Personliga presenter till barnpassare

Många har ett speciellt förhållande med sin nanny. Visa din uppskattning med en present från vårt fantasti...

Mer information

Personliga presenter till din nanny

Under uppväxten får vi se flera fantastiska exempel på fantastiska nannies. Från Mrs. Doubtfire till Mary Poppins och så många fler. För vissa är detta inte bara en historia, utan också verklighet, eftersom de själva har ett fantastiskt band med sin nanny. Att hitta den perfekta presenten för rätt tillfälle kan vara svårt, så vi har skapat en lista med utvalda presenter som kan göras personliga så att du lätt kan hitta en som din nanny kommer älska.

Firanden

Din nanny gör så mycket för dig under den tid de spenderar med dig och vilket bättre sätt finns det att tacka dem än med en riktigt tankefull och personlig present som är fylld med kärlek och omtanke. Perfekt för alla firanden, från födelsedagar och julafton till årsdagen då hen började ta hand om dig. Vi har ett sortiments med personliga nanny-presenter som passar alla tillfällen. Du kan skräddarsy alla dessa presenter med foton och till och med lägga till text.

Avsked

Allting har sitt slut och det gäller tyvärr även de goda sakerna i livet. Det kan vara svårt att säga farväl när er tid tillsammans är över eftersom ni byggt upp ett så starkt band mellan er under de åren som hen tog hand om tig. Vi har ett stort utbud av fantastiska och sentimentala presenter som du kan skräddarsy och göra personliga med dina favoritbilder från stunder och minnen ni delat under årens gång. Lägg till ett personligt meddelande i textverktyget och tacka din nanny för allt hen gjort för dig och låt dem veta hur mycket det betyder för dig.