Tillbaka till hemsidan
Personligt scrapbook album

Personligt scrapbook album

Vad är scrapbooking?

från 826,00 kr

Scrapbooks och scrapbooking har blivit en cool och kreativ hobby. Lär dig hur man gör en scrapbook med hjälp av Bags of Love! Vi erbjuder 3 olik...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 826,00 kr
 • 2 798,40 kr styck (Spara 55,20 kr)

Detaljer: Scrapbook album med eget omslag

 • Handgjord scrapbook i 3 olika storlekar 
 • Bokryggen expanderar i takt med att boken växer 
 • Handbunden på ett unikt sätt för att hålla material
 • Hårt omslag med skyddande metallhörn
 • Benvitt italienskt papper & presentationsask 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Hur du gör ett scrapbook album: steg för steg

Oavsett om du vill minnas en av livets stora händelser eller bara letar efter en ny hobby, är scrapbooking ett roligt och coolt sätt att ta vara på alla minnen. Vi är ofta väldigt bra på att dokumentera vårt liv i fotografier, men sen hamnar de flesta foton på datorn eller en usb-sticka och glöms med tiden bort. Damma av dina gamla bilder och gör något roligt med dem! Hos Bags of Love kan du nu designa en scrapbook med ett personligt omslag. I din personliga scrapbook kan du samla foton, biljetter, urklipp, klistermärken, kort med mera. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan fylla sidorna av din tomma scrapbook med. Här nedan följer våra bästa tips för scrapbooking: 

Steg 1: Tänk på ditt material 

Vad vill du fylla dina sidor med? En del personer väljer att dokumentera ett speciellt år (till exempel så är det väldigt populärt att göra en graviditets scrapbook), medan andra skapar res-scrapbooks, fyllda med minnen från en speciell resa och andra skapar scrapbooks baserat på en händelse såsom ett bröllop. När du vet vad din scrapbook ska handla om så är det bara att börja samla ihop ditt material. Detta kan vara allt från foton, biljetter, kärleksbrev och post-it lappar! 

Steg 2: Bestäm dig för hur du vill organisera din scrapbook

Du kan göra ett enkelt tema eller lyxa till din scrapbook med massor av dekorationer. Vi föreslår att du tänker på hur du vill att ditt slutprojekt ska se ut och vem boken är till. Om detta är ett projekt för att släppa lös din inre kreativitet så kan du köra på med allt som du själv vill, men om scrapbook albumet ska täcka en särskild händelse behöver du lite mer struktur. Samla ihop allt ditt material som du vill att boken ska innehålla och planera sedan hur du vill att ordningen och layouten ska vara. 

Steg 3: Välj storlek och layout

Hos Bags of Love, erbjuder vi scrapbooks med personligt omslag i 3 storlekar:

 • Liten - 21 x 16 cm
 • Medium - 23 x 32 cm
 • Stor - 33 x 33,6 cm

Du kan välja om du vill ha dubbelsidiga fästen utan syra, samt om du vill ha ett svart fodral. 

Steg 4: Skapa en design för fram- och baksidan

När du har valt storlek på ditt personliga scrapbook album så är det dags att börja designa fram- och baksidan av ditt album. Tänk på:  

 • Vem är scrapbook albumet till 
 • Vilken händelse eller högtid vill du bevara
 • Vill du att omslaget ska innehålla text? 
 • Vill du att bokens utseende ska vara elegant eller mer hemmagjort?
 • Hur många foton vill du ha på omslaget? 

I vårt onlineverktyg kan du ladda upp dina foton som du vill ha på fram- och baksidan av din personliga scrapbook. Du kan skapa ett slumpmässigt fotocollage eller så kan du välja ut ett speciellt foto som sätter ton för hela albumet. Du kan även lägga till egen text till omslaget. Vilket är perfekt för din scrapbooks titel/datum. Testa vårt enkla onlineverktyg för olika designs och välj sedan din favorit. Innan du beställer kan du kontrollera din slutprodukt i vår förhandsgranskning för att se om albumet blev precis som du ville. 

Steg 5: Fyll i din scrapbook och ta vara på dina minnen 

När vi har mottagit din beställning så startar vi genast med att tillverka din personliga scrapbook (detta tar vanligtvis 2-3 arbetsdagar). All vår tillverkning från tryck till bokbindning sker under ett och samma tak i våra egna lokaler. Vi kan på så sätt erbjuda förstklassig kvalitet och väldigt korta tillverkningstider. Efter att du har mottagit din scrapbook med personligt omslag är det bara att starta fylla albumets sidor med dina minnen.

Scrapbooking album med omslag som du själv designar 

Scrapbooking är nästan som en blandning mellan dagbok och fotoalbum. Du väljer själv vad du vill att din scrapbook ska innehålla. Kanske har du samlat kvitton, boardingpass, visitkort, broschyrer, foton och andra minnen från en resa? Ta vara på alla minnessaker och förvara dem säkert i en scrapbook. För att skapa din scrapbook arbetar man utifrån en collageteknik och bygger sidorna med foton, urklipp och text. Omslaget designar du själv i vårt onlineverktyg med dina egna foton och text. Ha det så kul med att skapa ditt eget scrapbook album - scrapbooking är en rolig och rogivande hobby som passar alla åldrar barn som vuxen. Allt som behövs är material och inspiration. 

Storleksinformation - scrapbook album med eget tryck 

Liten: 21x16 cm passar 15x10 cm foton med sidostorlek 20x15 cm, 60 sidor.

Medium: 23x32 cm passar 20x15 cm foton med sidostorlek 21x30 cm, 60 sidor. 

Stor: 33x33,6 cm passar 25x20 cm foton med sidostorlek 31x31 cm, 100 sidor. Denna storlek passar perfekt för bröllopsprojekt, babyalbum eller andra stora livshändelser. Vårt stora fotoalbum är optimalt om du vill skapa ett speciellt och unikt projekt på en större skala.  

Fotoalbum som håller alla dina minnessaker

Den mest klassiska användningen för scrapbookalbum är att fylla bokens sidor med material såsom foton, biljetter, kvitton med mera. Det är även poppis att skriva var fotot är taget, vilka som är med och andra roliga detaljer. Bags of Loves personliga scrapbookalbum har en bokrygg som kan expandera i takt att boken växer med allt material. Detta innebär att du kan fylla på boken med massor av olika minnessaker som du har samlat på dig. 

Scrapbooking av dina bröllopsfoton 

Klassiska bröllopsalbum är en sak, men om du vill behålla konfettin, pressade blommor, menyn eller sånghäftet? Samla ihop alla saker från ditt bröllop som för tankarna tillbaka till din stora dag. Om du har stora mängder material så är det bäst att organisera det. Kanske hur dagen började och slutade? Med vårt scrapbookalbum med eget tryck kan du hålla koll på alla dina minnen från din magiska dag. Albumet är designat för att rymma stora mängder material och bokryggen expanderar efter ditt material. Ditt personliga scrapbookalbum levereras i en elegant svart presentationsask som låter dig förvara ditt album i stil. 

Bevara minnen och gör en hjälpsam present för dementa  

Hos oss kan du göra en högkvalitativ scrapbook med ett personligt omslag. Lägg till foton, biljetter, pass, bilder, frimärken, brev eller andra minnessaker för att skapa en minnesbok. Det fina och självaste syftet med en scrapbook är att just bevara minnen. Vi har fått höra från våra kunder att de har använt denna personliga scrapbook album som en present till personer som lider av demens. Fotoalbumet är ett utmärkt sätt att öva upp minnet och påminna när det behövs. Om du är på jakt efter en present till någon som lider av demens så är vår personliga scrapbook ett fint val. 

Trendar just nu: