Personliga vykort

Personliga vykort

Gör dina egna vykort online

Spara 67% från 199,00 kr Tidigare 599,00 kr

Skicka vackra fotovykort till dina nära och kära som du själv har designat. Hos oss kan du göra dina egna...

Mer information

 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 108 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: fotovykort 

 • Matta vykort med dina foton och text 
 • Tryck på både fram- och baksidan
 • Designa egna vykort enkelt online
 • Personliga vykort i 4, 8, 16, 32, 48 eller 80-pack

Produktinformation: vykort med eget foto

Våra personliga fotokort kommer i A6 storlek (ungefär 14,8 x 10,5 cm) porträtt eller landskap. Dina foton trycks med fullt färgtryck på matt 280gsm papper av högsta kvalitet. Endast framsidan är laminerat så du har möjlighet att skriva en fin hälsning på baksidan av kortet. Våra fotovykort kommer i pack om 4, 8, 16, 32, 48 eller 80 stycken men om du skulle behöva flera så ordnar vi gärna det. Överraska med att skicka dessa fotokort som du själv designat för att bjuda in till kalas, tackkort, julkort eller som vykort från semester. Bags of Loves högkvalitativa fotokort är imponerande och mottagaren kommer garanterat att bli glad över att få ett riktigt hederligt gammalt vykort i brevlådan än ett flyktigt e-postmeddelande. Vi erbjuder korta tillverkningstider vilket innebär att du inte behöver vänta länge på att få hem dina fotokort på posten.

Händelser & stunder för personliga fotokort

Våra personliga vykort kan användas till alla tillfällen. Du designar vykorten själv för att matcha event eller händelse. Låt dina nära och kära veta att du tänker på dem med ett fotokort. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg. Här väljer du om du vill ha linjerad eller blank baksida och antalet personliga vykort som du vill ha. Efter att du har valt mellan dessa grundläggande alternativ börjar det roliga: nämligen att göra dina egna vykort! Välj ut dina favoritfoton och ladda upp dem från datorn, Instagram eller Facebook. Placera, beskär och rotera som du önskar på vykortets tryckyta. Om du önskar kan du även lägga till text i många olika fina typsnitt. När du är nöjd med din design så kan du kontrollera ditt mästerverk i förhandsgranskningen för att se om det blev precis som du ville ha det. När du är nöjd så klickar du på "gå till kassan". Här nedan följer olika förslag på vad våra fotokort kan användas till: 

Personliga tackkort 

Har du precis haft ett event och behöver skicka ut personliga tackkort för att tacka medverkade gäster? Ta hjälp av Bags of Love och skapa underbara fotokort med eget tryck på både fram- och baksidan. Säg tack i stil med våra toppenfina fotovykort. 

Roliga & inspirerande inbjudningskort 

Dags för fest eller kalas? Designa egna inbjudningskort och bjud in dina gäster i stil. Oavsett om det är barnkalas eller 50 års fest så passar våra underbara fotokort perfekt. Skapa personliga vykort med tryck av egna foton och text för att bjuda in släkten och kompisar. 

Har du flyttat? Personliga flyttkort 

Äntligen flyttat ut eller fått en ny bostad? Låt alla dina familjemedlemmar och vänner veta om din flytt med våra personliga flyttkort som du själv designar med ett par klick i vårt enkla onlineverktyg. Ladda upp ett foto på dig och din nya bostad med din nya adress.

Tackkort för bröllop med era magiska foton

Tacka era gäster i stil med våra fantastiska fotovykort. Välj ut ert favoritfoto från er speciella dag och gör ett tackkort som låter er familj och vänner veta hur mycket ni uppskattade deras närvaro på ert bröllop. Med hjälp av Bags of Love blir det lekande lätt att skapa personliga tackkort.

Nyfödd baby - fotokort 

Fira födseln av ert barn med ett personligt fotokort. Låt vänner och familj få ta del av den goda nyheten genom ett personligt vykort som du själv skapat online. Detta är ett utmärkt sätt att berätta för världen (eller era närstående) namn och födelsedatum av er nyfödda baby. 

Personliga inbjudningar - brudtärna & babyshower 

Våra personliga fotokort är ett enkelt sätt att göra personliga inbjudningar som ser både proffsiga och snygga ut. Bjud in dina vänner till babyshowers, möhippa, bokklubb, sommarfest eller andra roliga events som kräver ett fint inbjudningskort. Planerar du ditt bröllop och vill fråga dina kompisar om de vill bli dina brudtärnor? Varför inte designa ett fotokort där du ber dina väninnor att ta en aktiv del av ditt bröllop som brudtärna? Låt dina bästisar få vara med och planera din stora dag med alla spännande bestyr som hör bröllopet till.

Spara datumet kort - dags för bröllop

Har ni bestämt datum för er speciella dag? Låt alla dina nära och kära veta i god tid när ert bröllop ska gå av stapeln med ett spara datumet-kort. Välj ut er favoritbild som par och dela din kärlek med gästerna. Välj någon av våra vackra typsnitt och skriv en personlig text såsom datum och plats så att alla kan reservera dagen för er. Ett fotokort är ett roligt och enkelt sätt att låta din familj och vänner få veta när ni tänker gifta er. Efter bröllopet kan ni skicka ut ett matchande tackkort i samma stil som återger er magiska dag. 

Trendar just nu: