Tillbaka till hemsidan
Personliga morgontofflor

Personliga morgontofflor

Morgontofflor med eget tryck Made in the UKMade in the UK

från 766,00 kr

Designa tofflor med foto, mönster eller text i vårt enkla onlineverktyg. Skapa personliga tofflor i herr-och dammodell med text och foto. Våra v...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 766,00 kr
 • 2 727,00 kr styck (Spara 78,00 kr)

Detaljer: Personliga tofflor 

 • Handgjorda. Vi trycker och skräddarsyr varje par
 • Din design på ovansidan samt innersulan 
 • Tillverkade av canvas och neopren 
 • Välj mellan 6 kantfärger
 • Väger ca. 140 gram
 • Storlekar: XS, S, M, L, XL

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Morgontofflor med eget foto

Dina fötter bär dig under hela dagen så varför inte unna dem ett par bekväma morgontofflor med eget tryck? Testa vårt designverktyg för att designa dina egna morgontofflor i ett par klick. Ladda upp dina favoritfoton, mönster eller text och placera ut din design på morgontofflornas tryckyta. Bags of Love är experter på att tillverka fotoprodukter av dina älskade minnen. Våra morgontofflor med eget tryck har snabbt blivit en favorit på grund av att de är så bekväma och unika. Morgontofflorna är handgjorda med ett långvarigt tryck. Vi använder oss av den senaste, miljövänliga trycktekniken. Vi trycker din design över hela morgontofflorna. Här nedan är en storlekstabell som du kan använda dig av för att hitta din storlek. 

slippers-size-chart

Skräddarsydda morgontofflor som du designar

Hos Bags of Love är det du som är designern. Efter att vi mottagit din beställning trycker vi och syr dina personliga morgontofflor. Vi ser över produktionen minutiöst och lägger ner mycket tid och kärlek för en produkt som kommer glädja dig många år framöver. Dina morgontofflor med tryck tillverkas av skönt ylletyg och neopren, med en sula av konstläder så att du inte halkar. Du kan skräddarsy dina morgontofflor ytterligare genom att välja kantfärg mellan brun, grön, svart, rosa, blå och benvit. Ditt foto, mönster eller text trycks på toffelns ovansida samt innersula. Vi har inget minimibelopp så vi tillverkar gladeligen ett par personliga morgontofflor eller tio.

Morgontofflor med namn 

Håll familjens fötter varma under de kalla vintermånaderna med personliga morgontofflor. Gör ett par morgontofflor med namn till varje familjemedlem. Personliga morgontofflor är en rolig present som är otroligt användbar. Släpp lös din fantasi och designa ett par morgontofflor online helt i din stil.

Designa morgontofflor med eget tryck

Letar du efter en unik present till dina nära och kära? Varför inte skapa ett par bekväma morgontofflor med foto och namn? Det är en rolig personlig present som garanterat kommer att uppskattas. Våra personliga morgontofflor är en utmärkt fars dag present eller om du vill skapa en unik bröllopspresent så är det en rolig idé att skapa personliga morgontofflor med tryck till brudparets smekmånad. Testa vårt smidiga onlineverktyg och designa egna morgontofflor redan idag. Det är både roligt och gratis att testa. 

Personlig present fixad i ett par klick 

Är du på jakt efter en personlig gåva till dina nära och kära? Varför inte designa ett par morgontofflor med eget tryck? Det är en utmärkt present som garanterat kommer att uppskattas sommar som vinter. Till din älskade kille eller pappa så kan du designa ett par personliga morgontofflor. Använd dig av foton, text eller ett mönster och gör dina egna morgontofflor med en unik känsla. Omvandling storleksguide Footwear
  34 37 38 42 45
Max Längd cm 34 21,5 - 8,4
37 23 - 9
38 24 - 9,4
42 26,8 - 10,5
45 28,5 - 11,2


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett