltryck speciellt utvecklat för läder. Efter tryck så formas och klipps bokmärket till rätt form för att slutligen limmas och sys ihop med en baksida i den färg du valt. All tillverkning sker under ett och samma tak i vår egen fabrik. Vi kan på så sätt garantera att ditt personliga bokmärke är av högsta kvalitet samt erbjuda korta tillverkningstider. Testa att designa ditt eget bokmärke redan idag. Det är både roligt och gratis!

Gör ditt eget bokmärke online - present fixad

Letar du efter en personlig fotopresent till dina nära och kära? Då har du kommit helt rätt. Bags of Love erbjuder ett brett sortiment av produkter som du själv kan skräddarsy med dina foton och texter. Ett bokmärke med eget foto i äkta läder är en riktig kvalitetspresent som bokslukaren kommer att älska. Våra personliga bokmärken säljs styckvis eller i ett smidigt 3-pack vilket är perfekt för presenter till bröllopsgäster, eller familjemedlemmar. 

Information lädertryck 

Bags of Love har över 10 års erfarenhet inom personliga fotoprodukter. Med tiden har vi utvecklat olika former och sätt att tillverka våra fotogåvor. Konsten att trycka på läder är något som vi har tagit till oss och är vi ett av de ledande företagen i Storbritannien när det kommer till lädertryck. Vi använder oss av den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett varaktigt tryck med fantastisk färgåtergivning. Vi stävar efter att alltid använda det bästa möjliga lädret som finns tillgängligt på marknaden. Vänligen notera att naturligt läder alltid har en del ojämnheter i lädrets översta lager. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett