Tillbaka till hemsidan
Glasögonfodral

Recensioner av Solglasögonfodral med tryck

Glasögonfodral

Gör ditt eget glasögonfodral

från 496,00 kr

Ett underbart glasögonfodral som du själv designar med dina foton, mönster eller text. Vårt personliga glasögonfodral skyddar dina solglasögon i...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 1-2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 496,00 kr
 • 2 456,00 kr styck (Spara 80,00 kr)

Detaljer: Personligt glasögonfodral 

 • Matcha dina solglasögon med fodral 
 • Passar de flesta glasögon
 • Tillverkat av okrossbar plast*
 • Hårt glasögonfodral med eget tryck 
 • Inkluderar en putsduk i mikrofiber
 • Tillverkat för hand

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Produktinformation: glasögonfodral med eget tryck

Detta hårda solglasögonfodral med eget tryck är tillverkat av okrossbar plast och skyddar dina solglasögon mot repor, smuts, stötar och andra tråkigheter. Fodralet har en elegant kurvad design och är i en universell modell så de flesta solglasögon i olika modeller och storlekar passar. Fodralet stängs med ett klick och insidan är rymlig med ett sammetsliknande tyg för extra skydd. Tack vare det tåliga och starka materialet får dina älskade solglasögon extra skydd mot stötar, fall och repor. Designa ett eget solglasögonfodral i ett par klick i vårt enkla onlineverktyg. Klicka på "Starta Design" här ovan för att testa. Det är både roligt och gratis att testa! 

Våra personliga hårda solglasögon fodral mäter: 18 x 7 x 4 cm. Så det är det perfekta fodralet att lägga ner i fickor, handväskor, resväskor, dataväskor eller till och med en kuvertväska. Vi tillverkar glasögonfodralet för hand både tryck samt montering. Vi trycker hela ditt fodral över hela ytan med din utvalda design.  

OBS! Utrymmet mellan fodret och själva skalet av glasögonfodralet är nödvändigt för att öppna och stänga produkten ordentligt. Vänligen ryck inte bort fodret i tron om att fodralet glappar. Detta är helt normalt!

*Notera att fodralet är tillverkat av okrossbar plast, men om det släpps från hög höjd eller behandlas bryskt så kan gångjärnen skadas eftersom dessa inte är okrossbara.

Hur trycker ni mitt personliga glasögonfodral?

Glöm en liten tråkig tryckyta. Här hos Bags of Love trycker vi din design över hela ditt personliga solglasögonfodral. Vi använder oss av den senaste 3D-trycktekniken vilket resulterar i ett varaktigt och knivskarpt tryck. Ditt personliga glasögonfodral har två tryckytor som du kan pryda med dina foton, mönster eller text och designa ditt solglasögonfodral precis som du vill. Trycket omsluter kanterna vilket innebär att hela fodralet trycks med din design. Här hos oss, är det du som är designern. Det du skapar trycker vi. Vi erbjuder en 2 års garanti på våra hårda solglasögon fodral med eget tryck. 

Designtips och idéer för personligt solglasögonfodral 

Det finns två tryckytor på vårt tåliga och robusta solglasögon fodral med eget motiv. Vi trycker varje del för sig och sätter sedan ihop dem för hand. När du laddar upp din design så är det viktigt att tänka på att ditt mönster kommer att omsluta kanterna. Detta innebär att bilder vid kanterna kommer att böjas lite. Om du har ett foto eller logotyp är det viktigt att placera ditt motiv i mitten så att det inte påverkar bilderna. 

Personlig present fixad i ett par klick - fotopresenter 

Om du designar ett solglasögonfodral som en present, fråga dig själv, vem är det här till? Om du till exempel designar ett fodral för farföräldrar så skulle ett foto av barnbarnen med en rolig text som "Farmors Glajjor" se helt fantastiskt ut. Eller om ditt barn bär glasögon och känner sig lite blyg för att ta med sig dem till skolan så varför inte designa ett glasögonfodral med en cool design som de vill visa upp? Ladda upp bilder på deras favorit seriefigur och deras namn så att de inte tappar bort det och de kommer att hålla glasögonen säkra medan de studsar runt i deras skolväska. 

Visste du att...

Detta personliga solglasögonfodral kan användas till både solglasögon och glasögon. Fodralet är perfekt för att skydda dina glasögon mot stötar och repor. Du kan även designa dina egna solglasögon hos oss som passar detta personliga solglasögon fodral som handen i handsken. Så om du vill super matcha har du nu chansen att enkelt designa ett helt unikt set online!

Trendar just nu: