Tillbaka till hemsidan
Personlig solstol

Personlig solstol

Designa din egen solstol online Made in the UKMade in the UK

från 2 142,00 kr

Ta vara på den sköna sommaren och designa en egen solstol till trädgården eller till stranden. Hos oss kan du enkelt skapa en hopfällbar personl...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 199 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: strandstol med eget tryck 

 • FSC-certifierat bokträ
 • Stark sittdel strl: 40,5 cm x 124 cm
 • Utbytbar sittdel tillgänglig 
 • Stolens storlek: 57 cm bred 97 cm hög, hopfälld 104 cm
 • Gjord för en höftbredd på 41 cm
 • Bär enkelt upp till 100 kg

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Brassestol med eget tryck som du designar online 

Hos oss kan du designa en egen brassestol med dina egna foton eller mönster. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg där du laddar upp och placerar dina foton. Det kan vara svårt att hitta ett foto som passar bra, då motivet måste vara av ett avlångt format. Du kan se hur din slutprodukt kommer att bli genom att klicka på förhandsgranska. Vår personliga solstol är gjord av starkt 500 gsm canvastyg som enkelt kan hålla en person på 100 kg med en höftbredd på 41 cm.

Smidiga strandstolar med eget tryck av foton, mönster eller fotocollage 

Gör din egen strandstol med ett par klick. Om du har många foton så kan du till exempel välja ut alla dina favoritfoton och göra ett slumpmässigt fotocollage. Om det är ett speciellt mönster eller design som du älskar så kan du ladda upp det och pryda din solstol med. Vi trycker sittdelen med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett hållbart och färgrikt tryck som inte tvättas bort. Hos oss är det du som är designern, vi lägger all kreativitet i dina händer och det du skapar tillverkar vi. Efter vi har mottagit din beställning så trycker vi din design på en slitstark sittdel. Efter tryck sys sittdelen och appliceras på FSC-certifierat bokträ.

Tips: Sittdelen är lång och smal vilket inte passar alla foton om de inte är av ett avlångt format. Du kan försöka placera foton som du vill i onlineverktyget och sedan se om du blir nöjd i förhandsgranskningen. 

Visste du att vi även har en dubbel solstol med eget tryck? Den är perfekt för kärleksfulla par och till det nygifta bröllopsparet är det en underbar present som kan designas med deras foton från och text som "Herr & Fru". Möjligheterna är oändliga i vårt onlineverktyg så släpp lös din kreativitet och designa en personlig solstol. 

Behöver du bara sittdelen och inte hela solstolen? 

Om du inte behöver hela solstolen så kan vi trycka endast sittdelen som är (124 x 40,5 cm). Vi trycker, syr och fållar sittdelen. Efter att du har mottagit sittdelen är det bara att sätta fast den på din träram. Kontakta oss vid frågor via email eller använd chattfunktionen här nedan.
I vårt onlineverktyg kan du välja mellan en mängd olika färger, ränder och motiv. Du kan även lägga till text om du vill för att skräddarsy din solstol lite extra med till exempel ditt namn eller dylikt.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett