Tillbaka till hemsidan
Personligt skärp

Personligt skärp

Designa ditt eget bälte online

från 743,00 kr

Uppdatera din garderob med ett personligt bälte, tillverkat i vävd polyester med ett metallspänne. Gör ett skärp med eget tryck av foton, mönste...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personligt bälte 

 • Produktmått: längd: 120 cm bredd: 3,8 cm
 • Din design upprepas i en 10 cm sektion 
 • Ditt tryck på fram- och baksidan
 • Metallspänne av hög kvalitet 
 • Tillverkat för hand

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Produktinformation - personligt bälte 

Ett bälte är en liten accessoar som kan lyfta en hel outfit. Ta chansen och designa ditt egna skärp online med hjälp av Bags of Love. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg. I vårt verktyg kan du ladda upp dina foton, mönster eller text och placera ut det på bältets tryckyta. Din design upprepas i en 10 cm sektion över hela bältet. Du kan designa både fram- och baksidan av ditt personliga bälte med samma eller annan design. Insidans design blir upp och ned när den är på insidan, men på rätt sida när det bärs. 

Designa ditt egna skärp online 

Ladda upp dina favoritfoton, ett eget mönster eller en fin text för att designa ditt eget bälte i vårt enkla onlineverktyg. Släpp lös din kreativitet och designa en unik modeaccessoar som ingen annan kommer att ha på sig ute på stan. När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av ditt personliga skärp. Vi trycker ditt skräp med den senaste trycktekniken som resulterar i ett långvarigt tryck med knivskarp skärpa och rik färgåtergivning. Ditt tryck är varaktigt och går djupt in i materialet. Trycket kommer inte att blekna på många år eller skavas bort med tiden. 

Bälte med eget tryck för herr & dam 

Vårt personliga bälte tillverkas av högkvalitativ vävd polyester, som är både tålig och slitstark, med ett metallspänne. Ge liv åt dina bilder på ett nytt och roligt sätt och tryck dem på ett bälte. Din design trycks på både fram och baksidan vilket innebär att du kan vända på det för att så två bälten i ett. All vår tillverkning sker under ett och samma tak i våra egna lokaler. Vi kan på så sätt garantera att alla våra produkter är utav högsta kvalitet ned till minsta detalj och korta tillverkningstider. 

Trendar just nu: