Personlig fotokub

Personlig fotokub

Skapa en cool fotokub

från 499,00 kr

Vår fotokub med egna foton är ett kul sätt att använda dina foton på. Vi trycker först på ett fantastiskt...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Fotokub

 • 6 storlekar från liten till stor
 • Tryckt fodral som täcker kuben 
 • Tillverkad av skumgummi
 • Ett minigalleri, leksak eller hemdekor
 • Trycks med 6 av dina favoritbilder

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

6 olika storlekar av fotokuber

Stapla dem, ställ upp dem i rad, lek med dem, sitt på dem, en fotokub kan användas på många olika sätt. I grund och botten är en personlig fotokub ett nytt och roligt sätt att se dina bilder istället för en platt 2D bild. Ge liv åt dina bilder som ligger på datorn eller minnesstickan och ta hjälp av Bags of Loves proffsiga service för att göra en fotokub till dig själv eller som en utmärk personlig present till dina nära och kära. Din personliga fotokub består av sex kombinerade bilder med tre olika aspekter som kan ses samtidigt. Vi syr din fotokub för hand med en fin kantsömnad. Testa vårt onlineverktyg och skapa en fotokub redan idag. Det är både roligt och enkelt.  

Storleksinformation personlig fotokub:

10 cm Fotokub - Testa mig till baby och barn - välj 10 cm
15 cm Fotokub - Testa mig till barnkammare och barnrum - välj 15 cm 
20 cm Fotokub - Testa mig som bröllopspresent eller födelsedag - välj 20 cm
30 cm Fotokub - Testa mig som hemdekoration - välj 30 cm
40 cm Fotokub - Testa mig som fotpall eller inredningsdetalj - välj 40 cm
50 cm Fotokub - Testa mig som sittplats samt inredning - välj 50 cm

Sex av dina bilder på en fotokub

I vårt enkla designverktyg kan du designa din personliga fotokub 100% online. Det enda du behöver göra är att välja ut sex av dina favoritbilder och sedan ladda upp dem. Du kan även lägga till text eller datum på toppen eller nedtill. Resten tar vi hand om. Bags of Love är experter på att skapa fotoprodukter av dina härliga foton. All produktion, från tryck till sömnad sker under samma tak i vår egen fabrik. På så sätt kan vi erbjuda korta tillverkningstider samt säkerställa att din produkt är utav högsta kvalitet. Din fotokub med egna foton trycks med knivskarpt tryck på vårt fantastiska material för kuddar. Vi skräddarsyr sedan det tryckta tyget att passa en av de sex olika storlekarna för de stadiga skumgummikuberna. 

Designa en fotokub till baby eller hemdekor

Våra personliga fotokuber har en mängd olika användningsområden. Till baby eller barn kan det vara roligt med bilder som påminner om familj och släkt, som en bröllopspresent varför inte välja ut de bästa fotona som påminner om den stora dagen eller varför inte skapa en fotpall som garanterat kommer sätta en personlig ton i ditt hem. Att hitta personliga presenter är inte alltid det lättaste men med en fotoprodukt kan det aldrig gå fel. Fotokuben är en originell gåva och den minsta storleken kan till och med skickas enkelt på posten. 

Tips & Tricks för din fotokub

Vårt designverktyg kan du använda 100% online. Det är inte en programvara som du måste ladda ner och det segar inte ner din dator. I vårt verktyg laddar du upp bilder och lägger till text. När du känner dig nöjd med din produkt kan du se en förhandsgranskning innan du beställer. Vi erbjuder sex olika storlekar av fotokuben. De som är 15 cm eller 30 cm passar utmärkt till barnrummet eller som inredningsdekor. Den största fotokuben på 50 cm kan hålla en vuxen person på upp till 100 kg. Vilken utmärkt användbar inredningsdetalj, fotpall eller sittplats i en! 

Tvättråd: Torka av med en blöt trasa.
Brandklassad: Yttre täckmaterial brandklassad BS7176, BS3379 samt leksak- och kuddstoppningsfiber BS5852 kompatibel. Polyuretanskum kompatibel med BS5852.

Trendar just nu: