Presentetiketter med foto

Presentetiketter med foto

Gör dina egna hängetiketter

Spara 8% från 300,00 kr Tidigare 325,00 kr

Gör egna presentetiketter och ta paketinslagningen till nya höjder. Underbara personliga hängetiketter som piffar upp dina presenter. Det är både roligt att ge och få ett fint inslaget paket. Personliga hängetiketter med eget tryck av foton och text i 20-pack.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 315,00 kr
 • 2 199,50 kr styck (Spara 231,00 kr)
 • 5 113,40 kr styck (Spara 1.008,00 kr)
 • 10 100,80 kr styck (Spara 2.142,00 kr)

Detaljer: etiketter med eget tryck 

 • 3 storlekar i 300 gsm styvt papper
 • Fullt färgtryck på fram- och baksidan
 • Val för samma eller individuell design
 • Placera dina egna foton & personligt meddelande
 • Inkl. rött band, kulkedja (eller utan)

Recensioner av Personliga hängetiketter

Personliga hängetiketter Betyg 4,8/5 baserat på 6 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Designa dina egna presentetiketter online  

Dekorera dina paket med presentetiketter som du själv designat. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan och ladda upp dina foton och text för att göra dina egna etiketter. Hos oss är det du som är designer och vi lägger all kreativitet i dina händer. Eftersom våra presentetiketter är relativt små (visitkorts storlek) rekommenderar vi att hålla designen enkel och lätt att läsa. Våra personliga hängetiketter kommer i ett 20-pack med samma design tryckt på fram- och baksidan. Du välja att ha samma design på varenda etikett, eller så kan du designa varje etikett för sig. Perfekt för julen! Gör paketinslagningen ännu roligare med personliga presentetiketter.

Storleksinformation: 

Våra personliga hängetiketter kommer i tre olika storlekar: 

 • Liten etikett = 55 x 85 mm
 • Medium etikett = 55 x 105 mm
 • Stor etikett = 55 x 150 mm

Korten är gjorda utav ett tåligt, styvt papper i 300 gsm, som är laminerat på båda sidor.

Presentetiketter jul - slå in dina klappar i stil 

Lackar det mot jul? Designa dina egna presentetiketter med foto och dekorera dina julklappar. Alla älskar väl att känna och klämma på julklapparna som ligger under granen. Låt dina klappar stå ut i mängden med en personlig hängetikett. Gör hängetiketten extra julig med tillvalet av det röda sidenbandet. 

Presentetiketter med eget tryck - födelsedag och baby shower

Har du blivit inbjuden till en massa bröllop eller födelsedagskalas i år? Skapa dina personliga hängetiketter online med Bags Of Love. Varje kort trycks med ett högkvalitativt tryck på både fram- och baksidan. Dina foton eller mönster återger med rik färg- och detaljåtergivning. Alla etiketter trycks i London, Storbritannien och kommer med tillval av rött sidenband, kulkedja eller utan hänge. Gör dina egna presentetiketter med foto och text och överraska dina nära och kära med fint inslagna paket. Vi erbjuder korta tillverkningstider vilket är perfekt om du behöver slå in presenter i sista minuten. 

Gåvor till bröllopsgästerna - personliga hängetiketter 

Planerar ni att ge favors till era bröllopsgäster? Det är en tradition som börjar bli allt mer populär och det är väldigt roligt att överraska gästerna med något smått som de kan ta med sig hem som ett minne av er speciella dag. Om du har ett speciellt tema på ditt bröllop kan du designa dina personliga hängetiketter i samma stil eller med foto av brud och brudgum plus en liten personlig hälsning. Våra presentetiketter med foto kommer i 20-pack, vid köp av flera pack dras en exklusiv mängdrabatt av på total beloppet. Perfekt om du ska ha en stor tillställning och behöver många personliga hängetiketter.  

Recensioner av Personliga hängetiketter

Personliga hängetiketter Betyg 4,8/5 baserat på 6 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Du kanske även gillar: