Tillbaka till hemsidan
Skärbräda i glas med foto

Skärbräda i glas med foto

Hygienisk och personlig skärbräda Made in the UKMade in the UK

från 511,00 kr

Designa din egen skärbräda i glas med foto, mönster eller text. Personlig skärbräda av hög kvalitet som du enkelt designar i vårt smidiga online...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 511,00 kr
 • 2 396,06 kr styck (Spara 229,88 kr)

Detaljer: Personlig skärbräda

 • Storlekar: Stor 39 x 30 cm & Liten 28,5 x 20 cm
 • 540 gram / 1080 gram
 • 3,5 mm tjockt härdat glas
 • Foton trycks under det härdade glaset
 • 4 tassar i PVC 
 • Hygienisk. Handdisk. Ej diskmaskin 

Tvättråd

Endast handtvätt.

 • Handtvätt

Skärbräda med foto, text eller mönster 

Skapa en unik skärbräda med ditt favoritfoto. Trycket sker på glasbrädans undersida vilket resulterar i ett tryck som varar länge och håller sig skarpt. Du har flera valmöjligheter när du designar din skärbräda i glas. Kanske vill du lägga till en bild eller göra en skärbräda med namn? Allt är möjligt när det kommer till våra fina skärbrädor i härdat glas. Du designar din personliga skärbräda i glas i vårt smidiga onlineverktyg och inom ett par dagar har du den hemma på posten. välj mellan två olika storlekar.

Skärbräda i glas - en fin detalj i köket

Bags of Loves glasskärbrädor med foto är en utmärkt present till nära och kära. Det är inte alltid lätt att hitta en personlig present. Men en unikt personlig skärbräda är verkligen en härlig uppskattad present som verkligen kommer till användning. Din personliga skärbräda kan antingen användas till att hacka mat eller lägga upp till exempel desserter, ostar och förrätter. Den är värmetålig och generellt tålig men se till att handdiska den. Diskmaskinen sliter på trycket, så för att behålla din egendesignade skärbrädas fina utseende och färgrika tryck är det bäst med handdisk. Din skärbräda i glas är tillverkad av härdat glas som kan ge en lätt ljusreflektion, om du vill skapa en skärbräda med text använd inte ett allt för litet typsnitt då skärbrädans yta kan göra det svårt att läsa.  

Skötselråd: Var alltid försiktig med glas. Din personliga skärbräda med tryck är tillverkad av härdat glas. Det bästa du kan göra är att torka och skölja av. Använd inte diskmaskin för ett bestående tryck. Om du skrubbar i en temperatur över 30 grader kommer trycket att blekna. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett