Tillbaka till hemsidan
Personlig Zip Top handväska

Personlig Zip Top handväska

Designa Zip Top handväska Made in the UKMade in the UK

från 1 279,00 kr

Har du suktat efter en designer Longchamp eller Gucci handväska att personalisera? Om så är fallet säg hej till vår personliga Zip Top handväska...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 1 279,00 kr
 • 2 1 220,00 kr styck (Spara 118,00 kr)
 • 4 1 181,00 kr styck (Spara 392,00 kr)

Detaljer: Personlig Zip Top handväska

 • Dubbelsidigt tryck av hög kvalitet
 • 100% säker dragkedja 
 • Välj mellan lent eller strukturerat nappaläder, Monroe Satin eller Duchess Satin
 • Svart vattenavvisande foder. 3 fickor inuti
 • Dubbla läderhandtag (50-54 cm långa)
 • Bredd 47 cm, höjd 31 cm, djup 14,5 cm, 400 gram

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Designa en Zip Top handväska

Denna väska är stilren, modern och oerhört praktisk med tre fickor på insidan och en dragkedja som håller dina tillhörigheter säkra. Din personliga zip top handväska kan användas vid en rad olika tillfällen som till exempel vid resor, shopping, gymmet direkt efter jobbet eller för speciella kvällar ute på stan. I vårt enkla onlineverktyg får du fria händer att designa en zip top handväska.

Hur kan jag designa en zip top handväska online?

Första steget i designprocessen är att välja mellan fyra olika sorters material: lent eller strukturerat nappaläder, Monroe Satin eller Duchess Satin. Efter materialval så kan du ladda upp dina favoritfoton eller kanske ett mönster som du älskar och placera det vart du vill på väskans tryckyta. Om du väljer ett av våra läderalternativ så kommer du att få ett högkvalitativt italienskt silverfärgat blixtlås med en lång läderflärp att dra i. Monroe Satin eller Duchess Satin kommer med ett högkvalitativt plastblixtlås med en kort läderflärp att dra i. När du känner dig nöjd med din design kan du granska din produkt i förhandsgranskningen för att se om det blev precis som du önskade. Vi erbjuder korta tillverkningstider och innan du vet ordet av det kommer du att få hem din unika handväska med fototryck. 

Handväska med eget tryck 

Din personliga handväska har bekväma långa handtag som låter dig bära den på axeln eller i handen medan du rusar runt i din vardag mellan jobb och aktiviteter. Den är rymlig och kan användas vid alla olika tillfällen som livet bjuder på. Har du alltid velat ha en unik handväska? Vill du inte gå runt med samma handväskor som alla andra har på stan? Då har du kommit helt rätt. Bags of Love har en stor erfarenhet av att tillverka diverse fotoprodukter av dina foton. Vår personliga handväska är väldigt populär bland våra kunder just för sin bekvämlighet samt praktiska dragkedja. Den passar även utmärkt som en personlig present till mors dag, flickvännen och andra speciella människor i ditt liv. Vi tillverkar din handväska med eget tryck här i London, Storbritannien under minutiösa former efter din design. Du designar och vi skapar. Hos oss får du fria händer och du kan släppa lös din kreativitet för att skapa diverse personliga fotoprodukter. 

Knivskarpt tryck - handväska med eget foto

Har du ett inre modelejon som bara vill slita sig loss? Tämj det med en personlig handväska som du designar helt själv 100% online. Vi trycker din handväska med dubbelsidigt och hållbart tryck som kommer att hålla lika länge som lädret gör. Vi använder otroligt äkta Nappa kalvläder för att tillverka din handväska, och som med alla andra högkvalitativa läderprodukter så kan trycket ta stryk om du nöter lädret. Detta sker oftast i hörnen och på bottnen, så vi råder dig att ta extra väl hand om din personliga läderhandväska. All vår tillverkning från tryck till sömnad sker under ett och samma tak i London. Vi kan på grund av detta erbjuda hög kvalitet samt korta tillverkningstider. Din personliga zip top handväska är bara några få klick iväg. Testa vårt onlineverktyg redan idag för att designa din egen designer handväska, det är både roligt och gratis att prova!


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett