Tillbaka till hemsidan

Personliga ljus

Oavsett om du vill skapa en mysig och romantisk stämning till middagen, en lugnande stämning för meditation eller bara vill ha ett vardagsrum som luktar fräscht, så är våra handgjorda doftljus perfekta för dina behov. Alla våra ljus är stöpta för hand av skickliga ljusstöpare. Vi använder veganvänliga och återvunna material för att tillverka våra doftljus med tryck.

Ljus med foto

Om du känner någon som älskar exotiska dofter, tycker om att slappna av eller njuter av lugn och stillhet, varför inte ge dem personliga doftljus som stöpts för hand? Du kan ladda upp en bild, foto eller till och med text för att göra ljusen helt unika och charmiga. Våra doftljus har också ett metallock som du kan designa för att göra presenten komplett.

 • Naturliga ljus som brinner rent
 • Stöpta för hand och gjorda på beställning
 • Naturligt vax av soja och oljor
 • 100% veganvänliga material
 • Ljusen är omgivna av återvunnet glas
 • Brinner långsamt och varar längre
 • Flera områden du kan designa
 • Veke av bomull med kärna av papper
 • Avslappnande ljus är perfekta presenter
 • VIKTIGT: Lämna aldrig ljusen utan uppsikt
personliga doftljus

Designade av dig, gjorda med kärlek

Våra personliga doftljus är inte bara gjorda av skickliga ljusstöpare, utan de är också inspirerade av dig. Du kan välja att designa både locket och glaset/burken för att skapa ett riktigt unikt ljus som är perfekt att ge bort som present. Släpp lös kreativiteten med vårt designverktyg och ladda upp foton, bilder och till och med text för att göra ditt ljus charmigt och unikt. Vi använder oss av miljövänliga färgämnen för att skapa skarpa och hållbara tryck.

ljus med eget tryck

Gjorda för hand

Till skillnad från de flesta doftljus på marknaden, som massproduceras av maskiner, så är våra ljus gjorda för hand med kärlek. Vi prioriterar absolut kvalitet över kvantitet, och medan det innebär att vi inte kan utnyttja fördelarna med massproduktion, så betyder det att vår integritet och kvalitet är utan motstycke. Nu kan du njuta av de handgjorda doftljusens kvalitet och designa dem för att skapa högkvalitativa och unika produkter.

ljus med foto

Miljövänliga doftljus med eget tryck

Vi är fast beslutna att vara miljövänliga och hållbara, och våra doftljus är inget undantag. Därför använder vi miljövänliga färgämnen, återvunnet glas, vekar vad bomull med papperskärna, vax av naturlig soja, rapsolja och kokosolja när vi tillverkar dina ljus. Vi kan även med gott samvete berätta att våra ljus är veganvänliga.

designa dina egna doftljus

Dofter, Dofter och Dofter

Utöver den härliga stämningen som levande ljus ger, så kan doften lyfta ditt humör och förvandla stress till avslappning. Våra ljus finns i flera olika dofter. Från fräscha Apelsin, till lugnande Lavendel, vi har en doft som passar alla humör. Läs mer på de enskilda produktsidorna för att få veta mer om varje doft.

designa dina egna ljus

Säkerheten först

För att njuta av dina personliga doftljus på ett säkert sätt, bör du noggrant läsa säkerhetsmärkningen som sitter på varje ljus. Observera att locken inte bör sättas på när ljuset är tänt, och bilden på locket kan förstöras om ljuset är för varmt när du sätter på det. Lämna aldrig ljusen utan uppsikt.

Hur dina personliga ljus tillverkas

 • designverktyg och förhandsgranskning

  Kom igång snabbt genom att använda vårt enkla designverktyg med förhandsgranskning.

 • handgjorda och med miljövänliga färgämnen

  Tryckta för hand med material från ansvarsfulla källor och miljövänliga, hållbara färgämnen.

 • spåra beställningar och leveransalternativ

  Spåra din beställning från början till slut och välj mellan massor av leveransalternativ, inklusive expressleverans.

Vanliga frågor:

 • Ingår ljuset?

  Ja, ditt ljus kommer med ett glas eller glasburk med eget tryck. Ljuset är gjort av naturligt veganvänligt vax och du kan även välja doft på ljuset.

 • Är det säkert att använda ljusen inomhus?

  Ljusen går alldeles utmärkt att använda inomhus, men, som med alla andra levande ljus, bör man aldrig lämna dem utan uppsikt. Rör inte glaset medan ljuset brinner. Använd inte metallocket medan ljuset fortfarande är varmt, då det kan skada trycket på locket. Alla ljus har en säkerhetsmärkning som du bör läsa före användning.

 • Vilka dofter kan jag välja mellan?

  Ditt personliga, handgjorda doftljus finns med flera olika dofter. Du kanske gillar vår friska Apelsin, eller kanske vår fräscha Lime, kanske föredrar du eleganta och exotiska Pink Fizz, eller lugnande Lavendel. Du kan läsa mer om de valbara dofterna på de enskilda produktsidorna.

Kom igång