Varmvattenflaska med personligt fodral

Varmvattenflaska med personligt fodral

Värmeflaska med fotoöverdrag

Spara 19% från 325,00 kr Tidigare 399,00 kr

En mysig och gosig varmvattenflaska med ett egendesignat överdrag som håller dig varm under vinterhalvåret. Ditt foto, design eller text trycks på mjuk fleece. Designa en värmeflaska med foto i vårt onlineverktyg. Välj endast fodral eller fodral med medföljande flaska.

 • Klar för leverans om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 425,00 kr
 • 2 384,00 kr styck (Spara 82,00 kr)

Varmvattenflaska med personligt fodral 

 • Passar alla standard 1,8 L/2 L flaskor
 • Överdrag passar 38 x 21 cm
 • Mjuk polarfleece med öppning bak 
 • Välj mellan 4 olika färger till baksidan

Varmvattenflaska med personligt fodral

En mjuk och varm vattenflaska med ett personligt överdrag kommer garanterat att värma upp dig när vintern knackar på. Den är tillverkad av mysig polar fleece i 285gsm och det bästa av allt är att överdraget kommer med dina favoritbilder. Du kan designa ditt eget fodral till värmeflaska i ett kick i vårt enkla onlineverktyg. Du laddar bara upp dina favoritbilder, design eller text så trycker vi upp ditt fodral här i London, Storbritannien. Vi erbjuder snabba leveranser världen över så du behöver inte vänta länge på din varma kompanjon. Om du redan har värmeflaskan kan du välja att endast designa ett personligt fodral till din värmeflaska.

Designa en unik värmeflaska att ge bort eller mysa med

Personliga presenter är inte alltid lätt att hitta. Ibland tar fantasin slut och då kan det vara optimalt med personliga fotoprodukter till dina nära och kära. Vi erbjuder en mängd olika fotoprodukter som passar utmärkt som personliga presenter. Vår varmvattenflaska med personligt överdrag är en varmt uppskattad present, speciellt när det är kallt ute. Överdraget är tillverkat av mjukt fleece som dras över gummiflaskan. Gummiflaskan är tillverkad av 100% gummi och möter brittiska säkerhetsstandarder. Vi trycker ditt val av motiv på framsidan av överdraget och du kan välja mellan fyra olika bakgrundsfärger. Om du redan har varmvattenflaskan kan du välja att bara beställa överdraget.

En säker varmvattenflaska

Bags of Loves varmvattenflaska följer de brittiska säkerhetslinjerna BS EN 1970:2006 för varmvattenflaskor. Den brittiska standarden är i överensstämmelse  med ASTM D431-95 (2005) för varmvattenflaska produktion i USA. Använd alltid sunt förnuft när du använder din varmvattenflaska för att förhindra skada.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: