Tillbaka till hemsidan

30-års present

Att fylla 30 år är en riktig milstolpe och det förtjänas att firas med pompa och ståt. Letar du efter den perfekta 30-års presenten? Ta dig en titt på vårt breda sortiment och låt dig inspireras av våra personliga födelsedagspresenter.

Roliga & unika 30-års presenter 

Dessa personliga 30-års presenter är inte bara för en dag, de är för hela livet. Bags of Love erbjuder ett brett sortiment av handgjorda födelsedagspresenter med det där lilla extra. Det bästa av allt med våra unika 30 års presenter? Du designar dem helt själv som du vill med dina foton och text. I vårt sortiment har vi allt från personliga smyckeskrin till förekläden och kökstillbehör som alla 30-åringar skulle älska att få i present. 

Älskar mottagaren att baka och laga mat? Vår serie av personliga kökstillbehör passar alla foodies och wannabe kockar. Välj ut roliga foton som väcker gamla minnen och tryck dem på kökshanddukar, kakfat, uppläggningsfat eller ugnshandskar. Letar du efter en 30-års present till din bror, pojkvän eller son? Designa en slips online och gör hans jobbdagar lite mer lekfulla och roliga. Vårt sortiment av personliga 30-års födelsedagspresenter kan personaliseras med allt, så släpp lös din kreativitet och skapa något helt unikt.