Tillbaka till hemsidan

Glasögonfodral

Glasögonfodral

Gör ditt eget glasögonfodral Made in the UKMade in the UK

från 342,00 kr

Ett underbart glasögonfodral som du själv designar med dina foton, mönster eller text. Vårt personliga glasögonfodral skyddar dina solglasögon i stil. Tillverkat av tålig, okrossbar plast, mjuk insida och kommer med en matchande putsduk i mikrofiber.

 • Fraktas om 1-2 dagar

 • Leveranskostnad: 120 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 342,00 kr
 • 2 315,00 kr styck (Spara 54,00 kr)
 • 10 210,00 kr styck (Spara 1.320,00 kr)

Detaljer: Personligt glasögonfodral 

 • Matcha dina solglasögon med fodral 
 • Passar de flesta glasögon
 • Tillverkad av okrossbar plast*
 • Hårt glasögonfodral med eget tryck 
 • Kommer med en putsduk i mikrofiber
 • Tillverkad för hand

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Produktinformation: glasögonfodral med eget tryck

Detta hårda fodral för solglasögon med eget tryck är tillverkat av okrossbar plast och skyddar dina solglasögon mot repor, smuts, stötar och andra tråkigheter. Fodralet har en elegant kurvad design och är av en universell modell så de flesta solglasögon i olika modeller och storlekar passar. Fodralet stängs med ett klick och insidan är rymlig med ett sammetsliknande tyg för extra skydd. Tack vare det tåliga och starka materialet får dina älskade solglasögon extra skydd mot stötar, fall och repor. Designa ett eget solglasögonfodral i ett par klick i vårt enkla onlineverktyg. Klicka på "Starta Design" här ovan för att testa. Det är både roligt och gratis att testa! 

Våra personliga hårda solglasögon fodral mäter: 18 x 7 x 4 cm. Så det är det perfekta fodralet att lägga ner i fickor, handväskor, resväskor, dataväskor eller till och med en kuvertväska. Vi tillverkar glasögonfodralet för hand både tryck samt montering. Vi trycker hela ditt fodral över hela ytan med din utvalda design.  

OBS! Utrymmet mellan fodret och själva skalet av glasögonfodralet är nödvändigt för att öppna och stänga produkten ordentligt. Vänligen ryck inte bort fodret i tron om att fodralet glappar. Detta är helt normalt!

*Notera att fodralet är tillverkat av okrossbar plast, men om det släpps från hög höjd eller behandlas bryskt så kan gångjärnen skadas eftersom dessa inte är okrossbara.

Hur trycker ni mitt personliga glasögonfodral?

Glöm en liten tråkig tryckyta. Här hos Bags of Love trycker vi din design över hela ditt personliga solglasögonfodral. Vi använder oss av den senaste 3D-trycktekniken vilket resulterar i ett varaktigt och knivskarpt tryck. Ditt personliga glasögonfodral har två tryckytor som du kan pryda med dina foton, mönster eller text och designa ditt solglasögonfodral precis som du vill. Trycket omsluter kanterna vilket innebär att hela fodralet trycks med din design. Här hos oss, är det du som är designern. Det du skapar trycker vi. Vi erbjuder en 2 års garanti på våra hårda solglasögon fodral med eget tryck. 

Designtips och idéer för personligt solglasögonfodral 

Det finns två tryckytor på vårt tåliga och robusta solglasögon fodral med eget motiv. Vi trycker varje del för sig och sätter sedan ihop dem för hand. När du laddar upp din design så är det viktigt att tänka på att ditt mönster kommer att omsluta kanterna. Detta innebär att bilder vid kanterna kommer att böjas lite. Om du har ett foto eller logotyp är det viktigt att placera ditt motiv i mitten så att det inte påverkar bilderna. 

Personlig present fixad i ett par klick - fotopresenter 

Om du designar ett solglasögonfodral som en present, fråga dig själv, vem är det här till? Om du till exempel designar ett fodral för farföräldrar så skulle ett foto av barnbarnen med en rolig text som "Farmors Glajjor" se helt fantastiskt ut. Eller om ditt barn bär glasögon och känner sig lite blyg för att ta med sig dem till skolan så varför inte designa ett glasögonfodral med en cool design som de vill visa upp? Ladda upp bilder på deras favorit seriefigur och deras namn så att de inte tappar bort det och de kommer att hålla glasögonen säkra medan de studsar runt i deras skolväska. 

Visste du att...

Detta personliga solglasögonfodral kan användas till både solglasögon och glasögon. Fodralet är perfekt för att skydda dina glasögon mot stötar och repor. Du kan även designa dina egna solglasögon hos oss som passar detta personliga solglasögon fodral som handen i handsken. Så om du vill super matcha har du nu chansen att designa ditt egna matchy match set enkelt online!

Recensioner av Solglasögonfodral med tryck

Solglasögonfodral med tryck Betyg 5/5 baserat på 8 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Solglasögonfodral med tryck

Solglasögonfodral med tryck Betyg 5/5 baserat på 8 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Trendar just nu: