Tillbaka till hemsidan
Personliga ljushållare

Personliga ljushållare

Designa värmeljushållare med eget tryck Made in the UKMade in the UK

från 472,00 kr

Designa dina egna värmeljushållare online i vårt designverktyg för att ge ditt hem en personlig touch eller till ett stort event. Du väljer själ...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personliga värmeljushållare

 • Ljushållare av glas
 • Två former, rund eller rak
 • Två glasvarianter, frostat glas eller matt vit beläggning
 • Eget tryck runt sidorna av foto, text eller mönster 
 • 1/2/3-pack
 • Välj doft på ljusen, vinterkryddor eller utan doft

Tvättråd

Tvättas för hand, ta bort ljusen först. Lämna aldrig ljusen utan tillsyn. Vårdslöshet orsakar eldsvådor.

 • Handtvätt
 • Vårdslöshet orsakar eldsvådor. Lämna aldrig ljusen utan tillsyn

Personliga ljushållare - julmys på högsta nivå

December är kanske den mysigaste månaden på hela året. Julen är runt knuten med snö eller slask och isande vindar. Under dessa dagar och kvällar passar våra personliga värmeljushållare helt perfekt. Gör dina egna juldekorationer i form av värmeljushållare med eget tryck. Ladda upp dina foton, text eller favoritmönster och designa ljushållare enkelt online. Tänd värmeljus med dofter av julen såsom apelsin, nejlikor, kanel och mys medan du dricker glögg och slår in julklappar. Är du på jakt efter en personlig julklapp till dina nära och kära? Ta chansen och gör dina egna ljushållare i vårt smidiga designverktyg. Det är garanterat en julklapp som kommer att uppskattas. 

Skötselråd: Diskas i maskin vid under 30 °C eller för hand.

Light up your special day with these stunning custom printed ceramic tealight holders.
Beautiful custom printed porcelain tea light holders will add that finishing touch to your perfect day.
Personalise with the names of the happy couple, or the guests name and use as a place setting come wedding favour!
As I print these myself, I am able to match the colour and font of your wedding stationary, and can even add small images meaning that everything ties in on your big day! I will get in touch once your order is placed to obtain any specifics such as fonts or colours.
Can be personalised with any text and small images matching your wedding stationery font and design!
made from:
Bone china tealight holder printed with ceramic transfers

Värmeljushållare av glas med eget tryck

Ljus skapar en viss mysig känsla. Värmeljus ger rummet ett varmt och mjukt sken och andas romantik. Designa dina egna ljushållare för en särskilda tillställningar som jubileum eller bröllop. Våra personliga ljushållare är tillverkade av glas och finns i rund eller rak modell, med din design tryckt runt sidorna. I vårt designverktyg kan du välja doftljus av vinterkryddor eller utan doft. Prova vårt designverktyg redan idag för att designa dina egna ljushållare online. Det är både roligt och gratis att testa!

Två olika former

Runt glas

5 cm diameter vid öppningen

7 cm diameter som bredast

Höjd: 6,5 cm

Ungefärlig vikt: 80 g styck

Rakt glas

5,5 cm diameter vid öppningen

4,7 cm diameter vid foten

Höjd: 6,7 cm

Ungefärlig vikt: 120g styck

Romantisk personlig bröllopspresent 

Ska du på bröllop och är på jakt efter en originell bröllopspresent till det lyckliga paret? Här hos Bags of Love erbjuder vi ett brett sortiment av personliga fotoprodukter som du enkelt designar online med dina egna foton, mönster eller text. I vårt verktyg kan du välja olika typsnitt och till exempel skriva in brudparets namn, datum och ett foto. Att hitta personliga presenter är nu lekande lätt! Vi erbjuder korta tillverkningstider och tillverkar i regel beställningar under samma dag som de kommer in. 

Varning: Precis som med alla ljus måste de alltid hållas under uppsikt när de är tända, samt placeras långt bort från gardiner med dylik samt barn. Lämna aldrig värmeljus utan uppsikt. 

Vänligen notera: Du kan välja mellan två former på din ljushållare, och två olika finishar. Tänk på att våra digitala tryckmetoder inte använder vitt färgämne. Detta innebär att om du har vitt i din design så kommer det inte att bli tryckt. Om du har vitt i ditt foto eller design så måste du välja det vitbelagda alternativet.

Obs: Om du väljer den runda ljushållaren så kommer det, eftersom att den är handgjord, synas svaga linjer längs den. Detta kommer vara mindre tydligt om du använder upprepade mönster istället för enstaka blockfärger.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett