Tillbaka till hemsidan
Personlig plånbok herr

Personlig plånbok herr

Designa egen herrplånbok online Made in the UKMade in the UK

från 1 019,00 kr

På jakt efter en personlig present till mannen i ditt liv? Designa en plånbok online med foton, mönster och text. Välj mellan två olika material...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 1 019,00 kr
 • 2 826,00 kr styck (Spara 386,00 kr)

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej
Real Leather

Läderplånbok med eget tryck 

Insidan av plånboken är tillverkad av äkta nappaläder. Du väljer själv material till utsidan av din personliga plånbok som vi sedan trycker din design på. Du kan välja mellan äkta läder eller vaxduk material. Vi använder oss av högkvalitativt utvalt nappaläder som har en underbar distinkt känsla och utmärkande detaljer. Denna läderplånbok utgör en klassisk herraccessoar som han kan använda i årtal. Om han inte gillar läder kan du välja att designa din plånbok i vaxduk. Detta är ett bomullsmaterial med en tunn matt vattentät yta, vilket gör det till en tålig och snygg plånbok. När du har valt materialet till utsidan av din personliga plånbok så är det dags att välja insidans utförande. Du kan välja mellan enbart kort- och sedelficka eller med en sedel-, kort- och myntficka med knäppning för att hålla reda på alla dina mynt. Insidan av plånboken är gjord för hand i våra lokaler, därmed kan det förekomma viss skillnader mellan plånböckerna. 

Plånbok med egna foton

Vi förvarar alla våra värdefulla saker i våra plånböcker: pengar, kreditkort, kuponger, foton och så vidare. Eftersom din plånbok innehåller dina viktigaste saker varför inte låta utsidan av din plånbok komma till liv. Tillverkad av högkvalitativa material erbjuder våra plånböcker med eget tryck något annorlunda än din vanliga standard plånbok. Du väljer själv hur du vill att din plånbok ska se ut. Välj ut dina favoritfoton och skapa ett fotocollage till din personliga plånbok eller varför inte designa en plånbok med ett mönster som du älskar? En personlig plånbok är en underbar present till mannen i ditt liv eller som en fin personlig fars dag present.  

Designa en egen plånbok online 

Det enda du behöver är lite fantasi! Designa din egen plånbok med dina foton, mönster, text eller en kombo av dem tre. Våra personliga plånböcker är exklusiva och är en fantastisk accessoar. När vi mottar din beställning så sätter vi genast igång med att tillverka din plånbok med eget tryck. Varje plånbok trycks och tillverkas för hand under ett och samma tak här i London, England. Varje plånbok är unik, ett riktigt konstverk som tillverkats på beställning för dig med dina egna foton. Testa vårt onlineverktyg redan nu för att designa din egen plånbok med ett par klick. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett