Tillbaka till hemsidan

Fotopussel för barn

Fotopussel för barn

Pussel med egen bild för barn Made in the UKMade in the UK

från 370,00 kr

Detta personliga pussel för barn består av 4 bitar och är perfekt för små barnhänder. Lägg till ditt egna foto och text och skapa ett speciellt fotopussel till ditt barn. Vårt pussel med eget tryck är även en rolig födelsedagspresent till yngre barn.

Detaljer: Barnpussel med foto 

 • 4-bitars pussel 
 • Miljövänligt tryck
 • Eget tryck av foto och text
 • 19x19 cm, 3,50 cm tjock
 • 160 gram med påsen
 • Tillverkas i London för hand

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Barnpussel av eget foto 

Vårt fotopussel i trä är designat för mindre barn. Detta barnpussel med eget foto inkluderar 4-bitar som skapar en fyrkant med din utvalda design. Ladda upp foton av familjemedlemmar, husdjur eller olika former för ett roligt pussel som stimulerar ditt barns utveckling. Fotopusslet för barn är perfekt för små händer. Eftersom fotopusslet bara innehåller fyra stora bitar är det inte frustrerande svårt. Det finns en gräns för hur mycket ditt fotopussel tål så håll alltid ditt barn under uppsikt vid pusseldags. 

Personligt pussel för barn 

Bags of Loves pussel är tillverkade för hand i London, England. Vi är experter på att skapa diverse fotoprodukter av dina bilder. Du laddar upp dina foton, text eller mönster i vårt enkla onlineverktyg och placerar ut det som du vill på tryckytan av ditt personliga pussel. När vi mottagit din beställning trycker vi ditt pussel med ett bestående och miljövänligt tryck. Det är en rolig överraskning för ditt barn med ett pussel med eget foto och inte bara ett standard pussel av okänt motiv. Vi erbjuder korta tillverkningstider och levererar över hela världen så du behöver inte vänta länge på att få hem ditt personliga barnpussel i brevlådan. Vårt fotopussel är även en utmärkt personlig present till mindre barn då tack vare dess kompakta storlek enkelt kan skickas på posten.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: