Tillbaka till hemsidan

Personliga vykort

Personliga vykort

Gör dina egna vykort online Made in the UKMade in the UK

från 474,00 kr

Skicka vackra fotovykort till dina nära och kära som du själv har designat. Hos oss kan du göra dina egna vykort med tryck av dina egna foton och text. Baksidan av ditt personliga foto kan lämnas blank eller linjerad för adress och egen text till mottagaren.

 • Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • Leveranskostnad: 120 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: fotovykort 

 • Matta vykort med dina foton och text 
 • Tryck på både fram- och baksidan
 • Designa egna vykort enkelt online
 • Personliga vykort 16-pack uppåt 

Produktinformation: vykort med eget foto

Våra personliga fotokort kommer i A6 storlek (ungefär 14,8 x 10,5 cm) porträtt eller landskap. Dina foton trycks med fullt färgtryck på matt 280gsm papper av högsta kvalitet. Endast framsidan är laminerat så du har möjlighet att skriva en fin hälsning på baksidan av kortet. Våra fotovykort kommer i pack om 16, 32, 48 och 80 stycken men om du skulle behöva flera så ordnar vi gärna det. Överraska med att skicka dessa fotokort som du själv designat för att bjuda in till kalas, tackkort, julkort eller som vykort från semester. Bags of Loves högkvalitativa fotokort är imponerande och mottagaren kommer garanterat att bli glad över att få ett riktigt hederligt gammalt vykort i brevlådan än ett flyktigt e-postmeddelande. Vi erbjuder korta tillverkningstider vilket innebär att du inte behöver vänta länge på att få hem dina fotokort på posten.

Händelser & stunder för personliga fotokort

Våra personliga vykort kan användas till alla tillfällen. Du designar vykorten själv för att matcha event eller händelse. Låt dina nära och kära veta att du tänker på dem med ett fotokort. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg. Här väljer du om du vill ha linjerad eller blank baksida och antalet personliga vykort som du vill ha. Efter att du har valt mellan dessa grundläggande alternativ börjar det roliga: nämligen att göra dina egna vykort! Välj ut dina favoritfoton och ladda upp dem från datorn, Instagram eller Facebook. Placera, beskär och rotera som du önskar på vykortets tryckyta. Om du önskar kan du även lägga till text i många olika fina typsnitt. När du är nöjd med din design så kan du kontrollera ditt mästerverk i förhandsgranskningen för att se om det blev precis som du ville ha det. När du är nöjd så klickar du på "gå till kassan". Här nedan följer olika förslag på vad våra fotokort kan användas till: 

Personliga tackkort 

Har du precis haft ett event och behöver skicka ut personliga tackkort för att tacka medverkade gäster? Ta hjälp av Bags of Love och skapa underbara fotokort med eget tryck på både fram- och baksidan. Säg tack i stil med våra toppenfina fotovykort. 

Roliga & inspirerande inbjudningskort 

Dags för fest eller kalas? Designa egna inbjudningskort och bjud in dina gäster i stil. Oavsett om det är barnkalas eller 50 års fest så passar våra underbara fotokort perfekt. Skapa personliga vykort med tryck av egna foton och text för att bjuda in släkten och kompisar. 

Har du flyttat? Personliga flyttkort 

Äntligen flyttat ut eller fått en ny bostad? Låt alla dina familjemedlemmar och vänner veta om din flytt med våra personliga flyttkort som du själv designar med ett par klick i vårt enkla onlineverktyg. Ladda upp ett foto på dig och din nya bostad med din nya adress.

Tackkort för bröllop med era magiska foton

Tacka era gäster i stil med våra fantastiska fotovykort. Välj ut ert favoritfoto från er speciella dag och gör ett tackkort som låter er familj och vänner veta hur mycket ni uppskattade deras närvaro på ert bröllop. Med hjälp av Bags of Love blir det lekande lätt att skapa personliga tackkort.

Nyfödd baby - fotokort 

Fira födseln av ert barn med ett personligt fotokort. Låt vänner och familj få ta del av den goda nyheten genom ett personligt vykort som du själv skapat online. Detta är ett utmärkt sätt att berätta för världen (eller era närstående) namn och födelsedatum av er nyfödda baby. 

Personliga inbjudningar - brudtärna & babyshower 

Våra personliga fotokort är ett enkelt sätt att göra personliga inbjudningar som ser både proffsiga och snygga ut. Bjud in dina vänner till babyshowers, möhippa, bokklubb, sommarfest eller andra roliga events som kräver ett fint inbjudningskort. Planerar du ditt bröllop och vill fråga dina kompisar om de vill bli dina brudtärnor? Varför inte designa ett fotokort där du ber dina väninnor att ta en aktiv del av ditt bröllop som brudtärna? Låt dina bästisar få vara med och planera din stora dag med alla spännande bestyr som hör bröllopet till.

Spara datumet kort - dags för bröllop

Har ni bestämt datum för er speciella dag? Låt alla dina nära och kära veta i god tid när ert bröllop ska gå av stapeln med ett spara datumet-kort. Välj ut er favoritbild som par och dela din kärlek med gästerna. Välj någon av våra vackra typsnitt och skriv en personlig text såsom datum och plats så att alla kan reservera dagen för er. Ett fotokort är ett roligt och enkelt sätt att låta din familj och vänner få veta när ni tänker gifta er. Efter bröllopet kan ni skicka ut ett matchande tackkort i samma stil som återger er magiska dag. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: