Tillbaka till hemsidan
Personlig Zip Top handväska

Personlig Zip Top handväska

Designa en egen Zip Top-handväska

från 1 343,00 kr

Har du suktat efter en designer Longchamp eller Gucci handväska att skräddarsy? Om så är fallet så säg hej till vår personliga Zip Top handväska...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personlig Zip Top handväska

 • Dubbelsidigt tryck av hög kvalitet
 • 100% säker dragkedja 
 • Välj mellan lent eller strukturerat nappaläder, Monroe Satin eller Duchess Satin
 • Svart vattenavvisande foder. 3 fickor inuti
 • Dubbla läderhandtag (50-54 cm långa)
 • Bredd 47 cm, höjd 31 cm, djup 14,5 cm, 400 gram

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Designa en Zip Top handväska

Denna väska är stilren, modern och oerhört praktisk med tre fickor på insidan och en dragkedja som håller dina tillhörigheter säkra. Din personliga zip top handväska kan användas vid en rad olika tillfällen som till exempel vid resor, shopping, gymmet direkt efter jobbet eller för speciella kvällar ute på stan. I vårt enkla onlineverktyg får du fria händer att designa en zip top handväska.

Hur kan jag designa en zip top handväska online?

Första steget i designprocessen är att välja mellan fyra olika sorters material: lent eller strukturerat nappaläder, Monroe Satin eller Duchess Satin. Efter materialval så kan du ladda upp dina favoritfoton eller kanske ett mönster som du älskar och placera det vart du vill på väskans tryckyta. Om du väljer ett av våra läderalternativ så kommer du att få ett högkvalitativt italienskt silverfärgat blixtlås med en lång läderflärp att dra i. Monroe Satin eller Duchess Satin kommer med ett högkvalitativt plastblixtlås med en kort läderflärp att dra i. När du känner dig nöjd med din design kan du granska din produkt i förhandsgranskningen för att se om det blev precis som du önskade. Vi erbjuder korta tillverkningstider och innan du vet ordet av det kommer du att få hem din unika handväska med fototryck. 

Handväska med eget tryck 

Din personliga handväska har bekväma långa handtag som låter dig bära den på axeln eller i handen medan du rusar runt i din vardag mellan jobb och aktiviteter. Den är rymlig och kan användas vid alla olika tillfällen. Har du alltid velat ha en unik handväska? Är du trött på att gå runt med samma handväskor som alla andra har på stan? Då har du kommit helt rätt. Bags of Love har en stor erfarenhet av att tillverka diverse fotoprodukter av dina foton. Vår personliga handväska är väldigt populär bland våra kunder just för sin bekvämlighet samt praktiska dragkedja. Den passar även utmärkt som en personlig present till mors dag, flickvännen och andra speciella människor i ditt liv. Vi tillverkar din handväska med eget tryck under minutiösa former här i vår egen fabrik. Du designar och vi skapar. Hos oss får du fria händer och du kan släppa lös din kreativitet för att skapa diverse personliga fotoprodukter. 

Knivskarpt tryck - handväska med eget foto

Har du ett inre modelejon som bara vill slita sig loss? Tämj det med en personlig handväska som du designar helt själv 100% online. Vi trycker din handväska med dubbelsidigt och långvarigt tryck som kommer att hålla lika länge som lädret gör. Vi använder otroligt äkta Nappa kalvläder för att tillverka din handväska, och som med alla andra högkvalitativa läderprodukter så kan trycket ta stryk om du nöter lädret. Detta sker oftast i hörnen och på bottnen, så vi råder dig att ta extra väl hand om din personliga läderhandväska. All vår tillverkning från tryck till sömnad sker under ett och samma tak i våra egna lokaler. Vi kan på grund av detta erbjuda hög kvalitet samt korta tillverkningstider. Din personliga zip top handväska är bara några få klick iväg. Testa vårt onlineverktyg redan idag för att designa din egen designer handväska, det är både roligt och gratis att prova!

Trendar just nu: