Tillbaka till hemsidan
Personligt presentpapper

Personligt presentpapper

Designa eget omslagspapper Made in the UKMade in the UK

från 472,00 kr

Gör presentpappret till en del av presenten med vårt lyxiga personliga omslagspapper. Alla älskar att öppna presenter och med vårt presentpapper...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 472,00 kr
 • 2 198,72 kr styck (Spara 546,56 kr)

Detaljer: Lyxigt personligt presentpapper 

 • Designa ditt eget omslagspapper med foton
 • 140 gsm lyxigt papper som är tåligt & glansigt
 • Kommer på rulle 
 • Storlekar: 61 cm x 158 cm eller 79 cm
 • Generös mängdrabatt 
 • Lätt kornig finish på trycket

Designa ditt eget presentpapper online 

Här hos Bags of Love blir vi väldigt exalterade när det det kommer till presenter i alla olika former. Så mycket att vi beslöt oss för att göra givandet av presenter så underbart som möjligt genom att skapa ett personligt omslagspapper som är både lyxigt och vackert. Vårt presentpapper med eget tryck tillverkas av högkvalitativt och tåligt papper med en fin glans. Du kan designa ditt eget omslagspapper väldigt enkelt genom att ladda upp ditt mönster, foton, konst eller text i vårt enkla onlineverktyg och innan du vet ordet av det har du skapat något som mottagaren kommer att älska lika mycket som själva gåvan. Vi trycker ditt personliga omslagspapper under ett och samma tak i vår anläggning i London, England.  

Lyxigt presentpapper som du kan trycka på 

Vårt nya personliga presentpapper är inte som ditt vanliga massproducerade omslagspapper. Vi hatar när presentpappret går sönder medan vi försöker slå in presenter på grund av dåligt och tunt papper. På grund av detta bestämde vi oss för att vårt presentpapper med eget tryck skulle tillverkas av ett lyxigt och tåligt papper av hög kvalitet. Vårt tjocka omslagspapper väger 140gsm och är riktigt skönt att använda vid inslagning (och öppna). Perfekt för alla de julklappar som du snart kommer att slå in till den stundande julen. Testa vår tjänst och designa ditt eget presentpapper online i ett par klick! 

Hur du kan göra ditt presentpapper med eget tryck

Börjar det bli dags att slå in paket? Varför inte ta chansen och skapa ditt eget personliga omslagspapper 100% online. Med hjälp av Bags of Love är det enkelt (och roligt) att designa ditt eget presentpapper genom ett par klick. När du väl bestämt dig för att trycka ditt eget presentpapper kan du bestämma dig för vilket tema du vill köra på. För nya föräldrar kan du satsa på foton av deras nyfödda skatt, till farföräldrarna kan du trycka upp barnens konstverk, till din bästa kompis kan du välja ut era roligaste foton och ett fint meddelande. Möjligheterna är oändliga och du har fria händer att skapa ditt personliga presentpapper i vårt verktyg precis som du önskar det. Efter att du testat att skapa ditt eget omslagspapper kommer du aldrig mer att köpa massproducerat presentpapper från butikens hyllor!  

Juligt presentpapper som du själv designar 

Det lackar mot jul så pynta loss rejält i jul med personligt presentpapper som du själv designar. Tänk hur fina dina paket skulle se ut under granen inslagna i ett presentpapper med eget tryck. Glöm att behöva märka dina paket med namn nu när mottagarna kan gissa vilka paket är deras baserat på omslagspappret. Att slå in julklappar är så mysigt i kombo med julmusik, ett glas glögg och lite pepparkakor. Vad som kommer att göra det ännu roligare är att slå in dina julklappar i personligt presentpapper som är både fint och lyxigt! 

Presentpapper med eget foto 

Oavsett vilken present som du slår in, se till att den ser fantastiskt ut. Vårt personliga presentpapper passar alla olika tillfällen och alla olika gåvor. Så om du vill göra det lilla extra kan du designa ett eget omslagspapper. Ska du slå in en alla hjärtans dag present till din käresta? Varför inte skapa ett gulligt presentpapper med alla era favoritfoton. Presentpapper med eget tryck passar till mors dag, födelsedagar, bröllop... Självaste omslaget är en stor del av presenten så varför inte göra det lite extra roligt? Bilderna får en snygg, kornig effekt, nästan som en Instagram-effekt.

Storlekar och alternativ: personligt presentpapper 

Just nu har vi två olika storlekar av presentpapper med eget tryck tillgängligt; 61 x 79 cm eller 61 x 158 cm. Vi kommer att börja med flera olika storleksalternativ inom kort men dessa två storlekar är perfekta för att börja slå in paket med. Ditt personliga omslagspapper skickas hem till dig i rullad form. Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett