Tillbaka till hemsidan
Personligt förkläde

Personligt förkläde

Förkläde med eget tryck Made in the UKMade in the UK

Spara 24% från 341,00 kr Tidigare 449,00 kr

Ta ut din inre mästerkock och designa ett eget förkläde för dina kökskonster. Ladda upp dina  bilder i vårt enkla onlineverktyg och designa ett förkläde med foto, text eller annat mönster för herr, dam och barn. Testa redan idag!

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Förkläde med foto 

 • Storlekar: stor, medium samt barnförkläden 
 • Tryck med rik färgåtergivning från kant till kant
 • Välj mellan tre olika färgband
 • Rikt djupt färgtryck. Vattenavvisande material. 
 • 3 år garanti

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas vid 30 grader
 • Torktumla 1
 • Hängtorka
 • Vrid ej ur
 • Låg värme

Förkläde med eget tryck för dam, herr och barn  

Designa ett personligt förkläde med dina favoritbilder. Skapa ett unikt förkläde med eget tryck enkelt redan idag hos oss. Vare sig du vill ha ett förkläde med bilder, text eller mönster så kan vi hjälpa dig att skapa precis det du söker. Vi trycker och skräddarsyr det här i London, England och innan du vet ordet av det har du ditt förkläde med tryck hos dig på posten. Ett personligt förkläde är även en fantastisk originell present till de som älskar och trixa och fixa i köket. Personalisera ditt förkläde med foton, mönster eller varför inte med namn. Trycket har en rik färgåtergivning och är vattenavvisande vilket är optimalt för köket. Vi har tre olika alternativ för snörningen - beige, svart eller sandfärgade band.

Personlig present i ett par klick 

Det är en fantastisk unik present till mannen i ditt liv, fars dag, brosan och alla andra som älskar att stå vid grillen. Designa ett eget förkläde med hjälp av vårt enkla onlineverktyg i ett kick. Du behöver bara välja ut foto, text eller ett mönster. Du skapar och vi trycker. Det personliga förklädet kommer säkerligen att bli kvällens stora snackis för mästerkocken. Du kan skriva hans namn eller någon rolig text som till exempel grillmästaren eller BBQ proffset. Att barn älskar att vara med och hjälpa till i köket vid baking och matlagning är ingen hemlighet. Med ett eget designat förkläde kommer det absolut att bli ännu roligare! Du kan antigen välja ut favorit foto, mönster, trycka deras namn eller varför inte trycka upp en teckning som de ritat? Allt är möjligt. Du skapar och vi trycker. Vi har barnstorlekar i vårt sortiment vilket du kan välja medan du designar ett eget förkläde i vårt enkla onlineverktyg. 

Bli kreativ med ett egen designat förkläde med foto

Vi trycker ditt foto över hela ditt förkläde inte bara vid bröstområdet. Porträttfoton gör sig bäst. Landskap format fungerar endast vid beskärning till porträtt-format. Vårt enkla onlineverktyg kommer att hjälpa dig att skapa ditt personliga förkläde precis som du vill. Du kan även skapa ett fotocollage om du har många favoritbilder som du inte kan välja mellan. Vänligen observera att 8-10mm av din bild kommer att gå förlorad på grund av kantsömn.

Storlekar personligt förkläde med foto 

 1. Medium förkläde 81 cm lång, 66 cm bred
 2. Stort förkläde 91 cm lång, 66 cm bred
 3. Barn 50 cm lång, 40 cm bred
Skötselråd: Materialet är mjukt men tåligt. Tvättas i 30 grader tvättmaskin i liknande färger. 3 års garanti. 

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!