Personlig fickplunta

Personlig fickplunta

Designa egen fickplunta

Spara 14% från 325,00 kr Tidigare 379,00 kr

Denna eleganta personliga fickplunta i rostfritt stål är en underbar originell gåva till studenten, födelsedagar eller andra högtider. Designa din fickplunta 100% online med dina egna foton, mönster eller skriv in ett personligt meddelande.

Detaljer: personlig fickplunta 

  • Tillverkad av rostfritt stål
  • Rymmer 225 ml vätska
  • 95 mm bred x 140 mm hög x 25 mm djup
  • Bilden omsluter sidorna (baksidan trycks ej)
  • Varaktigt miljövänligt tryck

Recensioner av Fickplunta

Fickplunta Betyg 5/5 baserat på 5 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Fickpluntan - en klassisk personlig gåva 

Nuförtiden är fickpluntor inte så vanliga men de är inte mindre uppskattade för det. Pluntan med sin klassiska form för att passa in obemärkt i byx-, kavaj- eller rockfickan är särskilt uppskattad under kyliga fisketurer, jaktturer eller kanske en liten hutt för att avsluta en härlig golfrunda. Vår klassiska fickplunta med eget tryck är en underbar gåva till jubileum eller högtider. Designa en plunta i vårt smidiga onlineverktyg genom att klicka på knappen ovan "Starta Design". I vårt verktyg laddar du upp dina foton, logotyp, mönster eller text för att skapa din unika fickplunta. När vi mottagit din beställning trycker vi pluntan med din design i ett hållbart och miljövänligt tryck. 

Designa en plunta med eget tryck

Personliga presenter är inte alltid det lättaste. Men med hjälp av oss kan du nu skapa en mängd olika fotoprodukter som du kan personalisera. Vår personliga fickplunta är en elegant och tidlös gåva som är varmt uppskattad. Lägg till ditt favoritfoto med en personlig text för en unik och vacker fickplunta som mottagaren kommer att värdera under många år framöver. Vi använder oss av den senaste trycktekniken som låter oss trycka din unika design på ytan av din personliga fickplunta. Vi trycker direkt i metallen och mörkare färger gör sig bäst i tryck. Vi rekommenderar inte att du använder dig av ljusa färger då de inte syns så bra i tryck. Detta tryck ger ett fantastiskt och hållbart tryck. Vi trycker din personliga fickplunta på framsidan med ett omslutande tryck på kanterna, upptill och nedtill för att undvika hårda linjer. Slutresultatet är ett mjukt och snyggt tryck som ser ut att vara en del av det rostfria stålet. 

En unik bestman gåva - personlig fickplunta 

Ska du ta det stora steget och gifta dig? Letar du efter den perfekt presenten till din bestman och din marskalk? Designa personliga fickpluntor till hela gänget som står bakom dig under din stora dag. I vårt onlineverktyg kan du enkelt designa fickpluntor i ett par klick som visar din uppskattning för all hjälp under den stora dagen. Fickpluntan är en klassisk bestman gåva som du nu kan personalisera med till exempel ett foto på er två, ett speciellt tackmeddelande och datumet för bröllopet. Möjligheterna är oändliga och du får fria händer att designa din fickplunta online. Den kommer säkerligen vara en uppskattad gåva som kommer att gå varm under dagen och många år framöver. 

Recensioner av Fickplunta

Fickplunta Betyg 5/5 baserat på 5 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Du kanske även gillar: