Tillbaka till hemsidan
Designa egna fotogardiner

Recensioner av Fotogardiner

Designa egna fotogardiner

Skräddarsydda gardiner med tryck

Spara 23% från 695,52 kr Tidigare 899,00 kr

Skapa dina egna personliga fotogardiner för sovrum, barnrum eller vardagsrum. Våra personliga gardiner med tryck tillverkas på beställning utan...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 3 - 4 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 139 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Tvättråd

Damsug försiktigt med lämplig inställning.

Designa fotogardiner för ditt hem

Bags of Love är experter på att skapa fotoprodukter till ditt hem. Vi trycker och skräddarsyr alla produkter här i vår egen fabrik och kontrollerar processen minutiöst för bästa slutresultat. Vår personliga gardin med foto designar du i vårt enkla onlineverktyg där du kan ladda upp dina favorit bilder så sköter vi resten. Varför köpa en tråkig standard gardin som alla andra har när du kan skapa din egna personliga fotogardin! Du mäter och vi tillverkar. Vare sig du behöver långa eller korta, stora eller små gardiner så fixar vi det. Vi tillverkar dina personliga gardiner med stor noggrannhet så att du ska få en slutprodukt som du gläder dig åt varje dag. 

Gardiner med öljetter

När du beställer gardiner med öljetter så är det viktigt att du tänker på det utrymme som krävs överst på gardinen för att öljetterna ska få plats. Detta är cirka 12 cm överst på din design. För mönstrade designer så kan du fylla detta utrymme helt med din design, men om du lägger till text eller foton på din gardin så är det viktigt att du ser till att du lämnar utrymme för öljetterna så att de inte stör bilden/texten.eyelet design tips

Beställa gardiner med foto på nätet:

Det är viktigt att du mäter området du vill att dina fotogardiner ska täcka noggrant. Du bör även tänka över om du vill ha en gardin eller flera. Om du till exempel har flera fönster kan du designa gardiner som tillsammans bildar en panoramavy. En fotogardin ger både ditt hem en personlig känsla och det är en stilig inredningsdetalj som du inte kommer att tröttna på. Vi erbjuder tre olika typer av gardiner. Kanalgardiner med en ficka på 1,5 cm (se bild 1) veckbandsgardiner (bild 2) samt öljettgardiner (se bild 3). Våra öljetter är antigen 40mm eller 65mm (inre diameter) och kommer i silver eller svarta öglor som är lätta att dra fram över gardinstolpen. (Gardinstolpe medföljer ej, du måste själv köpa en stolpe och mäta). Om du byter ut dina gamla gardiner är det smidigt att mäta gardinerna och använda de måtten för dina nya specialbeställda personliga gardiner. 

3 way hanging

Efter att du har kontrollerat och mätt kan du börja designa din fotogardin i vårt enkla onlineverktyg. Du behöver bara ladda upp dina bilder och välja mått så fixar vi resten. Vi trycker och skräddarsyr din personliga gardin i våra egna lokaler. Beroende på storlek kan vi behöva dela upp din gardin i flera olika hopsydda paneler. Vi kommer att kontakta dig via e-post för bekräftelse innan vi trycker och tillverkar din gardin med tryck. 

Vi erbjuder även designalternativ med foder, utan foder, mörkläggning samt dubbelfodrad. Utan foder är det Suede Vision materialet som är ett enda lager. 

 • Suede Vision textil 1 lager.
 • Blackout Lined är vår Suede Vision textil med ett lager av mörkläggningstextil (tjock väv - släpper inte igenom ljus!)
 • Interlined är vår Suede Vision textil med 2 extra lager. Vilket ger en lyxig känsla. 

 4 way linen

Brandsäkra fotogardiner för offentlig miljö

Om du tillverkar gardiner för offentliga plaster t.ex. högskola eller annan offentlig plats, är det ett krav att gardinerna är certifierade som brandsäkra. Vi erbjuder flamskyddade gardiner med ett skikt samt brandsäkert foder. Detta betyder att du kan ha en eller två lager av flamskyddade BS 5867-2:2008 textiler till gardiner, draperier och persienner. Observera (FR står för Fire Rated) i alternativen. Om du väljer flamskydd eller blackoutmodellen kommer gardinerna att väga mer.

Observera: Vi rekommenderar att du räknar med 1 cm extra tyg för fåll samt om textilen skulle krympa. Textilen kan komma att krympa mellan 2-6%, så vänligen tänk på detta när du designar dina personliga gardiner. 

Garanti: Vi erbjuder 10 års garanti på tryck, material och sömnad.

Trendar just nu: