Tillbaka till hemsidan
Örngott med hjärtformat foto

Örngott med hjärtformat foto

Designa ett örngott med eget foto Made in the UKMade in the UK

från 416,00 kr

Personligt örngott med hjärtformat fototryck. Designa ett örngott med eget tryck av foton och text som går i kärlekens tecken. Ge bort ett örngo...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: personligt örngott med hjärta

 • Lägg till ett meddelande på ditt örngott 
 • Produktmått: 74 x 48 cm passar vanliga kuddar
 • Mjukt, andningsbart, polyblandat material
 • Varaktigt tryck från kant till kant
 • 1 örngott utan kudde, ca. 320 gram
 • Tillverkat för hand

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka vrid ej ur och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Låg värme

Personligt örngott med hjärta

Ge bort ett örngott med ett hjärtformat fototryck till din älskade. Ta chansen och designa ett örngott i vårt enkla onlineverktyg. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att börja den roliga designprocessen. Ladda upp dina favoritfoton från stunder som du vill föreviga för alltid och låt dem komma till liv i tryck på ett örngott. Ditt foto är hjärtformat i mitten på örngottet och bakgrunden kommer i ett val av tre olika bakgrunder. Textilen är en polyesterblandning och känns underbart mot huden och tryck gör sig fint otroligt fint. 

Designa ditt eget örngott online i kärlekens tecken 

Letar du efter en personlig present till din andra hälft? Ibland behöver vi påminna vår partner hur mycket vi älskar dem och då passar vårt örngott med hjärtformat fototryck perfekt! Välj ut ditt bästa fotot av er två och ladda upp det i onlineverktyget. För en extra personlig touch kan du även lägga till en personlig text. Din älskade kommer garanterat att drömma söta drömmar på sitt personliga örngott. Vårt onlineverktyg är enkelt och smidigt och du kan designa ditt örngott i ett par klick. 

Örngott med hjärtformat fototryck

När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med att tillverka sitt personliga hjärtörngott. Din bild placeras i mitten och är hjärtformad. Bakgrunden går tre olika fina teman i kärlekens tecken. Vi trycker med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett hållbart tryck med knivskarp skärpa och full färgåtergivning. Visa hur mycket du älskar din partner och låt dem sova gott på ett personligt örngott. Du kan även lägga till ett personligt meddelande. Skriv in ett vackert citat, en dikt eller en kort kärlekshälsning till din älskade. 

Obs: Eftersom alla våra produkter tillverkas för hand så kan produkten avvika med upp till någon centimeter från den angivna storleken.

Skötselråd: Du kan tvätta ditt personliga örngott i 30 grader i tvättmaskin. Kan torktumlas eller låt hängtorka. Kudde ingår ej. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett