Tillbaka till hemsidan
Rund personlig väggklocka

Rund personlig väggklocka

Dekorativ rund väggklocka med eget motiv Made in the UKMade in the UK

från 923,00 kr

Exklusivt hos Bags of Love, kan du nu skapa din egen personliga väggklocka genom att ladda upp dina bilder och minnen till en klocka från London Clock Company™. Du kan välja mellan tre populära designer direkt från London Clock Company™'s repertoar, du kan skapa din egen fotoklocka online redan idag. Välj mellan siffror, romerska siffror, linjer eller inga siffror alls för att göra din fotoklocka personlig precis som du vill ha den. Vår runda personliga väggklocka är en unik produkt och ett underbart sätt att ge ditt hem en personlig touch. Designa din klocka online med dina egna foton, mönster och text.

Detaljer: Designa egen väggklocka 

 • Exklusivt hos Bags of Love
 • Använd dina foton, mönster eller text
 • Välj mellan tre olika designer
 • Välj urtavla och visare
 • Inkl. litiumbatteri och väggfäste 
 • London Clock Company™ klocka

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Designa din egen väggklocka online 

Gör din egen klocka genom att klicka på knappen "Starta Design" här ovan. I vårt onlineverktyg får du fria händer att skapa din personliga väggklocka. Ladda upp dina egna bilder, grafik, mönster, text för att skapa en unik väggklocka. Du kan även välja mellan olika urtavlor samt timvisarnas form för att personalisera din klocka ytterligare. När vi mottar din beställning sätter vi genast igång att tillverka din personliga väggklocka. Vi skär ut en rund cirkel av ett tåligt och tjock material som vi sedan trycker din design på. Vi använder oss av den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett varaktigt och miljövänligt tryck. Trycket går in i materialet med hjälp av värme så det är inget klistermärke eller tryck som skavs av med tiden. Använd endast litiumbatteri i din personliga klocka. 

Väggklocka med eget foto 

Hos Bags of Love älskar vi att ta fram olika fotoprodukter för dig att personalisera. Vår runda personliga väggklocka är en exklusiv produkt som vi har tagit fram och är otroligt stolta över att kunna ha i vårt ständigt växande sortiment av fotoprodukter. Välj ut dina favoritfoton och designa din egen klocka online i ett kick. Det är en välarbetad produkt av hög kvalitet som ger ditt hem en unik känsla. Personlig inredning har aldrig varit så lätt och roligt som nu med hjälp av oss. Testa vårt onlineverktyg och designa en väggklocka med eget foto. Det är både roligt och gratis att testa! 

Personlig väggklocka - fotopresent fixad!

Vi vet alla hur svårt det kan vara att hitta en personlig present till våra nära och kära. Men med Bags of Loves enorma sortiment av personliga fotoprodukter blir det genast lekande lätt! Vi erbjuder ett brett sortiment av fotogåvor som du själv sätter prägel på med dina egna foton, mönster eller text. Vi har ett smidigt onlineverktyg som låter dig designa egna produkter med ett par klick. Om du är på jakt efter en personlig present till din partner eller familj och vänner så är vår personliga väggklocka ett underbart val. Designa din egen klocka enkelt online hos oss och lös ditt presentdilemma. Vi erbjuder korta tillverkningstider, vilket är perfekt om du har ont om tid.

Välj din design

Din personliga väggklocka skapas efter din beställning, finns tillgänglig i tre unika stilar. 

Larson: Ett fodral av borstad mässing med en slank profil och med en kupolglaslins. Denna fantastiska klocka har en diameter på 40 cm och är bara 4 cm djup. Den kan skryta med djärva svarta kvadratiska visare med ett elegant mittstift för att matcha fodralet.

Attic Fob Top: Attic-modellens plywoodfodral har en klockkedja av metall överst. Med ett djup på 5 cm, 41 cm diameter och en glaslins är detta en modern tolkning på fob-klockans design. Attic-klockan har svarta, avsmalnande visare med ett grönt mittstift.

Attic Stud Top: Samma Attic-klocka fast utan klockkedjan överst. Istället har den en metallnit på samma plats.

Vänligen notera att att Attic Fob-klockan inte bör hängas upp.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!