Tillbaka till hemsidan
Personligt förkläde

Recensioner av Personligt förkläde

Personligt förkläde

Förkläde med eget tryck

Spara 11% från 399,00 kr Tidigare 449,00 kr

Ta ut din inre mästerkock och designa ett eget förkläde för dina kökskonster. Ladda upp dina bilder i vårt enkla onlineverktyg och designa ett f...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Förkläde med foto 

 • Storlekar: stor, medium samt barnförkläden 
 • Tryck med rik färgåtergivning från kant till kant
 • Välj mellan tre olika färgband
 • Rikt djupt färgtryck. Vattenavvisande material. 
 • 3 år garanti

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka vrid ej ur och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Låg värme

Förkläde med eget tryck för damer, herrar och barn

Designa ett personligt förkläde med dina favoritbilder. Skapa ett unikt förkläde med eget tryck enkelt redan idag hos oss. Vare sig du vill ha ett förkläde med bilder, text eller mönster så kan vi hjälpa dig att skapa precis det du söker. Vi trycker och skräddarsyr det här i vår egen fabrik och innan du vet ordet av det har du ditt förkläde med tryck hos dig på posten. Ett personligt förkläde är även en fantastisk originell present till de som älskar och trixa och fixa i köket. Skräddarsy ditt förkläde med foton, mönster eller varför inte med namn. Trycket har en rik färgåtergivning och är vattenavvisande vilket är optimalt för köket. Vi har tre olika alternativ för snörningen - beige, svart eller sandfärgade band.

Personlig present i ett par klick

Det är en fantastiskt unik present till mannen i ditt liv, fars dag, brorsan och alla andra som älskar att stå vid grillen. Designa ett eget förkläde med hjälp av vårt enkla onlineverktyg i ett kick. Du behöver bara välja ut foto, text eller ett mönster. Du skapar och vi trycker. Det personliga förklädet kommer säkerligen att bli kvällens stora snackis för mästerkocken. Du kan skriva hans namn eller någon rolig text som till exempel grillmästaren eller BBQ proffset. Att barn älskar att vara med och hjälpa till i köket vid bakning och matlagning är ingen hemlighet. Med ett egendesignat förkläde kommer det absolut att bli ännu roligare! Du kan antingen välja ut favoritfoton, mönster, trycka deras namn eller varför inte använda en teckning som de ritat? Allt är möjligt. Du skapar och vi trycker. Vi har barnstorlekar i vårt sortiment vilket du kan välja medan du designar ett eget förkläde i vårt enkla onlineverktyg.

Bli kreativ med ett egen designat förkläde med foto

Vi trycker ditt foto över hela ditt förkläde inte bara vid bröstområdet. Porträttfoton gör sig bäst. Landskap format fungerar endast vid beskärning till porträtt-format. Vårt enkla onlineverktyg kommer att hjälpa dig att skapa ditt personliga förkläde precis som du vill. Du kan även skapa ett fotocollage om du har många favoritbilder som du inte kan välja mellan. Vänligen observera att 8-10mm av din bild kommer att gå förlorad på grund av kantsömn.

Storlekar personligt förkläde med foto 

 1. Medium förkläde 81 cm lång, 66 cm bred
 2. Stort förkläde 91 cm lång, 66 cm bred
 3. Barn 50 cm lång, 40 cm bred
Skötselråd: Materialet är mjukt men tåligt. Tvättas i 30 grader tvättmaskin i liknande färger. 3 års garanti. 

Trendar just nu: