Personligt skärp

Personligt skärp

Designa ditt egna bälte online

Spara 3% från 455,00 kr Tidigare 469,00 kr

Uppdatera din garderob med ett personligt bälte tillverkad i vävd polyester med ett metallspänne. Gör ett skärp med eget tryck av foton, mönster eller text online. Vårt personliga bälte lyfter din outfit och ger det lilla extra, bältet passar både herr och dam.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala nu, betala senareRabatter

  • 1 455,00 kr
  • 2 425,00 kr styck (Spara 60,00 kr)

Detaljer: Personligt bälte 

  • Produktmått: längd:120cm bredd: 3.8cm
  • Din design upprepas i en 10cm sektion 
  • Ditt tryck på fram- och baksidan
  • Metallspänne av hög kvalitet 
  • Tillverkad för hand i London, England 

Produktinformation - personligt bälte 

Ett bälte är en liten accessoar som kan lyfta en hel outfit. Ta chansen och designa ditt egna skärp online med hjälp av Bags of Love. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg. I vårt verktyg kan du ladda upp dina foton, mönster eller text och placera ut det på bältets tryckyta. Din design upprepas i en 10cm sektion över hela bältet. Du kan designa både fram- och baksidan av ditt personliga bälte med samma eller annan design. Insidans design blir upp och ned när den är på insidan, men på rätt sida när det bärs. 

Designa ditt egna skärp online 

Ladda upp dina favoritfoton, ett mönster som du designat själv eller text för att designa ditt egna bälte i vårt enkla onlineverktyg. Släpp lös din kreativitet och designa en unik modeaccessoar som ingen annan garanterat kommer att ha på sig ute på stan. När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av ditt personliga skärp. Vi trycker ditt skräp med den senaste trycktekniken som resulterar i ett permanent tryck med knivskarp skärpa och rik färgåtergivning. Ditt tryck är permanent och går djupt in i materialet. Trycket kommer inte att blekna eller skavas bort med tiden. 

Bälte med eget tryck för herr & dam 

Vårt personliga bälte tillverkas av högkvalitativ vävd polyester som är både tåligt och slitstark med ett metallspänne. Ge liv åt dina bilder på ett nytt och roligt sätt och tryck dem på ett bälte. Din design trycks på både fram och baksidan vilket innebära att du kan vända på det för att så två bälten i ett. All vår tillverkning sker i London, England under ett och samma tak. Vi kan på så sätt garantera att alla våra produkter är utav högsta kvalitet ned till minsta detalj och korta tillverkningstider. 

Du kanske även gillar: