Tillbaka till hemsidan
Personligt pussel: 500 bitar

Personligt pussel: 500 bitar

Fotopussel, 500 bitar Made in the UKMade in the UK

från 412,00 kr

Skäm bort din pusselälskande vän med ett fotopussel med 500 bitar. Skapa ett pussel i porträtt- eller landskapsformat med foto, bild, eller text som du själv valt. Kommer i en metallåda som du kan trycka med samma bild, eller en otryckt tygpåse av satin.. Perfekt presentidé för årsdagar och födelsedagar. Pusslet finns tillgängligt i flera andra storlekar, så du kan göra det lättare eller svårare.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 -2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Fotopussel: 500 bitar

 • Pussel med 500 bitar
 • Finns i andra storlekar
 • Skräddarsy det med egna foton och text
 • Gjort av förstärkt kartong
 • Pusslet kommer i en plåtask eller tygpåse
 • Välj porträtt- eller landskapsformat

Har du slut på presentidéer i år? Varför inte skapa ett personligt pussel med ett familjefoto, med 500 bitar?

Detta pussel av förstärkt kartong har 500 bitar och är den perfekta presenten till alla som gillar en utmaning. Detta stora pussel med 500 bitar är 47 x 33 cm och kan tryckas med dina favoritbilder från semestern, selfies eller varför inte ett helt collage? Ditt fotopussel med 500 bitar kommer i en vacker plåtask som du också kan utsmycka med samma bild, eller en fin tygpåse av satin, för att ge en vacker sista touch till presenten.
 • Stort (47 x 33 cm) pussel, 560 gram (inklusive plåtasken)
 • Fotopussel med 500 bitar
 • Gjort av förstärkt kartong
 • Skräddarsy pusslet med dina egna foton, text, eller mönster
 • Kommer i en vacker plåtask eller tygpåse
 • Perfekt pussel för semestrar
 • Finns i fler storlekar   

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Avslöja ett hemligt meddelande, eller upptäck ett kärt gammalt foto med ett personligt fotopussel: 500 bitar

Det finns så många sätt att göra ditt fotopussel personligt, och ett personligt pussel är alltid en fin present. Eftersom det kommer i en tygpåse av satin, eller vacker plåtask som också kan designas med samma bild, så är det också enkelt att ta det med sig när du ska besöka släktingar eller ut på semester.

Vare sig om du letar efter en present till din partner på er årsdag, eller en födelsedagspresent till din introverta vän, så är detta fotopussel med 500 bitar ett utmärkt val.

Andra storlekar finns tillgängliga i designverktyget, men denna storlek på 47 x 33 cm och 504 bitar har perfekt svårighetsgrad.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Vi trycker det, du löser det

När vi tagit emot din beställning så skickar vi den vidare till vårt skickliga team med hantverkare och snickare. Dina foton och meddelanden trycks rakt på den förstärkta kartongen. Pusslet klipps sedan ut i 500 klassiska pusselbitar och det är nu redo för att ni ska lösa det.

För att göra pusslet extra speciellt så kan du även välja att designa plåtasken som pusslet kommer i. Du kan välja att ha samma foto på locket som du har på pusslet (vilket är bra för att ge pusselläggaren lite hjälp). Eller så kan du välja att få pusslet i en tygpåse av satin som mäter cirka 28 x 34 cm.

Att göra fotopusslet

Med hjälp av designverktyget så kan du välja om du vill få pusslet i en tygpåse eller i en tryckt (eller otryckt) plåtask. Du kommer att se att det finns fler storleksalternativ för pusslet, så om du tror att 500 bitar är för svårt så kan du välja en av de mindre pusslen. Eller, om du är en riktigt mästare på pussel, så kan du välja vårt 1000-bitars pussel.

När du laddar upp dina designer så kommer du se de grå områdena runt din bild. Detta är utfallsområdet och de kommer inte synas på pusslet. Se till att dina foton är placerade så att människor och ansikten hamnar i området i mitten. Du vill inte lägga timmar på att leta efter pusselbiten med någons ansikte för att upptäcka att det aldrig kom med i trycket!

Du kan förhandsgranska din design när som helst så att du kan få en uppfattning om hur den färdiga produkten kommer se ut.

Om du väljer att lägga till ett meddelande på pusslet så kan du välja mellan flera olika typsnitt, färger och storlekar. Tips: Gör ditt meddelande svårare att klura ut genom att använda stor text - på det sättet täcker bokstäverna mer än en pusselbit och blir därför svårare att lösa.

När du är färdig med att designa ditt 500-bitars pussel så väljer du om du vill få ditt pussel i en tygpåse eller i en metallask med eller utan tryckt lock.

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!