Tillbaka till hemsidan
Personlig solstol

Personlig solstol

Designa din egen solstol online

från 2 249,00 kr

Ta vara på den sköna sommaren och designa en egen solstol till trädgården eller till stranden. Hos oss kan du enkelt skapa en hopfällbar personl...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 199 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: strandstol med eget tryck 

 • FSC-certifierat bokträ
 • Stark sittdel strl: 40,5 cm x 124 cm
 • Utbytbar sittdel tillgänglig 
 • Stolens storlek: 57 cm bred 97 cm hög, hopfälld 104 cm
 • Gjord för en höftbredd på 41 cm
 • Bär enkelt upp till 100 kg

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Brassestol med eget tryck som du designar online 

Hos oss kan du designa en egen brassestol med dina egna foton eller mönster. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg där du laddar upp och placerar dina foton. Det kan vara svårt att hitta ett foto som passar bra, då motivet måste vara av ett avlångt format. Du kan se hur din slutprodukt kommer att bli genom att klicka på förhandsgranska. Vår personliga solstol är gjord av starkt 500 gsm canvastyg som enkelt kan hålla en person på 100 kg med en höftbredd på 41 cm.

Smidiga strandstolar med eget tryck av foton, mönster eller fotocollage 

Gör din egen strandstol med ett par klick. Om du har många foton så kan du till exempel välja ut alla dina favoritfoton och göra ett slumpmässigt fotocollage. Om det är ett speciellt mönster eller design som du älskar så kan du ladda upp det och pryda din solstol med. Vi trycker sittdelen med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett hållbart och färgrikt tryck som inte tvättas bort. Hos oss är det du som är designern, vi lägger all kreativitet i dina händer och det du skapar tillverkar vi. Efter vi har mottagit din beställning så trycker vi din design på en slitstark sittdel. Efter tryck sys sittdelen och appliceras på FSC-certifierat bokträ.

Tips: Sittdelen är lång och smal vilket inte passar alla foton om de inte är av ett avlångt format. Du kan försöka placera foton som du vill i onlineverktyget och sedan se om du blir nöjd i förhandsgranskningen. 

Visste du att vi även har en dubbel solstol med eget tryck? Den är perfekt för kärleksfulla par och till det nygifta bröllopsparet är det en underbar present som kan designas med deras foton från och text som "Herr & Fru". Möjligheterna är oändliga i vårt onlineverktyg så släpp lös din kreativitet och designa en personlig solstol. 

Behöver du bara sittdelen och inte hela solstolen? 

Om du inte behöver hela solstolen så kan vi trycka endast sittdelen som är (124 x 40,5 cm). Vi trycker, syr och fållar sittdelen. Efter att du har mottagit sittdelen är det bara att sätta fast den på din träram. Kontakta oss vid frågor via email eller använd chattfunktionen här nedan.
I vårt onlineverktyg kan du välja mellan en mängd olika färger, ränder och motiv. Du kan även lägga till text om du vill för att skräddarsy din solstol lite extra med till exempel ditt namn eller dylikt.

Trendar just nu: