Tillbaka till hemsidan
Designa dina egna bordsunderlägg

Designa dina egna bordsunderlägg

Tallriksunderlägg Made in the UKMade in the UK

från 342,00 kr

Gör dukningen mer personlig med dessa hårda bordstabletter med eget foto. Designa egna bordstabletter till hela familjen i vårt enkla onlineverktyg. Välj mellan 2 storlekar. Dina personliga tallriksunderlägg trycks med knivskarpt tryck och fantastiska färger.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Tallriksunderlägg med eget tryck

 • Säljs i pack om: 1, 2, 4, 6, 8, 10 eller 12
 • Mängdrabatt - vid köp av flera 
 • Trycks med samma eller annat foto
 • Glansig, värmetålig, slitstark, lätt att rengöra
 • Baksidan består av mörkt hårdträ (inte kork)

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Designa dina egna hårda bordstabletter 

Gör dina egna tallriksunderlägg i vårt onlineverktyg och gör din dukning extra rolig och personlig. Ge din dukning en personlig touch i form av dessa vackra bordstabletter med eget foto. Bordstabletterna är tillverkade av hygieniskt hårt trä med en glansig yta, de är slitstarka och enkla att rengöra. Vi trycker dina personliga bordstabletter från kant-till-kant med den senaste trycktekniken vilket ger en knivskarp skärpa och briljanta färger. Ta chansen och skapa matchande bordstabletter till alla familjemedlemmar eller varför inte göra personliga bordstabletter till dina nära och kära som en användbar personlig present. 

Storlekar - Personliga bordstabletter:

Personliga bordstabletter i medium storlek: 26 x 20 cm.
Detta är en perfekt barnstorlek som utgör en rolig present och är ett roligt sätt att hjälpa och inspirera kräsna små munnar. 

Personliga bordstabletter i stor storlek: 32 x 23 cm
Dessa bordstabletter är större än vanligt, perfekt för när du dukar fram en riktigt smarrig måltid. 

Personliga tallriksunderlägg 

 • 2 storlekar 
 • Mindre barnstorlek för personliga tallriksunderlägg
 • Stora tallriksunderlägg med foto för stora portioner/middagsbjudningar 
 • Hållbart tryck från kant till kant
 • Högglansig yta, tryck kommer inte blekna eller slitas ut på många år
 • Värmetålig och slitstark 
 • Knivskarpt tryck
 • Hygienisk baksida av hårt trä (inte kork eller plast)
 • Enkel att rengöra 
 • Mängdrabatt - köp fler för att spara mer 

Skötselråd: Din personliga bordstablett kan enkelt rengöras genom att torka av den med en våt trasa. Kan inte diskas i diskmaskin. 

Din personliga bordstablett tillverkas för hand efter din beställning. Du kan därför välja olika motiv på varje bordstablett om du vill. Vi tillverkar allt för hand i våra lokaler i London, England. Eftersom all tillverkning sker under ett och samma tak erbjuder vi korta tillverkningstider och förstaklass kvalitet. 

Hur kommer mina hårda personliga bordstabletter att se ut? 

Självklart, så kommer de att se helt fantastiska ut! Ditt foto eller mönster trycks kant till kant över hela bordstabletten. Den glansiga ytan ger briljanta färger och reflekterar ljus. Bordstabletten är non-porös och otroligt len. Baksidan består av mörkt trä vilket är mer hygieniskt än kork eftersom de kan lämna fibrer på ditt bord. 

Idéer och designtips för personliga tallriksunderlägg 

Ditt foto eller mönster trycks kant till kant över hela ditt personliga tallriksunderlägg, men du kan inkludera en elegant kant för att ge tallriksunderlägget det där lilla extra. Justera bildstorleken, välj en bakgrundsfärg och vips så kommer ditt tallriksunderlägg få en fin, snygg kant. Du kan även lägga till text över din bild i form av ett speciellt meddelande eller mottagarens namn. Om du har många bilder och inte riktigt kan välja bland dem alla så kan du skapa ett slumpmässigt fotocollage i vår app.

Hårda bordstabletter med eget foto - rolig dukning 

Våra personliga bordstabletter är en underbar present till familjer, alla kan få sin egen unika bordstabletter tryckta med sitt eget foto och namn. Detta tar personlig dukning till en ny nivå. En annan rolig idé för personlig dukning är att skapa bordstabletter med eget foto till middagsbjudningen. Din design och kreativitet kommer garanterat att beundras av dina gäster runt bordet. Att det ibland kan vara lite svårt och tråkigt för barn att sitta still vid matbordet är ingen nyhet. Designa bordstabletter med eget motiv till barnen med deras favoritseriefigur, familjefoton eller Disney karaktär och gör måltiderna roligare!

Personliga presenter fixade i ett par klick 

Gör roliga och personliga bordstabletter till barn med deras namn och foto tryckta. De kommer älska att hjälpa till med att duka bordet och barnen kommer garanterat tycka att måltiderna är roligare med ett tallriksunderlägg som skapats just för dem. Vänner som precis har flyttat? Varför inte skapa bordstabletter med eget motiv så de kan avnjuta sin första middag i stil med lite extra elegans. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!