Personligt läderskärp

Personligt läderskärp

Designa ett läderskärp online

Spara 9% från 456,00 kr Tidigare 499,00 kr

Real LeatherGe din look det lilla extra med ett personligt läderskärp. Designa ett läderbälte med eget tryck av dina foton, mönster eller text. Äkta läder av hög kvalitet med metallspänne. Designa 100% online. Välj mellan många olika storlekar.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala nu, betala senare

Detaljer: Personligt läderskärp 

  • Läderskärp med eget tryck 
  • Högkvalitativt metallspänne 
  • Välj mellan strl: XS - XXL 
  • Produktmått: 4 cm högt, 3 mm tjockt
  • Tillverkad för hand 

Recensioner av Personligt läderskärp

Personligt läderskärp Betyg 4,8/5 baserat på 5 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Produktinformation - Personligt läderskärp

Ett läderskärp med eget tryck ger det lilla extra till din outfit. Ditt bälte är en liten detalj som kan ha en stor inverkan på din look. Ta chansen och designa ditt eget läderskärp med hjälp av Bags of Love. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg där du kan personalisera ditt läderbälte som du själv vill. Ge liv åt dina bilder på ett roligt sätt och designa ett läderbälte med eget tryck av dina bästa foton. Vårt personliga läderskärp tillverkas i äkta läder av högsta kvalitet och trycks med ett bestående tryck. 

Designa ditt eget läderbälte online 

I vårt onlineverktyg kan du ladda upp dina utvalda foton, ditt favoritmönster eller text. Placera din design som du vill på skärpets tryckyta. Om du har många foton och tycker att det är svårt att välja mellan dem alla så kan du enkelt skapa ett slumpmässigt fotocollage i vårt verktyg. När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av ditt personliga läderskärp. Vi tillverkar ditt skärp för hand enligt traditionella metoder. Först trycker vi ditt skärp med den senaste trycktekniken som resulterar i ett varaktigt tryck som går in riktigt på djupet. Ditt tryck är hållbart och kommer inte blekna på flera år eller skavas av med tiden. Efter tryck lägger en av våra kunniga sömmerskor sista handen och syr kantsömmen på ditt läderbälte med eget tryck. 

Storleksinformation - läderskärp med eget tryck 

I vårt onlineverktyg kan du välja mellan storlekar XS - XXL. Välj din storlek efter ditt midjemått (ju mer i mitten av våra mått desto bättre):

Recensioner av Personligt läderskärp

Personligt läderskärp Betyg 4,8/5 baserat på 5 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Du kanske även gillar: