Personliga gratulationskort

Recensioner av Grattiskort

Personliga gratulationskort

Designa dina eget grattiskort online

från 515,00 kr

Designa grattiskort till födelsedagar, konfirmation, studenten, dop eller andra stunder. Ta hjälp av Bags...

Mer information

 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 108 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: personliga grattiskort 

 • Lägg till flera foton
 • Kort tillverkningstid
 • Produktstorlek: A5 storlek
 • Silkesbestruket papper (280g/m²)
 • Foto & text på framsidan, text på insidan
 • Välj mellan olika designmallar 

Produktinformation - Personliga grattiskort online 

Uppmärksamma livets speciella stunder med ett personligt gratulationskort. Hos Bags of Love kan du designa gratulationskort för alla tillfällen. Säg tack eller grattis till dina nära och kära i stil med personliga grattiskort. Oavsett om du letar efter tackkort, julkort eller gratulationskort så kan du skapa ett kort som passar genom ett par klick. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg där du laddar upp dina foton och text. Vi erbjuder korta tillverkningstider vilket är perfekt om du behöver ett sista minuten grattiskort. 

Designa kort online i ett par klick 

Du skapar enkelt dina personliga gratulationskort i vårt smidiga onlineverktyg. Ladda upp ditt foto och lägg till personlig text för att skapa ditt personliga grattiskort. Du kan välja mellan flera olika fina designmallar som passar livets alla stunder. Om du har flera foton och inte riktigt kan välja mellan dem alla så kan du enkelt skapa ett fotocollage i verktyget genom att välja en av mallarna för fotocollage.

Kort tillverkade för hand med kärlek

Även om självaste designprocessen av ditt personliga kort sker helt online i vårt verktyg så använder vi oss fortfarande av traditionella hantverksmetoder för tillverkningen. Vi trycker ditt personliga gratulationskort med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett hållbart tryck med knivskarp skärpa och rik färgåtergivning. Ditt kort tillverkas av högkvalitativt silkesbestruket papper (280g/m²). All vår tillverkning sker för hand, på beställning, under ett och samma tak. Vi kan på så sätt garantera att ditt personliga gratulationskort är utav högsta kvalitet samt korta tillverkningstider. 

Grattiskort med dina bilder och text 

Gör fantastiska fotokort online i vårt enkla verktyg. Använd dina foton för att skapa dina fotokort och lägg till en personlig hälsning. Det tar bara ett par minuter att designa ett kort. Visa hur mycket du uppskattar dina nära och kära med ett personligt fotokort! Är det någons födelsedag? Varför inte överraska med ett personligt födelsedagskort istället för ett massproducerat grattiskort från mataffären? Personligt är alltid roligare och nu kan du med hjälp av Bags of Love designa dina egna grattiskort i ett kick. 

Personliga grattiskort för alla tillfällen  

Personliga julkort
Önska din familj och vänner god jul på ett nytt sätt med ett personligt julkort. Gör julen lite extra speciell med julkort som du designat helt själv! Ladda upp ett roligt foto och en personlig hälsning som sprider julglädje. 

Mors dag kort 
En av de bästa sakerna med mors dag är att ge mamma ett fint kort som visar hur mycket du älskar och uppskattar henne. Överraska mamma med ett personligt mors dag kort. Välj ut ett fint foto på er två och skriv in ett fint meddelande till mamsen. 

Fars dag kort
Skapa något speciellt till pappa med våra fotokort. Designa ett fars dag kort online för att visa hur mycket du älskar och värdesätter honom. Använd dig av ett roligt foto på er två och lägg till en personlig text. 

Alla hjärtans dag kort 
Visa hur mycket du älskar din partner med ett personligt kort. Använd dig utav ett speciellt foto på er två och ett meddelande som visar hur mycket du värdesätter din partner. Designa ditt eget kort och låt alla hjärtans dag bli lite extra personlig i år. 

Personliga tackkort
Säg tack med personliga tackkort som du själv designat online. Har du nyss haft ett kalas, dop, tagit studenten eller gift dig och vill ge dina gäster ett speciellt tack? Gör ett tackkort online med foton från ditt event och skriv in ett par rader om hur du uppskattar att de kom till ditt event. 

Bröllopsjubileum
Gör det perfekta gratulationskortet för att fira ert jubileum. Är det dags för er andra bröllopsdag? Då är det dags för pappersbröllop. Gör ett vackert personligt gratulationskort och överraska din andra hälft.

Med Bags of Love kan du även designa: 

Studentkort: Önska grattis till examen och skriv in personliga lyckönskningar för det stundande vuxenlivet med allt det innebär. Krya på dig kort: Skapa ett personligt krya på dig kort till dina nära och kära med en rolig bild och ett uppmuntrande meddelande. 

Trendar just nu: