Tillbaka till hemsidan
Rund personlig väggklocka

Recensioner av Rund personlig väggklocka

Rund personlig väggklocka

Dekorativ rund väggklocka med eget motiv

Spara 34% från 590,00 kr Tidigare 900,00 kr

Exklusivt hos Bags of Love, kan du nu skapa din egen personliga väggklocka genom att ladda upp dina bilder och minnen på en rund klocka. Du kan...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Designa egen väggklocka 

 • Exklusivt hos Bags of Love
 • Använd dina foton, mönster eller text
 • Välj mellan tre olika designer
 • Välj urtavla och visare
 • Inkl. litiumbatteri och väggfäste 
 • Rund klocka

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Designa din egen väggklocka online 

Gör din egen klocka genom att klicka på knappen "Starta Design" här ovan. I vårt onlineverktyg får du fria händer att skapa din personliga väggklocka. Ladda upp dina egna bilder, grafik, mönster, text för att skapa en unik väggklocka. Du kan även välja mellan olika urtavlor samt timvisarnas form för att skräddarsy din klocka ytterligare. När vi mottar din beställning sätter vi genast igång att tillverka din personliga väggklocka. Vi skär ut en rund cirkel av ett tåligt och tjock material som vi sedan trycker din design på. Vi använder oss av den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett långvarigt och miljövänligt tryck. Trycket går in i materialet med hjälp av värme så det är inget klistermärke eller tryck som skavs av med tiden. Använd endast litiumbatteri i din personliga klocka. 

Väggklocka med eget foto 

Hos Bags of Love älskar vi att ta fram olika fotoprodukter för dig att skräddarsy. Vår runda, personliga väggklocka är en exklusiv produkt som vi har tagit fram och är otroligt stolta över att kunna ha i vårt ständigt växande sortiment av fotoprodukter. Välj ut dina favoritfoton och designa din egen klocka online i ett kick. Det är en välarbetad produkt av hög kvalitet som ger ditt hem en unik känsla. Personlig inredning har aldrig varit så lätt och roligt som nu med hjälp av oss. Testa vårt onlineverktyg och designa en väggklocka med eget foto. Det är både roligt och gratis att testa! 

Personlig väggklocka - fotopresent fixad!

Vi vet alla hur svårt det kan vara att hitta en personlig present till våra nära och kära. Men med Bags of Loves enorma sortiment av personliga fotoprodukter blir det genast lekande lätt! Vi erbjuder ett brett sortiment av fotogåvor som du själv sätter prägel på med dina egna foton, mönster eller text. Vi har ett smidigt onlineverktyg som låter dig designa egna produkter med ett par klick. Om du är på jakt efter en personlig present till din partner eller familj och vänner så är vår personliga väggklocka ett underbart val. Designa din egen klocka enkelt online hos oss och lös ditt presentdilemma. Vi erbjuder korta tillverkningstider, vilket är perfekt om du har ont om tid.

Välj din design

Din personliga väggklocka skapas efter din beställning, finns tillgänglig i tre unika stilar. 

Larson: Ett fodral av borstad mässing med en slank profil och med en kupolglaslins. Denna fantastiska klocka har en diameter på 40 cm och är bara 4 cm djup. Den kan skryta med djärva svarta kvadratiska visare med ett elegant mittstift för att matcha fodralet.

Attic Fob Top: Attic-modellens plywoodfodral har en klockkedja av metall överst. Med ett djup på 5 cm, 41 cm diameter och en glaslins är detta en modern tolkning på fob-klockans design. Attic-klockan har svarta, avsmalnande visare med ett grönt mittstift.

Attic Stud Top: Samma Attic-klocka fast utan klockkedjan överst. Istället har den en metallnit på samma plats.

Vänligen notera att att Attic Fob-klockan inte bör hängas upp.

Produkt storleksguide Wall Clock
  25cm klocka 36cm klocka
Klockans diameter 25cm klocka 25,7 - 25,7 cm
10 - 10 "
36cm klocka 35,5 - 35,5 cm
14 - 14 "
Klockans djup 25cm klocka 4,5 - 4,5 cm
1,75 - 1,75 "
36cm klocka 4,8 - 4,8 cm
1,88 - 1,88 "
 • Klockans diameter Klockans totala bredd
 • Klockans djup Klockans djup


Trendar just nu: