Tillbaka till hemsidan
Stora gratulationskort

Stora gratulationskort

Gör dina egna personliga grattiskort Made in the UKMade in the UK

från 511,00 kr

När du behöver ett personligt gratulationskort så är dessa grattiskort i A4-format helt perfekt. Du kan du göra ditt gratulationskort mer person...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 110 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 511,00 kr
 • 2 263,00 kr styck (Spara 496,00 kr)
 • 10 245,00 kr styck (Spara 2 660,00 kr)
 • 20 122,00 kr styck (Spara 7 780,00 kr)
 • 50 91,00 kr styck (Spara 21 000,00 kr)

Detaljer: Grattiskort med eget tryck 

 • Personligt grattiskort A4-format 210x297 mm 
 • Skapa ett eget kort med foton eller text 
 • Kraftigt papper 350gsm 
 • Högkvalitativt rött C4-kuvert inkluderas
 • Fotokort i A4-format med egen text 

Gör egna personliga grattiskort i A4-format 

I vårt enkla onlineverktyg har du ett stort blankt kort i A4-format som du själv kan designa som du vill. Våra personliga gratulationskort används till alla möjliga tillfällen, stora som små. Du kan göra dina egna fotokort till alla hjärtans dag, personliga tackkort, födelsedagskort eller andra tillfällen som du vill uppmärksamma lite extra. Eftersom grattiskortet är i ett stort A4-format så får du plats med ett par foton, du kan till och med skapa ett enkelt fotocollage plus din egen text. Ditt personliga fotokort levereras med ett fint rött kuvert som ger kortet en elegant touch. 

Storlek: Ditt personliga grattiskort är i ett stort A4-format, samma storlek som ett standardpapper. Exakta storleken är: 297x210 mm och kortet väger under 20 gram

Designa vackra fotokort enkelt online 

Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt onlineverktyg. Där laddar du upp dina foton och lägger till din egen text. När du har laddat upp dina foton kan du placera dem som du själv vill. Du kan även lägga till text, placera texten över fotot eller på sidan. Vi har ett enkelt textverktyg som låter dig skriva in din personliga text. Du kan få en översikt över ditt personliga gratulationskort i förhandsgranskningen och när du är nöjd med ditt fotokort är det bara att klicka dig vidare till kassan. Du kan även spara ditt fotokort för att köpa det vid ett senare tillfälle. Vi trycker det du skapar, hos oss är det du som är designern. Vi lägger all kreativitet i dina händer så släpp lös din kreativitet.

Personliga gratulationskort för alla tillfällen

Våra högkvalitativa fotokort kan användas vid alla tillfällen. Varför inte skapa ett personligt kort till en kollega som ska sluta på jobbet, eller ett tackkort till ditt barns lärare? Ladda upp dina egna foton och lägg till en personlig text för att designa ett personlig fotokort. Med kortets stora A4-format finns det plats för många signaturer, vilket är perfekt för de stunder då många vänner och familj vill signera fotokortet. Precis som med många av våra personliga fotoprodukter erbjuder vi mängdrabatt när du köper dessa fina kort.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett