Tillbaka till hemsidan
Personliga morgontofflor

Recensioner av Morgontofflor

Personliga morgontofflor

Morgontofflor med eget tryck

från 804,00 kr

Designa tofflor med foto, mönster eller text i vårt enkla onlineverktyg. Skapa personliga tofflor i herr-och dammodell med text och foto. Våra v...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personliga tofflor 

 • Handgjorda. Vi trycker och skräddarsyr varje par
 • Din design på ovansidan samt innersulan 
 • Tillverkade av canvas och neopren 
 • Välj mellan 6 kantfärger
 • Väger ca. 140 gram
 • Storlekar: XS, S, M, L, XL

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Morgontofflor med eget foto

Dina fötter bär dig under hela dagen så varför inte unna dem ett par bekväma morgontofflor med eget tryck? Testa vårt designverktyg för att designa dina egna morgontofflor i ett par klick. Ladda upp dina favoritfoton, mönster eller text och placera ut din design på morgontofflornas tryckyta. Bags of Love är experter på att tillverka fotoprodukter av dina älskade minnen. Våra morgontofflor med eget tryck har snabbt blivit en favorit på grund av att de är så bekväma och unika. Morgontofflorna är handgjorda med ett långvarigt tryck. Vi använder oss av den senaste, miljövänliga trycktekniken. Vi trycker din design över hela morgontofflorna. Här nedan är en storlekstabell som du kan använda dig av för att hitta din storlek. 

slippers-size-chart

Skräddarsydda morgontofflor som du designar

Hos Bags of Love är det du som är designern. Efter att vi mottagit din beställning trycker vi och syr dina personliga morgontofflor. Vi ser över produktionen minutiöst och lägger ner mycket tid och kärlek för en produkt som kommer glädja dig många år framöver. Dina morgontofflor med tryck tillverkas av skönt ylletyg och neopren, med en sula av konstläder så att du inte halkar. Du kan skräddarsy dina morgontofflor ytterligare genom att välja kantfärg mellan brun, grön, svart, rosa, blå och benvit. Ditt foto, mönster eller text trycks på toffelns ovansida samt innersula. Vi har inget minimibelopp så vi tillverkar gladeligen ett par personliga morgontofflor eller tio.

Morgontofflor med namn 

Håll familjens fötter varma under de kalla vintermånaderna med personliga morgontofflor. Gör ett par morgontofflor med namn till varje familjemedlem. Personliga morgontofflor är en rolig present som är otroligt användbar. Släpp lös din fantasi och designa ett par morgontofflor online helt i din stil.

Designa morgontofflor med eget tryck

Letar du efter en unik present till dina nära och kära? Varför inte skapa ett par bekväma morgontofflor med foto och namn? Det är en rolig personlig present som garanterat kommer att uppskattas. Våra personliga morgontofflor är en utmärkt fars dag present eller om du vill skapa en unik bröllopspresent så är det en rolig idé att skapa personliga morgontofflor med tryck till brudparets smekmånad. Testa vårt smidiga onlineverktyg och designa egna morgontofflor redan idag. Det är både roligt och gratis att testa. 

Personlig present fixad i ett par klick 

Är du på jakt efter en personlig gåva till dina nära och kära? Varför inte designa ett par morgontofflor med eget tryck? Det är en utmärkt present som garanterat kommer att uppskattas sommar som vinter. Till din älskade kille eller pappa så kan du designa ett par personliga morgontofflor. Använd dig av foton, text eller ett mönster och gör dina egna morgontofflor med en unik känsla. Omvandling storleksguide Footwear
  34 37 38 42 45
Max Längd cm 34 21,5 - 8,4
37 23 - 9
38 24 - 9,4
42 26,8 - 10,5
45 28,5 - 11,2

Trendar just nu: