Tillbaka till hemsidan
Plåtask med eget tryck

Plåtask med eget tryck

Skapa en personlig plåtask Made in the UKMade in the UK

från 490,00 kr

Våra personliga plåtaskar är otroligt vackra och passar perfekt som en personlig present till dina nära och kära. Välj mellan flera olika storle...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Plåtask med eget foto 

 • Plåtaskar med snäpplock 3 olika storlekar
 • Långvarigt tryck på locket
 • Stilig och smidig förvaring
 • Designa med foton, mönster och text

Tvättråd

Endast handtvätt.

 • Handtvätt

Plåtask med egna foton för förvaring

För att designa din egen plåtask klicka på knappen "Starta Design" här ovan. I vårt enkla onlineverktyg kan du ladda upp dina foton, mönster, texter eller en kombination av dem två för att skapa en alldeles unik plåtburk. Vi trycker din design direkt på locket vilket resulterar i ett långvarigt, miljövänligt tryck. Testa att skapa en personlig, rostfri plåtburk online redan idag. Det är både roligt och gratis att pröva! 

Storleksinformation plåtask med foto: 

Vi erbjuder tre olika praktiska storlekar på våra personliga plåtaskar, välj mellan följande storlekar: 

A6 plåtask: 165x110x22 mm, ca. 230 gram
A5 plåtask: 220x160x24 mm, ca. 280 gram
A4 plåtask: 310x220x27 mm, ca. 360 gram
(insidan är en aningen mindre)

Vackra plåtaskar med eget motiv

Bags of Love är experter på att tillverka diverse fotoprodukter. Vår serie av personliga plåtburkar är väldigt populär bland våra kunder och de har ett brett användningsområde allt från presentask till förvaringsask. Om du har många foton som du vill använda och det är svårt att välja kan du använda vår gratis app för ett slumpmässigt fotocollage. Du kan designa din plåtask precis som du vill med en blandning av mönster, foton eller text. Hos oss är det du som är designern och vi älskar att lägga kreativiteten i våra kunders händer. En rolig idé är att skapa en minneslåda till mindre barn med namn och foto där barnet kan spara roliga saker som brev, frimärken, klistermärken, foton, biljetter med mera. För 10 års bröllopsjubileum present kan en plåtask med eget foto vara en underbar gåva och kanske gömmer sig en extra liten present inuti den personliga plåtlådan? 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett