Tillbaka till hemsidan
Personligt flaggspel

Recensioner av Personligt flaggspel

Personligt flaggspel

Designa ett eget flaggspel

från 722,00 kr

Handgjorda flaggspel för inomhus och utomhusbruk. Rolig och originell inredning för födelsedagar, bröllop, dop etc. Designa flaggspel med eget t...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 722,00 kr
 • 2 654,00 kr styck (Spara 136,00 kr)
 • 3 618,00 kr styck (Spara 312,00 kr)
 • 10 515,00 kr styck (Spara 2 070,00 kr)

Detaljer: flaggspel med eget tryck

 • 10 m flaggspel i 2 st längder om 5m
 • 3,5 triangelformade flaggor per meter (30 totalt)
 • 2 fyrkantiga flaggor per meter (20 totalt)
 • Slitstarkt polybaserat material - ca. 280 gram
 • Välj mellan vimpelspel eller flaggspel
 • Tryck på en sida

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Designa ditt eget flaggspel online

Hos oss kan du skapa ett personligt flaggspel/vimpelspel för rolig och unik dekoration för kalas, julafton, bröllop, dop eller andra stora events. Designa ett eget flaggspel med favoritfoton och text för en modern dekor som garanterat kommer att imponera på era gäster. För att skapa ditt flaggspel med eget tryck, klicka på knappen "Starta Design" för att komma till vårt enkla designverktyg. Ladda upp foton, text, mönster eller logotyper. Ditt flaggspel kommer med tryck på en sida. Du kan välja om du vill ha ett triangulärt vimpelspel eller fyrkantigt flaggspel. Pröva att designa ditt eget flaggspel redan idag, det är både roligt och gratis att testa vårt onlineverktyg! 

Födelsedagsdekoration med en personlig touch

Är det dags för din födelsedag? Eller håller du kanske på att planera en överraskningsfest för födelsedagsbarnet? Hos oss kan du skapa olika coola och personliga festdekorationer. Varför köpa vanliga massproducerade dekorationer när du kan designa egna personliga dekorationer och tillbehör till kalaset? I ett par klick kan du designa ett personligt flaggspel med till exempel foton eller namn. Det kommer garanterat bli en rolig överraskning för den som har den äran. Bags of Love är experter på att skapa olika fotoprodukter och alla produkter tillverkas under ett och samma tak i vår egen fabrik. På detta sätt kan vi garantera högsta kvalitet och korta tillverkningstider.

Personligt flaggspel till barnrummet

Ge barnrummet en personlig touch genom att designa ett flaggspel med alla dina favoritfoton av din skatt. Du kan även välja ut bilder av ditt barns idoler eller tecknade karaktärer och låta dem komma till liv i tryck på ett flaggspel. Gör ditt barnrum mer mysigt och ombonat genom att hänga upp ett flaggspel med eget tryck över väggen som en liten inredningsdetalj med stor effekt.

Flaggspel med eget tryck

Ett flaggspel eller vimpelspel är en fin och modern dekor som har blivit enormt populär på de senaste åren. Du kan välja om du vill ha en triangulär eller klassiskt fyrkantig form på ditt personliga flaggspel. Till bröllop eller dop är det en vacker dekoration som kan hängas över ingången, hallen eller på väggen. Våra flaggspel med eget tryck är handgjorda och håller högsta kvalitet. De är redo att hängas upp och kan användas både inomhus och utomhus. Du designar den precis som du vill med färger, text och form. Hos oss är det du som är designern och vi älskar att lägga kreativiteten i våra kunders händer. Att skapa personliga bröllopsdekorationer blir lekande lätt med hjälp av Bags of Love. Vårt personliga flaggspel kommer med en 2 års garanti.

Skötsel: Tyget är ej certifierat vattentätt, men är väldigt stryktåligt och trycket tål utomhusbruk. Vid regn och fuktighet så kommer flaggorna torka utan problem för att sedan kunna användas igen.

Trendar just nu: