Tillbaka till hemsidan
Personligt passfodral

Personligt passfodral

Passfodral i läder med eget tryck

från 515,00 kr

Detta personliga passfodral tillverkat av läder är den perfekta resekompisen som skyddar ditt pass på ett stiligt sätt! Designa ett passfodral o...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 96 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personligt passfodral 

 • Vitt äkta nappaläder eller läderimitation 
 • Hållbart tryck med rik färgåtergivning 
 • Använd dig av foton & text 
 • 2 storlekar, 40 gram/60 gram
 • 4 områden att designa 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Res i stil med ett personligt passfodral 

Tänk dig följande scenario, du står vid passkontrollen lite lagom svettig och trött från resan. Den uniformsklädda passpolisen stirrar stint på dig. Bakom dig står hela din otåliga familj och i handen håller du en klump av allas blandade pass. Håller du på och letar igenom pass efter pass för att hitta rätt? Om så är fallet är Bags of Love personliga passfodral lösningen. Varje passfodral är tryckt med eget foto och text vilket gör det lekande lätt att hitta varje familjemedlems pass som ett riktigt reseproffs. 

Designa ditt eget passfodral

Vårt personliga passfodral kommer i 2 olika storlekar som du kan välja i onlineverktyget. 
Standard passfodral - passar pass i storleken 25 mm x 88 mm. Denna storlek passar Sverige, England, Italien, Spanien, Portugal, Kanada, USA och Australien. 
Stort passfodral - passar pass som utfärdats i Nederländerna och Danmark samt gamla och nya Tyska pass. 

Så här tillverkar vi ditt passfodral med foto 

Vi trycker din utvalda design på ett ark av vitt läder - äkta nappaläder eller djurvänlig läderimitation. Efter tryck klipper och syr vi ditt passfodral för hand. Vår specialist tryckteknik resulterar i ett bestående tryck som går ner riktigt på djupet i lädret och din foto kommer inte blekna på många år eller nötas av med tiden. 

Designtips

Du har fyra områden som du kan skräddarsy - fram- och baksidan samt två delar på insidan som används för att hålla ditt pass på plats. Du kan använda dig av foton, text och placera ut din design som du vill. Om du har många olika foton som du älskar så kan du skapa ett fotocollage i vårt enkla verktyg. Ladda upp dina bilder och testa en av våra färdiga fotocollagemallar eller placera ut fotona som du vill på passets tryckyta. Använd dig av alla dina kära reseminnen och gör ditt passfodral till en nostalgisk minnessak som alltid hänger med dig på resan. 

Passfodral med foto i exklusivt nappaläder 

Äkta läder

Ett passfodral med eget tryck är en snygg detalj i din reseoutfit. Våra personliga passfodral är tillverkade av äkta vitt nappaläder som ger en exklusiv och elegant touch. Bags of Love är experter på att skapa vackra fotoprodukter som du designar. Vi har över tio års erfarenhet i branschen och erbjuder ett brett sortiment av personliga resetillbehör som låter dig resa i stil. I vårt enkla onlineverktyg laddar du upp dina favoritfoton, mönster eller text och designar ditt passfodral som du vill. När vi mottagit din beställning trycker vi din design på en bit av noga utvalt vitt nappaläder med den senaste trycktekniken som resulterar i ett knivskarpt och färgrikt tryck. Sedan målar vi kanterna i samma färg som tråden, som finns i fem olika färger, så att ditt fodral får en lyxig och enhetlig look som dessutom ger extra skydd. När detta är gjort syr vi ditt personliga fodral för hand. All produktion, från tryck till sömnad sker i undersamma tak i vår egen fabrik.

Passfodral - ett oumbärligt resetillbehör 

Vi alla har våra olika reseknep för att förenkla resandet. Oavsett om du är en jetsetter som flänger runt över hela världen eller kanske bara reser då och då så är ett passfodral med eget tryck en bra idé för att skydda samt förvara ditt pass. Letar du efter en personlig present till en familjemedlem eller vän som ofta är ute på resande fot? Överraska dem med ett personligt passfodral i present! Våra passfodral med eget tryck är tillverkade av exklusivt vitt nappaläder och är ett välarbetat konstverk som garanterat kommer att uppskattas av mottagaren. En annan rolig idé till de nygifta brudparet är att skapa matchande hans och hennes passfodral som de kan använda till smekmånaden och alla kommande semestrar. 

Information om tryck på äkta läder 

Vårt tryck på äkta läder resulterar i ett fantastiskt hållbart tryck med rik färg- och detaljåtergivning. Vi strävar efter att hitta vitt läder av högsta kvalitet men vänligen notera att det översta lagret av lädret inte alltid är perfekt. Små märken och synlig kornighet är oundviklig. 

Skötselråd: Vid behov så kan du torka av ditt personliga passfodral med en våt trasa. Lädrets naturliga kornighet kan synas genom lädret. Under tidens gång så kommer lädret att åldras och nötas. Detta kommer ge ditt passfodral ett charmigt intryckt och det kommer alltid att vara med dig på dina resor. 

Trendar just nu: