Tillbaka till hemsidan

Personliga gratulationskort

Personliga gratulationskort

Designa dina egna grattiskort online Made in the UKMade in the UK

från 15,00 kr

Designa grattiskort till födelsedagar, konfirmation, studenten, dop eller andra stunder. Ta hjälp av Bags of Love för att skapa personliga kort för alla livets speciella tillfällen. Använd dina egna bilder och text för att göra ditt personliga grattiskort online.

 • Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • Leveranskostnad: 110 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: personliga grattiskort 

 • Lägg till flera foton
 • Kort tillverkningstid
 • Produktstorlek: A5 storlek
 • Silkesbestruket papper (280g/m²)
 • Foto & text på framsidan, text på insidan
 • Välj mellan olika designmallar 

Produktinformation - Personliga grattiskort online 

Uppmärksamma livets speciella stunder med ett personligt gratulationskort. Hos Bags of Love kan du designa gratulationskort för alla tillfällen. Säg tack eller grattis till dina nära och kära i stil med personliga grattiskort. Oavsett om du letar efter tackkort, julkort eller gratulationskort så kan du skapa ett kort som passar genom ett par klick. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg där du laddar upp dina foton och text. Vi erbjuder korta tillverkningstider vilket är perfekt om du behöver ett sista minuten grattiskort. 

Designa kort online i ett par klick 

Genom vårt enkla onlineverktyg kan du skapa personliga gratulationskort. Ladda upp ditt foto och lägg till personlig text för att skapa ditt personliga grattiskort. Du kan välja mellan flera olika fina designmallar som passar livets alla stunder. Om du har flera foton och inte riktigt kan välja mellan dem alla så kan du enkelt skapa ett fotocollage i verktyget genom att välja en av mallarna för fotocollage.

Kort tillverkade för hand med kärlek

Även om självaste designprocessen av ditt personliga kort sker helt online i vårt verktyg så använder vi oss fortfarande av traditionella hantverksmetoder för tillverkningen. Vi trycker ditt personliga gratulationskort med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett hållbart tryck med knivskarp skärpa och rik färgåtergivning. Ditt kort tillverkas av högkvalitativt silkesbestruket papper (280g/m²). All vår tillverkning sker i London, England under ett och samma tak. Vi kan på så sätt garantera att ditt personliga gratulationskort är utav högsta kvalitet samt korta tillverkningstider. 

Grattiskort med dina bilder och text 

Gör fantastiska fotokort online i vårt enkla verktyg. Använd dina foton för att skapa dina fotokort och lägg till en personlig hälsning. Det tar bara ett par minuter att designa ett kort. Visa hur mycket du uppskattar dina nära och kära med ett personligt fotokort! Är det någons födelsedag? Varför inte överraska med ett personligt födelsedagskort istället för ett massproducerat grattiskort från mataffären? Personligt är alltid roligare och nu kan du med hjälp av Bags of Love designa dina egna grattiskort i ett kick. 

Personliga grattiskort för alla tillfällen  

Personliga julkort
Önska din familj och vänner god jul på ett nytt sätt med ett personligt julkort. Gör julen lite extra speciell med julkort som du designat helt själv! Ladda upp ett roligt foto och en personlig hälsning som sprider julglädje. 

Mors dag kort 
En av de bästa sakerna med mors dag är att ge mamma ett fint kort som visar hur mycket du älskar och uppskattar henne. Överraska mamma med ett personligt mors dag kort. Välj ut ett fint foto på er två och skriv in ett fint meddelande till mamsen. 

Fars dag kort
Skapa något speciellt till pappa med våra fotokort. Designa ett fars dag kort online för att visa hur mycket du älskar och värdesätter honom. Använd dig av ett roligt foto på er två och lägg till en personlig text. 

Alla hjärtans dag kort 
Visa hur mycket du älskar din partner med ett personligt kort. Använd dig utav ett speciellt foto på er två och ett meddelande som visar hur mycket du värdesätter din partner. Designa ditt eget kort och låt alla hjärtans dag bli lite extra personlig i år. 

Personliga tackkort
Säg tack med personliga tackkort som du själv designat online. Har du nyss haft ett kalas, dop, tagit studenten eller gift dig och vill ge dina gäster ett speciellt tack? Gör ett tackkort online med foton från ditt event och skriv in ett par rader om hur du uppskattar att de kom till ditt event. 

Bröllopsjubileum
Gör det perfekta gratulationskortet för att fira ert jubileum. Är det dags för er andra bröllopsdag? Då är det dags för pappersbröllop. Gör ett vackert personligt gratulationskort och överraska din andra hälft.

Med Bags of Love kan du även designa: 

Studentkort: Önska grattis till examen och skriv in personliga lyckönskningar för det stundande vuxenlivet med allt det innebär. Krya på dig kort: Skapa ett personligt krya på dig kort till dina nära och kära med en rolig bild och ett uppmuntrande meddelande. 

Recensioner av Grattiskort

Grattiskort Betyg 4,9/5 baserat på 13 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Grattiskort

Grattiskort Betyg 4,9/5 baserat på 13 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Trendar just nu: