Tillbaka till hemsidan

Spelmatta med eget tryck

Spelmatta med eget tryck

Tryck egen spelmatta Made in the UKMade in the UK

Spara 8% från 922,00 kr Tidigare 999,00 kr

Skapa dina drömmars spelmatta, tryckt med din egen design. Dessa spelmattor är perfekta för alla spelnördar och nybörjare. Oavsett om du behöver en skog, ett slagfält eller en pokermatta så kan du göra den precis som du vill ha den. Mattorna är gjorda av slitstarkt och flexibelt tyg av neopren och du kan välja vilken storlek du vill på den 3 mm tjocka mattan. Baksidan har anti-glid så den stannar där du vill ha den. Släpp lös fantasin och gör din egen spelmatta!

 • Fraktas om 3 - 4 dagar

 • Leveranskostnad: 120 kr

 • Betala nu, betala senare

Personlig spelmatta av neopren

 • 3 mm tjock, välj egna mått
 • Din design tryckt på neopren
 • Anti-glid på baksidan
 • Lämplig för pussel, rollspel, kortspel m.m.
 • Gjord för hand
 • Kan användas som musmatta

Gör din egen skräddarsydda spelmatta, tryckt med bilder och designer som du väljer och ta ditt spelande till nästa nivå.

Oavsett om du älskar World of Warcraft, krigsspel, Star Wars, Fantasy Football, eller vad som helst så kan en spelmatta med eget tryck hjälpa dig att skapa en helt ny värld. Mattan görs för hand av materialet neopren av våra hantverkare i Bags of Loves fabrik i London. Detta tjocka, mjuka och slitstarka material utgör den perfekta ytan för din spelmatta. Baksidan av mattan har en anti-glid beläggning som är lite klibbig, vilket gör att du kan använda mattan på alla ytor utan att den glider iväg. Dina designer tryckts från kant till kant i hög upplösning på mattan.
 • Gjord av slitstark och flexibel neopren
 • Välj egna mått
 • Baksida med anti-glid
 • Tryckt från kant till kant med din design
 • Skarpt tryck i HD-kvalitet
 • Varaktigt fullt färgtryck
 • Klippt vid tryckets kant
 • Perfekt för spelnördar
 • Gjord för hand

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Information om personliga spelmattor

Storlekar

Din matta kan tryckas i (nästan) vilken storlek som helst. Vi erbjuder måttanpassade mattor så du kan skapa en matta som är perfekt just för dina behov. Maximal storlek: 1,3 x 2,1 meter. Mattorna är 3 mm tjocka.

Skötselråd: Neopren är ett starkt och tåligt tyg. För att hålla trycket så fint som möjligt så rekommenderar vi att du rengör mattan genom att dutta med en fuktig svamp eller trasa. Kan även handtvättas om den behöver tvättas mer ordentligt.
 

Hur kommer min spelmatta se ut?

Vi förstår hur viktig en välgjord spelmatta är och därför använder vi neopren för att trycka din design. Du kan välja både bredd och längd på din matta och den kommer klippas efter dina angivna mått. Neopren är också ett utmärkt material för att garantera att trycket blir skarpt med slående färgåtergivning. Linjer och detaljer tryckts med hög precision och upplösning så du kan göra en så avancerad design som du vill, helt perfekt för spelnördar. Det mjuka tyget har anti-glid på baksidan som håller mattan på plats, oavsett om den ligger på glas, trä eller någon annan hal yta.
 

Recensioner av Spelmatta

Spelmatta Betyg 4/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starGör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Gjord för hand

All vår tillverkning sker för hand i vår fabrik i London. När vi mottagit din design så sätter våra skickliga trycktekniker igång med att kontrollera den för att se till att den kommer se bra ut när den väl är tryckt. Sen trycks designen på neopren. Vi trycker inte bara på ytan av tyget, utan vi använder en metod som låter färgämnena tränga djupt in i tygets fibrer. Detta ger ett varaktigt tryck med full färgåtergivning som inte skavs av. Din spelmatta klipps sedan ut i din önskade storlek innan baksidan med anti-glid läggs på.

Vad det än är som du älskar att spela så kan du skapa en matta för det.

Pokerspelare kan göra sin alldeles egen personliga spelmatta genom att designa rutor för kort och marker, eller till och med utsmycka den med bilder och namn på alla som brukar delta på pokerkvällen. De som gillar Warcraft kan skapa en spelmatta med sina favoritbilder från spelet eller skapa en helt ny fantasivärld. Du kan till och med skapa en stor version av det brädspel som du gillar mest. Endast fantasin sätter gränser.

Det finns hur många sällskapsspel som helst som inte spelas på nätet. Med denna matta så kan du ta ditt favoritspel från nätet och göra en offline-version av det. Alla som gillar spel kommer att uppskatta en skräddarsydd spelmatta som är designad just för dem. Skapa en matta med dina favoritbilder från spelet eller gör din helt egen design. Om du känner någon som älskar Monopol så kan du ge dem ett stort monopolspel som är skräddarsytt just för dem.