Tillbaka till hemsidan

Sovmask med eget tryck

Sovmask med eget tryck

Mjuk och skön sovmask Made in the UKMade in the UK

Spara 2% från 370,00 kr Tidigare 379,00 kr

Lyxig personlig sovmask med eget tryck av dina foton, mönster eller text. Designa din egen sovmask online och sov ostört när du är ute på resande fot med en högkvalitativ sovmask tillverkad av silkeslen Duchess Satin. Perfekt present till den som alltid är ute på resor.

 • Fraktas om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 120 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 370,00 kr
 • 2 302,00 kr styck (Spara 136,00 kr)

Detaljer: personlig ögonbindel

 • Din design trycks på silkeslen satin
 • Material: Svart Duchess Satin
 • Väger ca <20 gram
 • Mjuk kviltad stoppning för extra komfort 
 • Designa din egen sovmask online 
 • Välj mellan 6 olika kantfärger

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Designa din egen sovmask online

Våra lyxiga och bekväma personliga sovmasker är perfekt för de som alltid är på resande fot och behöver några timmar ostörd sömn. I vårt onlineverktyg får du fira händer att designa din egen sovmask som du vill med dina foton, mönster eller text. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg där du kan ladda upp dina foton och personalisera din sovmask. 

 • 24 cm bred med 11 cm (högsta)/9 cm (vid näsan)
 • 9 mm tjockt justerbart resårband - 28 cm långt

Personlig sovmask - ostörd sömn under resan 

Hos Bags of Love är det du som är designern. Vi ger dig fria händer att designa din egen sovmask som reflekterar din personlighet. Vår personliga sovmask är mjuk och skön som låter dina ögon vila. Stäng ute störande ljus och njut av att kunna sova ostört på flygplan, buss eller hemma. Du kan välja mellan flera olika kantfärger (svart, ljusblå, rosa, grön, benvit eller mörkröd) som bäst passar din design. Vi tillverkar din sovmask med eget tryck av lyxig och mjuk Duchess Satin för en skön sovstund med ett justerbart resårband som låter dig ställa in passande storlek. 

Sovmask med eget tryck för herr & dam 

För de som ständigt är ute på resande fot är en bekväm sovmask ett måste. Sovmasken stänger ute störande ljus och låter dig få den vila som du behöver på flygplanet, bussresan eller hemma. Om du är på jakt efter en personlig present till jet setter vännen eller familjemedlemmen är våra personliga sovmasker en utmärkt gåva som garanterat kommer att uppskattas. Designa sovmasken med roliga foton, mönster eller text som passar mottagaren för en toppen present. 

Skön sovmask tillverkad av satin och silke

När vi mottagit din beställning sätter vi genast igång med att tillverka din personliga sovmask. Vi trycker, och syr din sovmask för hand under ett och samma tak i London, Storbritannien. Vi kan på så sätt garantera att din sovmask är av högsta kvalitet samt korta tillverkningstider - vilket är perfekt för sista minuten presenter! Designa din sovmask online och låt oss sköta resten.

Sovmask med text

Gör din sovmask med en roligt text som inspirerar till en rofylld sömn. Använd dig av ord som är förknippat med de där dyrbara sömntimmarna. Du kan även använda en kombo av bild och text för att designa din sovmask. Möjligheterna är oändliga när det kommer till din personliga sovmask. Ladda upp foton, lägg till text och placera ut din design som du önskar på sovmaskens tryckyta. Släpp lös din kreativitet och skapa en unik accessoar som kan hänga med på resan eller i sovrummet. 

Recensioner av Personlig sovmask

Personlig sovmask Betyg 5/5 baserat på 2 Kundrecensioner star star star starstarGör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Personlig sovmask

Personlig sovmask Betyg 5/5 baserat på 2 Kundrecensioner star star star starstar


Trendar just nu: