Tillbaka till hemsidan
Personligt skärp

Personligt skärp

Designa ditt eget bälte online Made in the UKMade in the UK

från 708,00 kr

Uppdatera din garderob med ett personligt bälte tillverkad i vävd polyester med ett metallspänne. Gör ett skärp med eget tryck av foton, mönster...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 708,00 kr
 • 2 662,00 kr styck (Spara 92,00 kr)

Detaljer: Personligt bälte 

 • Produktmått: längd: 120 cm bredd: 3,8 cm
 • Din design upprepas i en 10 cm sektion 
 • Ditt tryck på fram- och baksidan
 • Metallspänne av hög kvalitet 
 • Tillverkad för hand i London, England 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Produktinformation - personligt bälte 

Ett bälte är en liten accessoar som kan lyfta en hel outfit. Ta chansen och designa ditt egna skärp online med hjälp av Bags of Love. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg. I vårt verktyg kan du ladda upp dina foton, mönster eller text och placera ut det på bältets tryckyta. Din design upprepas i en 10 cm sektion över hela bältet. Du kan designa både fram- och baksidan av ditt personliga bälte med samma eller annan design. Insidans design blir upp och ned när den är på insidan, men på rätt sida när det bärs. 

Designa ditt egna skärp online 

Ladda upp dina favoritfoton, ett mönster som du designat själv eller text för att designa ditt egna bälte i vårt enkla onlineverktyg. Släpp lös din kreativitet och designa en unik modeaccessoar som ingen annan garanterat kommer att ha på sig ute på stan. När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av ditt personliga skärp. Vi trycker ditt skräp med den senaste trycktekniken som resulterar i ett hållbart tryck med knivskarp skärpa och rik färgåtergivning. Ditt tryck är varaktigt och går djupt in i materialet. Trycket kommer inte att blekna på många år eller skavas bort med tiden. 

Bälte med eget tryck för herr & dam 

Vårt personliga bälte tillverkas av högkvalitativ vävd polyester som är både tåligt och slitstark med ett metallspänne. Ge liv åt dina bilder på ett nytt och roligt sätt och tryck dem på ett bälte. Din design trycks på både fram och baksidan vilket innebära att du kan vända på det för att så två bälten i ett. All vår tillverkning sker i London, England under ett och samma tak. Vi kan på så sätt garantera att alla våra produkter är utav högsta kvalitet ned till minsta detalj och korta tillverkningstider. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett