Tillbaka till hemsidan
Rumsavdelare med fototryck

Rumsavdelare med fototryck

Personlig vikvägg med eget foto Made in the UKMade in the UK

från 4 115,00 kr

Gör din öppna ännu mysigare med en personlig vikvägg. Hos oss kan du göra en egen vikskärm prydd med dina foton, mönster eller text. Du designar...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 3 - 4 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 199 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 4 115,00 kr
 • 2 3 963,36 kr styck (Spara 303,28 kr)

Detaljer: Personlig vikvägg 

 • Handgjord vikvägg/rumsavdelare 
 • Högkvalitativa material, lätt att flytta
 • Vikskärmar med eget tryck på båda sidor 
 • Ladda upp dina foton, mönster eller text
 • 10 års garanti

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Vackra och personliga vikväggar som du själv designar 

Rumsavdelare kan vara perfekt om du vill skapa fler rum i en öppen yta. Delar barnen rum? Varför inte designa en personlig vikvägg online med dina foton. På så sätt kan du dela upp rummet på ett snyggt sätt och ge barnen en egen individuell yta. Bor du i en etta och vill skapa en känsla av två rum? Dela upp din lägenhet i ett avdelat vardagsrum och sovrum med våra personliga vikväggar. I vårt enkla onlineverktyg laddar du upp dina foton, motiv, mönster eller till och med text. Du placerar ut din design på vikskärmens tryckyta och efter du är klar kan du förhandsgranska din produkt för att se om den blev precis som du önskade. Vår personliga vikskärm finns i följande storlekar:

 • Fyra paneler 224 cm bred x 152 cm hög
 • Tre paneler 168 cm bred x 152 cm hög
 • Två paneler 112 cm bred x 152 cm hög 

Personliga vikskärmar med eget tryck 

Vår personliga vikvägg har inga glapp eller gångjärn som är i vägen för din design. Vikskärmen trycks över hela ytan utan avbrott. Trycket följer formen av vikväggen som är uppbyggd i paneler på en stabil ram. Vi använder oss av den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett långvarigt och färgrikt tryck. Dina foton trycks med knivskarp skärpa med rik färgåtergivning. Din vikvägg med eget tryck kommer att bli en del av din inredning och den kommer garanterat att imponera på dina gäster. Vikskärmen har en fin sicksack-form vilket innebär att det nästan blir en tredimensionell känsla. Vi trycker vikskärmen på båda sidorna med din design. Den är enkel att flytta runt och kan vikas ihop helt platt, vilket gör den smidig att förvara.

Bags of Loves personliga vikskärmar finns med två, tre eller fyra paneler som alla ger dig möjligheten att förvandla ditt rum och göra det mysigare. Om du har foton av landskap eller miljöer så kan hela fotot gå över alla paneler. Porträtt fungerar bättre på två- och trepanel vikskärmar. Det är viktigt att fotot/motivet du laddar upp är av hög standard. Ett foto taget med en digitalkamera i hög bildupplösning bör fungera alldeles utmärkt. 

Gör en rumsavdelare för flera rum 

En vikvägg med eget tryck kan göra ett öppet rum lite mer mysigare. Använd rumsavdelaren för att dela upp ett större rum. Du kan också skapa ett lite omklädningsrum med vikväggen i sovrummet. Asiatiska mönster var väldigt populära under 1900-talet för konstsamlare men idag under vår digitala ålder så kan vi erbjuda en vikskärm med en digital tvist. Använd dina egna foton, motiv, text eller en kombination av dem tre för att göra en vikvägg i din personliga stil. 

Användningsområden för våra vikväggar 

Vi tillverkar och säljer personliga vikväggar för olika syften, både till privatpersoner och företag. Vi har till exempel haft nöjet att tillverka vikskärmar till bland annat hemmiljöer, kontor, frisörer, utställningar, boksigneringar och många fler. Vikskärmen med eget tryck kan vikas ihop helt plant och är enkla att flytta och transportera i en bil (genom att fälla säten i bilen). Om du använder vikväggen i studiomiljö under stark ljussättning kan ljus gå igenom och ramen kan synas om din bild är ljus eller har många vita områden. Men detta är väldigt ovanligt. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett