Tillbaka till hemsidan
Personligt flaggspel

Personligt flaggspel

Designa ett eget flaggspel Made in the UKMade in the UK

från 688,00 kr

Handgjorda flaggspel för inomhus och utomhusbruk. Rolig och originell inredning för födelsedagar, bröllop, dop etc. Designa flaggspel med eget t...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 688,00 kr
 • 2 623,00 kr styck (Spara 130,00 kr)
 • 3 589,00 kr styck (Spara 297,00 kr)
 • 10 490,00 kr styck (Spara 1 980,00 kr)

Detaljer: flaggspel med eget tryck

 • 10 m flaggspel i 2 st längder om 5m
 • 3,5 triangelformade flaggor per meter (30 totalt)
 • 2 fyrkantiga flaggor per meter (20 totalt)
 • Slitstarkt polybaserat material - ca. 280 gram
 • Välj mellan vimpelspel eller flaggspel
 • Tryck på en sida

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Designa ditt eget flaggspel online

Hos oss kan du skapa ett personligt flaggspel/vimpelspel för rolig och unik dekoration för kalas, julafton, bröllop, dop eller andra stora events. Designa ett eget flaggspel med favoritfoton och text för en modern dekor som garanterat kommer att imponera på era gäster. För att skapa ditt flaggspel med eget tryck, klicka på knappen "Starta Design" för att komma till vårt enkla designverktyg. Ladda upp foton, text, mönster eller logotyper. Ditt flaggspel kommer med tryck på en sida. Du kan välja om du vill ha ett triangulärt vimpelspel eller fyrkantigt flaggspel. Pröva att designa ditt eget flaggspel redan idag, det är både roligt och gratis att testa vårt onlineverktyg! 

Födelsedagsdekoration med en personlig touch

Är det dags för din födelsedag? Eller håller du kanske på att planera en överraskningsfest för födelsedagsbarnet? Hos oss kan du skapa olika coola och personliga festdekorationer. Varför köpa vanliga massproducerade dekorationer när du kan designa egna personliga dekorationer och tillbehör till kalaset? I ett par klick kan du designa ett personligt flaggspel med till exempel foton eller namn. Det kommer garanterat bli en rolig överraskning för den som har den äran. Bags of Love är experter på att skapa olika fotoprodukter och alla produkter tillverkas under ett och samma tak i vår egen fabrik. På detta sätt kan vi garantera högsta kvalitet och korta tillverkningstider.

Personligt flaggspel till barnrummet

Ge barnrummet en personlig touch genom att designa ett flaggspel med alla dina favoritfoton av din skatt. Du kan även välja ut bilder av ditt barns idoler eller tecknade karaktärer och låta dem komma till liv i tryck på ett flaggspel. Gör ditt barnrum mer mysigt och ombonat genom att hänga upp ett flaggspel med eget tryck över väggen som en liten inredningsdetalj med stor effekt.

Flaggspel med eget tryck

Ett flaggspel eller vimpelspel är en fin och modern dekor som har blivit enormt populär på de senaste åren. Du kan välja om du vill ha en triangulär eller klassiskt fyrkantig form på ditt personliga flaggspel. Till bröllop eller dop är det en vacker dekoration som kan hängas över ingången, hallen eller på väggen. Våra flaggspel med eget tryck är handgjorda och håller högsta kvalitet. De är redo att hängas upp och kan användas både inomhus och utomhus. Du designar den precis som du vill med färger, text och form. Hos oss är det du som är designern och vi älskar att lägga kreativiteten i våra kunders händer. Att skapa personliga bröllopsdekorationer blir lekande lätt med hjälp av Bags of Love. Vårt personliga flaggspel kommer med en 2 års garanti.

Skötsel: Tyget är ej certifierat vattentätt, men är väldigt stryktåligt och trycket tål utomhusbruk. Vid regn och fuktighet så kommer flaggorna torka utan problem för att sedan kunna användas igen.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett