Tillbaka till hemsidan
Personlig plånbok herr

Recensioner av Plånbok med eget tryck

Personlig plånbok herr

Designa egen herrplånbok online

från 1 070,00 kr

På jakt efter en personlig present till mannen i ditt liv? Designa en plånbok online med foton, mönster och text. Välj mellan två olika material...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 1 230,50 kr
 • 2 997,05 kr styck (Spara 466,90 kr)

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej
Real Leather

Läderplånbok med eget tryck 

Insidan av plånboken är tillverkad av äkta nappaläder. Du väljer själv material till utsidan av din personliga plånbok som vi sedan trycker din design på. Du kan välja mellan äkta läder eller vaxduk. Vi använder oss av högkvalitativt utvalt nappaläder som har en underbar distinkt känsla och utmärkande detaljer. Denna läderplånbok är en klassisk herraccessoar som han håller i åratal. Om han inte gillar läder kan du välja att designa din plånbok i vaxduk. Detta är ett bomullsmaterial med en tunn matt vattentät yta, vilket gör det till en tålig och snygg plånbok. När du har valt materialet till utsidan av din personliga plånbok så är det dags att välja insidans utförande. Du kan välja mellan enbart kort- och sedelficka eller med en sedel-, kort- och myntficka med knäppning för att hålla reda på alla dina mynt. Insidan av plånboken är gjord för hand i våra lokaler, därmed kan det förekomma viss skillnader mellan plånböckerna. 

Plånbok med egna foton

Vi förvarar alla våra värdefulla saker i våra plånböcker: pengar, kreditkort, kuponger, foton och så vidare. Eftersom din plånbok innehåller dina viktigaste saker varför inte låta utsidan av din plånbok komma till liv. Tillverkad av högkvalitativa material erbjuder våra plånböcker med eget tryck något annorlunda än din vanliga standard plånbok. Du väljer själv hur du vill att din plånbok ska se ut. Välj ut dina favoritfoton och skapa ett fotocollage till din personliga plånbok eller varför inte designa en plånbok med ett mönster som du älskar? En personlig plånbok är en underbar present till mannen i ditt liv eller som en fin personlig fars dag present.  

Designa en egen plånbok online 

Det enda du behöver är lite fantasi! Designa din egen plånbok med dina foton, mönster, text eller en kombo av dem tre. Våra personliga plånböcker är exklusiva och är en fantastisk accessoar. När vi mottar din beställning så sätter vi genast igång med att tillverka din plånbok med eget tryck. Varje plånbok trycks och tillverkas för hand under ett och samma tak här i vår egen fabrik. Varje plånbok är unik, ett riktigt konstverk som tillverkats på beställning för dig med dina egna foton. Testa vårt onlineverktyg redan nu för att designa din egen plånbok med ett par klick. 

Trendar just nu: