Tillbaka till hemsidan

Personligt läderskärp

Personligt läderskärp

Designa ett läderskärp online

Spara 9% från 456,00 kr Tidigare 499,00 kr

Real LeatherGe din look det lilla extra med ett personligt läderskärp. Designa ett läderbälte med eget tryck av dina foton, mönster eller text. Äkta läder av hög kvalitet med metallspänne. Designa 100% online. Välj mellan många olika storlekar.

Detaljer: Personligt läderskärp 

 • Läderskärp med eget tryck 
 • Högkvalitativt metallspänne 
 • Välj mellan strl: XS - XXL
 • Väger ca. 140 gram
 • Produktmått: 4 cm högt, 3 mm tjockt
 • Tillverkat för hand 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Produktinformation - Personligt läderskärp

Ett läderskärp med eget tryck ger det lilla extra till din outfit. Ditt bälte är en liten detalj som kan ha en stor inverkan på din look. Ta chansen och designa ditt eget läderskärp med hjälp av Bags of Love. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg där du kan personalisera ditt läderbälte som du själv vill. Ge liv åt dina bilder på ett roligt sätt och designa ett läderbälte med eget tryck av dina bästa foton. Vårt personliga läderskärp tillverkas i äkta läder av högsta kvalitet och trycks med ett bestående tryck. 

Designa ditt eget läderbälte online 

I vårt onlineverktyg kan du ladda upp dina utvalda foton, ditt favoritmönster eller text. Placera din design som du vill på skärpets tryckyta. Om du har många foton och tycker att det är svårt att välja mellan dem alla så kan du enkelt skapa ett slumpmässigt fotocollage i vårt verktyg. När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av ditt personliga läderskärp. Vi tillverkar ditt skärp för hand enligt traditionella metoder. Först trycker vi ditt skärp med den senaste trycktekniken som resulterar i ett varaktigt tryck som går in riktigt på djupet. Ditt tryck är hållbart och kommer inte blekna på flera år eller skavas av med tiden. Efter tryck lägger en av våra kunniga sömmerskor sista handen och syr kantsömmen på ditt läderbälte med eget tryck. 

Storleksinformation - läderskärp med eget tryck 

I vårt onlineverktyg kan du välja mellan storlekar XS - XXL. Välj din storlek efter ditt midjemått (ju mer i mitten av våra mått desto bättre):


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: