Personligt pennfodral

Recensioner av Pennfodral

Personligt pennfodral

Designa ett pennfodral med eget foto

från 557,00 kr

Vårt pennskrin med eget tryck är ett praktiskt och roligt sätt för barn att hålla reda på sina pennor i sk...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personligt pennfodral

 • Tillverkad av 3 mm tjockt Neopren
 • Storlek: 20 x 12,5 cm
 • Slitstarkt metallblixtlås 
 • Välj mellan 4 kantfärger 
 • Eget tryck på fram- & baksidan 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Rolig organisation med ett personligt pennfodral 

Gör det lekande lätt för barnen att organisera sina pennor och kritor. Skäm bort dina barn med ett personligt pennskrin som är lika unika som dina barn. Vi tillverkar ditt pennfodral med eget tryck av tålig och slitstarkt neoprenmaterial. Ditt pennskrin trycks med din design på fram- och baksidan. Du kan välja om du vill ha samma design eller annat tryck på baksidan. Designa ett pennfodral med foto och namn, det kommer garanterat att bli lättare att göra i ordning barnens skolväskor varje morgon! 

 • Tillverkat av slitstark neopren-textil 
 • Välj mellan 4 olika kantfärger (svart, benvit, rosa & blå) 
 • Foton eller mönster trycks på fram- och baksidan
 • Säker och tålig dragkedja 
 • Storlek: 20 x 12,5 cm

Skötselråd: Tvätta i kallt vatten på fintvätt. Eller torka av regelbundet med en blöt trasa för att hålla det rent. 

Ditt pennfodral med eget tryck tillverkas för hand i vår egen fabrik. Vi trycker dina foton eller mönster med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett varaktigt tryck som går in i tyget. Pennfodralet med eget foto tillverkas av tålig och slitstark neopren. Efter tryck klipper och syr vårt kunniga team av sömmerskor ditt pennfodral för hand. Ta chansen och designa ett eget pennskrin med hjälp av Bags of Love. Ingen kommer garanterat att ha samma pennskrin som ditt barn i skolan och det kommer att bli svårt att ta fel pennskrin. 

Förvara dina pennor i ett pennfodral med eget tryck 

Vårt slitstarka neoprenmaterial har en lätt glans som ger liv åt färgerna i trycket. Materialet är mjukt och följsamt. Vassa pennor kommer inte att göra hål i ditt personliga pennfodral tack vare neoprenets tålighet. I vårt onlineverktyg som du kommer till om du klickar på knappen "Starta Design" här ovan, kan du enkelt göra ditt eget pennskrin i ett par klick. Välj först vilken kantfärg som du vill ha på ditt pennfodral, sen laddar du upp foton, mönster, text eller en kombination av dem tre. Du placerar själv ut din design på tryckytan av tyget och när du är klar så kan du kontrollera förhandsgranskningen för att se om din produkt blev som du hade tänkt dig. 

Designtips och inspiration för personligt pennskrin 

Pennfodralet är i ett avlångt format, så försök att använda foton som är bredare än långa. Om du vill använda dit utav ett porträtt kan du välja en bakgrundsfärg som matchar med fotot. Du kan även lägga till text i vårt onlineverktyg. Perfekt om du vill lägga till namn på ägaren till pennskrinet. Mer personligt och roligt än vårt pennfodral med foto blir det inte! 

Pennfodral med egna foton 

Gör skolstarten till något speciellt och designa ett pennskrin online till ditt barn. Du kan pryda ditt personliga pennfodral med vad du vill. Älskar ditt barn vilda djur? Välj ut foton på zebror, lejon och ormar. Är det en speciell popstjärna eller kändis som är ditt barns idol? Ladda upp foton på idolen och gör ett pennfodral som ingen annan kommer att ha i klassen. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för hur du kan göra ditt pennfodral. Det är du som är designern hos oss. Så släpp lös din kreativitet och gör ett riktigt coolt och unikt skoltillbehör som är både roligt och praktiskt. 

Personlig present fixad - pennfodral med foto

Letar du efter en personlig present eller är det dags för skolstart? Hjälp dina barn att hålla reda på alla sina pennor och kritor som så lätt försvinner med hjälp av vårt underbara pennfodral med eget foto. Vårt pennskrin passar inte bara barn, det passar både stora som små och kan användas som fodral för alla små saker såsom kontorsmaterial, sytillbehör med mera. Perfekt storlek, fantastiskt tryck av dina foton, slitstarkt material och det bästa av allt, designat av dig! 

Pennskrin med eget tryck - mängdrabatt 

Precis som med många av våra personliga fotoprodukter så kommer vårt personliga pennskrin med mängdrabatt. Så om du beställer fler än ett pennskrin med eget tryck så kommer du att spara in pengar. 

Trendar just nu: