Tillbaka till hemsidan

Presenter till nybliven pappa

Finns det något bättre än att bli förälder för första gången? Det är ett minnesvärt ögonblick som kommer förändra hela din värld f...

Fortsätt läsa

Presenter till nybliven pappa

Fira den nyblivna pappan genom att designa en unik pappapresent. När en ny bebis kommer till världen blir alla fotogalna och fångar bebisens gulliga och mysiga stunder. Använd dessa speciella bebisfoton för att designa en present till den nyblivna stolta pappan. Det kan vara svårt att veta vad man ska köpa till en nybliven pappa (förutom väldigt starkt kaffe) men i vårt breda sortiment kommer du garanterat hitta något som passar. Vi tillverkar alla våra produkter för hand. Vår skickliga team producerar dina fotoprodukter under minutiösa former för en gåva som kommer hålla i flera år. Ladda upp dina foton och låt dem komma till liv på ett brett sortiment av fotoprodukter som alla nyblivna pappor kommer älska att få. 

Alla våra presenter tillverkas för hand på beställning i London. Efter att du har lagt din beställning så kommer den att vara redo att skickas ut inom 48 timmar. 

Personliga presenter till pappor 

Akrylglastavla

Vackra fotoblock tillverkade av kristallklar akrylglas som visar upp dina babyfoton på ett underbart sätt. De är fristående, tunga och gör sig fint  på skriv- eller nattduksbordet eller på hyllan. Ditt foto trycks med ett beständigt tryck på akrylglaset och det får en cool 3D-liknande känsla. Du kan välja mellan 4 storlekar så varför inte skapa en serie med akrylglastavalor i olika storlekar med alla hans favoritfoton?

Fotocanvas 

Våra fotocanvas kommer i många olika storlekar och är en underbar present till en nybliven pappa. Välj ut ett foto av honom när han håller sin nya baby eller ett foto av er alla tillsammans som en familj. Ge liv åt era dyrbara minnen och låt dem komma till liv i tryck på högkvalitativ canvasduk. Vi använder oss av den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett färgstarkt och detaljrikt tryck. Canvasduken spänns upp över en handtillverkad träram som är enkel att sätta upp. Han kan sätta upp sin fotocanvas i hemmet eller kontoret och på så sätt alltid se ert fina foto. 

Fotomugg

En nyfödd baby innebär ofta långa nätter så en personlig mugg perfekt att fylla med energigivande kaffe. I vårt sortiment hittar du många olika fotomuggar i olika stilar. Designa en mugg med ett foto eller flera olika foton från babyns första dagar. Han kommer kunna njuta av sin kopp kaffe eller te på jobbet eller hemma. Oavsett vart han använder sin fotomugg så kommer han att kunna se sin skatt medan han sippar på sin dryck - även om det är klockan 2 på morgonen. 

Personliga Fars Dag presenter från bebis

Herr necessär med eget tryck

Denna handtillverkade necessär med foto är den ultimata fars dag presenten från babyn. Det är en användbar accessoar för alla killar där de kan förvara sina krämer, rakhyvlar, tandborstar med mera. I vårt onlineverktyg så kan du välja mellan italienskt läder eller trendig canvas till necessärens kant. Välj ut foton av han och babyn som trycks med ett hållbart tryck på satintyg. Sin personliga necessär kan han ha i väskan till gymmet eller på resan. 

Resväskor

Denna personliga resväska är en fantastisk present till alla pappor som alltid är på resande fot. Skäm bort honom med en personlig resväska om han måste resa mycket med jobbet så han alltid kan ta med sig familjen. Inte bara är denna resväska med eget tryck enkel att manövrera utan den kan även tryckas med babyns foton eller ett foto av hela familjen.

Personlig slips

En slips med eget tryck är en klassisk fars dag present. Om det här är hans första fars dag så är en personlig slips ett underbart sätt att visa hur mycket babyn älskar honom. Designa ett fotocollage med alla favoritfoton av babyn vilket låter han visa upp sin skatt på jobbet.