Skärbräda i glas med foto

Skärbräda i glas med foto

Hygienisk och personlig skärbräda

Spara 7% från 325,00 kr Tidigare 349,00 kr

Designa din egen skärbräda i glas med foto, mönster eller text. Personlig skärbräda av hög kvalitet som du enkelt designar i vårt smidiga onlineverktyg. Ladda upp alla dina favoritbilder och skapa en trogen följeslagare till all matlagning eller en fin dessertbricka.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala nu, betala senareRabatter

  • 1 325,00 kr
  • 2 250,00 kr styck (Spara 150,00 kr)

Detaljer: Personlig skärbräda

  • Storlekar: Stor 39 x 28,5 cm & Liten 28,5 x 20 cm
  • 3,5 mm tjockt härdat glas
  • Foton trycks under det härdade glaset
  • 4 tassar i PVC 
  • Hygienisk. Handdisk. Ej diskmaskin 

Recensioner av Skärbräda i glas

Skärbräda i glas Betyg 5/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Skärbräda med foto, text eller mönster 

Skapa en unik skärbräda med ditt favoritfoto. Trycket sker på glasbrädans undersida vilket resulterar i ett tryck som varar länge och håller sig skarpt. Du har flera valmöjligheter när du designar din skärbräda i glas. Kanske vill du lägga till en bild eller göra en skärbräda med namn? Allt är möjligt när det kommer till våra fina skärbrädor i härdat glas. Du designar din personliga skärbräda i glas i vårt smidiga onlineverktyg och inom ett par dagar har du den hemma på posten. välj mellan två olika storlekar.

Skärbräda i glas - en fin detalj i köket

Bags of Loves glas skärbrädor med foto är en utmärkt present till nära och kära. Det är inte alltid lätt att hitta en personlig present. Men en unik personlig skärbräda är verkligen en härlig uppskattad present som verkligen kommer till användning. Din personliga skärbräda kan antigen användas till att hacka mat eller presentera till exempel deserter, ostar och förrätter. Den är värmetålig och generellt tålig men se till att handdiska den. Diskmaskinen sliter på trycket så för att behålla din egen designade skärbrädas fina utseende och färgrika tryck är det bäst med handdisk. Din skärbräda i glas är tillverkad av härdat glas som kan ge en lätt ljusreflektion, om du vill skapa en skärbräda med text använd inte ett allt för litet typsnitt då skärbrädans yta kan göra det svårt att läsa.  

Skötselråd: Var alltid försiktig med glas. Din personliga skärbräda med tryck är tillverkad av härdat glas. Det bästa du kan göra är att torka och skölja av. Använd inte diskmaskin för ett bestående tryck. Om du skrubbar i en temperatur över 30 grader kommer trycket att blekna. 

Recensioner av Skärbräda i glas

Skärbräda i glas Betyg 5/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Du kanske även gillar: